IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от ksarax
    Хем искам Рома да са шампиони, хем Милан да станат 4-ти ( въпреки, че не заслужаваме). И за кой се предполага да викам след малко))))
    Мачът е 1Х, за който и да викаш

Снощи тоя Хасан с 3 докосвания на топката ви вкара 2 гола Трябва да се радваш, че и Удинезе и Сампдория паднаха...
    Вчера според мен бяхме по-добри, но незнам какво става като поведем в такива мачове. Вчера, срещу Рома на Олимпико и срещу вас в дербито и все ни обращат. Както казах не заслужаваме, а като гледам и май не можем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax
      Хем искам Рома да са шампиони, хем Милан да станат 4-ти ( въпреки, че не заслужаваме). И за кой се предполага да викам след малко))))
      Мачът е 1Х, за който и да викаш

Снощи тоя Хасан с 3 докосвания на топката ви вкара 2 гола Трябва да се радваш, че и Удинезе и Сампдория паднаха...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от Michelangelo
        Остава само Барса да обърнат Реал в първенството
        Това за съжаление е невъзможно

Хаки, днес да биете Фиорентина
        Рома биха, значи и ние бием

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
          Остава само Барса да обърнат Реал в първенството
          Това за съжаление е невъзможно

Хаки, днес да биете Фиорентина
          Рома биха, значи и ние бием

Коментар

• Уф, много бой ни се събра и Ливъра и Манчо... Нищо, ще изиграем един предварителен кръг за разгрявка догодина

Коментар

• Мдааа, доволно, още една крачка на Ман Ю към дабъл

Байерн също вървят към дабъл (че даже и требъл).

Остава само Барса да обърнат Реал в първенството и моят любим Милан да се докопат до 4-ото място (Хаки, днес да биете Фиорентина) и се очертава един прекрасен сезон

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                MAN UTD
                Lleyton Orient

Коментар

• MAN UTD

Коментар

http://youtube.com/watch?v=3TpVbkYUNm4

Не е истина
                    Тоя пич е карък на годината
                    Life won't wait for you.

Коментар

• http://youtube.com/watch?v=3TpVbkYUNm4

Не е истина

Коментар

• super.
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                          Първоначално изпратено от YNM
                          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Браво на Байерн, единственият немски отбор, който ми харесва
                          напрао полудех...
                          :P
                          симпатизирал съм на Германия но в тази страна никага не се е играло футбол
                          Deutchland uber alles

Винаги съм симпатизирал на Франция, но след Франция винаги любимци си ми остават немската машина

Тук на 1 ред си отбелязал основните (според мен) фаворити на Евро 2008 Франсетата не съм ги харесвал никога, но на немците им бях фен по времето, когато играеха Клинси, Фьолер, Хеслер, Мьолер, Бреме, Матеус и т.н. В последните години ме дразнеха с безидейната си игра, но забелязвам съживяване в последно време. Иначе се кефя и на La Furia, но горкичките испанци винаги окапват около четвъртфинала...

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                            Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            напрао полудех...
                            Deutchland uber alles

Винаги съм симпатизирал на Франция, но след Франция винаги любимци си ми остават немската машина

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
                              Първоначално изпратено от Nia
                              Niakoi ot vas igrae li squash?
                              az- ama poslednija pat se prebih i ne smjatam da opitvam otnovo. vig za teb moge i da naprvja izlju4enie
                              Ouuu Nikince, kato si doidesh zaduljitelno te zapliuvam za edna igra da napravim! ))

Mejdudrugoto, ako ima niakoi drug ima jelanie da mi partnira moje da mi pishe PM, ama da znaete,che ne sum prekaleno dobra imate shans.
                              NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                напрао полудех...
                                "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

Working...
                                X