IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Дали някой е виждал по-красив автогол?
    Автоголовете по принцип са винаги красиви и доста неочаквани.

Мисля, че ти беше пуснал един автогол преди седмица-две от румънското първенство , онзи автогол бе невероятно красив
    Не бях аз ама наистина беше готин. Все пак на полуфинал за ШЛ такова положение от играч като Рийзе е направо нелепо.
    Какво да направи Рийзе ?

Колко много е дал на Ливърпул , а сега ги закопа.

Съдба. Не можеш да избягаш от нея.
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от B.Graham

Мисля, че ти беше пуснал един автогол преди седмица-две от румънското първенство , онзи автогол бе невероятно красив
      Не бях аз ама наистина беше готин. Все пак на полуфинал за ШЛ такова положение от играч като Рийзе е направо нелепо.
      Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

Na malkata peruka

Коментар

• Дали някой е виждал по-красив автогол?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Мерси полки за пожеланията и тук грухна. Riise = господ!
              Утре печалбата ще я заложа на 2ка.

Коментар

• Честито да почерпиш ей

Коментар

• Ливърпул - Челси

1-1

На печелившите честито

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                    Казвам че при 2 гол вероятно ще има ще има и 3 може 2 да е в 88 трети ще има но зне ли човек .Ако си песметнал правилно че имаш 30 горница си ги пребери но не виждам как
                    Разделих ги по 35 евро и за под 2,5 гола , и при над 2,5 гола.

Начини винаги има

Коментар

• Казвам че при 2 гол вероятно ще има ще има и 3 може 2 да е в 88 трети ще има но зне ли човек .Ако си песметнал правилно че имаш 30 горница си ги пребери но не виждам как

Коментар

Здравей Полки и аз много време се занимавам с това да си изградя сиситема за под и над .Дано няма 2 гол и да спечелиш .Но ако има 2 гол смятай че си изгубил.Желая ти от все сърце успех

Искаш да кажеш , че ще загубя, ако има трети гол , а не втори, нали ?

Все пак не забравяй, че мача го играя live и всеки момент мога да ги разкарам тези 100 евро. Ако в момента ги разкарам /сега коефицента е 1.25/ , само от разликата за тези 17 минути изкарвам 30 евро.

Коментар

• Здравей Полки и аз много време се занимавам с това да си изградя сиситема за под и над .Дано няма 2 гол и да спечелиш .Но ако има 2 гол смятай че си изгубил.Желая ти от все сърце успех

Коментар

Първоначално изпратено от polki
                            Първоначално изпратено от Nikola
                            Уф момчета сложих 100 евракис на x2. Отново рисково, но ако е гарга да е рошава.
                            Успех Никола.

При мене диалемата е , ще има ли гол или няма да има.

По скоро не мисля , че ще има гол.
                            Полки здравей и ти ли залагаш под или над.Ако погледнем мача не като ШЛ а мач между сва английски отбора и ако няма гол HT ,то много вероятно е такъв SH.Така че над 0,5 гола Успех

Здравей ТАНДЕМ.

От 5 години залагам само на под/над ? гола .

Мислех да заложа 50 евро на 0-0 , коефицента беше 8 когато започна мача, но нещо се разсеях и пропуснах.

Сега /след гола/ сложих 100 евро на под 2.5 гола , на коефицент 1.55 , пък ще видим какво ще стане.

Понякое време мисля да ги разкарам. Ще видим.

Успех на всички заложили.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              Уф момчета сложих 100 евракис на x2. Отново рисково, но ако е гарга да е рошава.
                              Успех Никола.

Полки здравей и ти ли залагаш под или над.Ако погледнем мача не като ШЛ а мач между сва английски отбора и ако няма гол HT ,то много вероятно е такъв SH.Така че над 0,5 гола Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Успех Никола.

Коментар

Working...
                                X