IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уф момчета сложих 100 евракис на x2. Отново рисково, но ако е гарга да е рошава.

Коментар

• а ето го и свързващото звено между спорта и финансите DDD

http://vankata.log.bg/article.php?article_id=5549

Коментар

• Final na ligata v Moskva zvuchi tapo!

Коментар

• Извинявам се. Започнах ви бърка скаусърите. ) Не подценявайте Челски. Мислете в насока: Abramovich -> Chelsea -> Moscow - финала на ШЛ.

Коментар

• Прав си, разбира се, само дето закачката беше от Греъм, не от мен
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от Nikola
              Първоначално изпратено от corkscrew
              Мача довечера е Х2
              Мисля да сложа 100 евра на x2, ама ще видим.
              Никола малко ли пари губиш /както и всички ние ,де/ на борсата та сега и 100 евра да згубиш на мач?
              Е то това е за тръпката бе хаки. Иначе на борсата не може само да се печели. Трябва да се и загуби някой лев като reality check.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от corkscrew
                Мача довечера е Х2
                Никола малко ли пари губиш /както и всички ние ,де/ на борсата та сега и 100 евра да згубиш на мач?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от corkscrew
                  Мача довечера е Х2

Коментар

• Мача довечера е Х2

Коментар

• Голям фен съм на Ливърпул, но тази година титлата ще замине за Лондон, каквото и да си говорим. На столицата й дойде редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от andreysto
                        Първоначално изпратено от Michelangelo
                        Първоначално изпратено от andreysto
                        Довечера мача ще е много интересен, забелязвам, че напоследък Ливърпул започнаха да приличат на отбор, Челси ще се хвърлят здраво, че друго май не им остана...Все пак 2:0 за Ливърпул, заради треньора им най-вече
                        P.S. Въпреки всичко за мен МАЧА е утре, поради 1001 причини
                        Тоз пък, по-скоро на Ливърпул друго не им остана Челси все още имат шанс за титлата в Англия.

А че МАЧЪТ е утре, 2 мнения няма
                        Колкото Левски имат шансове за титла в България, толкова и Челси в Англия
                        Финал преди финала, няма такъв филм, дори и в България така нареченият финал преди финала Литекс - Левски бе бледо копие на мача Литекс - Ботев, а очаквам много и от финала. Едва ли един финал Ман Ю - Ливърпул ще бъде забравен скоро, дори и да завърши 0:0 без голово положение
                        Ооо, щом гледаш БГ първенство, не ми се коментира повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                          Първоначално изпратено от andreysto
                          Довечера мача ще е много интересен, забелязвам, че напоследък Ливърпул започнаха да приличат на отбор, Челси ще се хвърлят здраво, че друго май не им остана...Все пак 2:0 за Ливърпул, заради треньора им най-вече
                          P.S. Въпреки всичко за мен МАЧА е утре, поради 1001 причини
                          Тоз пък, по-скоро на Ливърпул друго не им остана Челси все още имат шанс за титлата в Англия.

А че МАЧЪТ е утре, 2 мнения няма
                          Колкото Левски имат шансове за титла в България, толкова и Челси в Англия
                          Финал преди финала, няма такъв филм, дори и в България така нареченият финал преди финала Литекс - Левски бе бледо копие на мача Литекс - Ботев, а очаквам много и от финала. Едва ли един финал Ман Ю - Ливърпул ще бъде забравен скоро, дори и да завърши 0:0 без голово положение

Коментар

• Като ви чета каментарите, май аз съм единствения ,дето смята ,че Челси ще отиде на финал.
                            Е.. ще гледаме, ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
                              Първоначално изпратено от Michelangelo
                              Хехехе, губиш смисъла на "малък финал".. Имам предвид, че който спечели в този мач (който според мен ще е далеч по-красив от финала), ще вземе и финала
                              Ето това никак не е сигурно , топката е кръгла...

Нали очакванията на много хора бяха Арсенал да отстрани Ливърпул.
                              Не твърдя ,че Бенитес ще вземе ШЛ , но кой знае ...И четирите отбора са силни и опитни.
                              Именно де И през 2001 и през 2005 ни отписваха предварително а ние минахме прз фаворитите и взехме купите
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                                Хехехе, губиш смисъла на "малък финал".. Имам предвид, че който спечели в този мач (който според мен ще е далеч по-красив от финала), ще вземе и финала
                                Ето това никак не е сигурно , топката е кръгла...

Нали очакванията на много хора бяха Арсенал да отстрани Ливърпул.
                                Не твърдя ,че Бенитес ще вземе ШЛ , но кой знае ...И четирите отбора са силни и опитни.

Коментар

Working...
                                X