Първоначално изпратено от Hakkinen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ksaraxХем искам Рома да са шампиони, хем Милан да станат 4-ти ( въпреки, че не заслужаваме). И за кой се предполага да викам след малко))))
Снощи тоя Хасан с 3 докосвания на топката ви вкара 2 гола Трябва да се радваш, че и Удинезе и Сампдория паднаха..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от MichelangeloОстава само Барса да обърнат Реал в първенството
Първоначално изпратено от MichelangeloХаки, днес да биете Фиорентина
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от NikolaMAN UTD
Коментар
-
Anton Chigurh
MAN UTD
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от MichelangeloБраво на Байерн, единственият немски отбор, който ми харесва
:P
Винаги съм симпатизирал на Франция, но след Франция винаги любимци си ми остават немската машина
Тук на 1 ред си отбелязал основните (според мен) фаворити на Евро 2008 Франсетата не съм ги харесвал никога, но на немците им бях фен по времето, когато играеха Клинси, Фьолер, Хеслер, Мьолер, Бреме, Матеус и т.н. В последните години ме дразнеха с безидейната си игра, но забелязвам съживяване в последно време. Иначе се кефя и на La Furia, но горкичките испанци винаги окапват около четвъртфинала..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от MichelangeloБраво на Байерн, единственият немски отбор, който ми харесва
:P
Винаги съм симпатизирал на Франция, но след Франция винаги любимци си ми остават немската машина
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от NiaNiakoi ot vas igrae li squash?
Mejdudrugoto, ako ima niakoi drug ima jelanie da mi partnira moje da mi pishe PM, ama da znaete,che ne sum prekaleno dobra imate shans.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от MichelangeloБраво на Байерн, единственият немски отбор, който ми харесва
:P"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
Коментар