Уф момчета сложих 100 евракис на x2. Отново рисково, но ако е гарга да е рошава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
а ето го и свързващото звено между спорта и финансите DDD
http://vankata.log.bg/article.php?article_id=5549
Коментар
-
Anton Chigurh
Извинявам се. Започнах ви бърка скаусърите. ) Не подценявайте Челски. Мислете в насока: Abramovich -> Chelsea -> Moscow - финала на ШЛ.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от corkscrewМача довечера е Х2
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от corkscrewМача довечера е Х2
Коментар
-
Първоначално изпратено от andreystoПървоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от andreystoДовечера мача ще е много интересен, забелязвам, че напоследък Ливърпул започнаха да приличат на отбор, Челси ще се хвърлят здраво, че друго май не им остана...Все пак 2:0 за Ливърпул, заради треньора им най-вече
P.S. Въпреки всичко за мен МАЧА е утре, поради 1001 причини
А че МАЧЪТ е утре, 2 мнения няма
Финал преди финала, няма такъв филм, дори и в България така нареченият финал преди финала Литекс - Левски бе бледо копие на мача Литекс - Ботев, а очаквам много и от финала. Едва ли един финал Ман Ю - Ливърпул ще бъде забравен скоро, дори и да завърши 0:0 без голово положение
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от andreystoДовечера мача ще е много интересен, забелязвам, че напоследък Ливърпул започнаха да приличат на отбор, Челси ще се хвърлят здраво, че друго май не им остана...Все пак 2:0 за Ливърпул, заради треньора им най-вече
P.S. Въпреки всичко за мен МАЧА е утре, поради 1001 причини
А че МАЧЪТ е утре, 2 мнения няма
Финал преди финала, няма такъв филм, дори и в България така нареченият финал преди финала Литекс - Левски бе бледо копие на мача Литекс - Ботев, а очаквам много и от финала. Едва ли един финал Ман Ю - Ливърпул ще бъде забравен скоро, дори и да завърши 0:0 без голово положение
Коментар
-
Първоначално изпратено от plusПървоначално изпратено от MichelangeloХехехе, губиш смисъла на "малък финал".. Имам предвид, че който спечели в този мач (който според мен ще е далеч по-красив от финала), ще вземе и финала
Нали очакванията на много хора бяха Арсенал да отстрани Ливърпул.
Не твърдя ,че Бенитес ще вземе ШЛ , но кой знае ...И четирите отбора са силни и опитни.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloХехехе, губиш смисъла на "малък финал".. Имам предвид, че който спечели в този мач (който според мен ще е далеч по-красив от финала), ще вземе и финала
Нали очакванията на много хора бяха Арсенал да отстрани Ливърпул.
Не твърдя ,че Бенитес ще вземе ШЛ , но кой знае ...И четирите отбора са силни и опитни.
Коментар
Коментар