Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
Стига сте хранили Ризе! Толкова много е дал на клуба през годините, че не мисля, че е редно да го напдате така. Факт, е че изчисти по тъп начин топката, но трябваше да направи нещо защото Анелка щеше да я зашие 100%. 1x на реванша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от plusГолямо изпълнение на Рийзе...С риск да предизвикам смях,ще кажа още като видях ,че той ще влиза си помислих - не е на добре...
Но съдбата си е съдба -имало е да става...
Като цяло Ливърпул играеха по-добре и се надявам и в Лондон да играят за победа...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloАми sorry Хаки, явно харесваме различни стилове игра.. Аз харесвам мачове, в които топката се движи по земята, където головите положения се редуват едно след друго, а не да има 2-3 за цял мач, да има разнообразна огра, а не само мачкане в центъра.. Както и да е, прав си - всеки си има мнение Айде успех в реваншаLife won't wait for you.
Коментар
-
Ами sorry Хаки, явно харесваме различни стилове игра.. Аз харесвам мачове, в които топката се движи по земята, където головите положения се редуват едно след друго, а не да има 2-3 за цял мач, да има разнообразна огра, а не само мачкане в центъра.. Както и да е, прав си - всеки си има мнение Айде успех в реванша
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от MichelangeloКакто се и очакваше, изключително тьп и грозен мач (с мааалко по-добро 2-о полувреме)."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Здравейте момци!!!
Верно, много боли, ама Полки, да прощаваш, все пак нещата се върнаха изцяло - отклонено с ръка центриране в наказателното си беше дузпа отвсекъде. Художник, можеше да е по-добър мача, ама Челси толко си могат в момента. Но не един и два пъти се е оказвало, че отбор в по-слаба форма стига върха - справка Ливърпул с Улие и онези измъчени и грозни мачове, но с победа.
Но рано или късно и Ливърпул ще се оправи. Те са като БСЕ - просот корекция, не е тренд :-)
Айде днес на зелено!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от MichelangeloКакто се и очакваше, изключително тьп и грозен мач (с мааалко по-добро 2-о полувреме).
Коментар
-
Anton Chigurh
325 euro na x2 DOvechera. I dvata otbora sa mi mnogo lubimi. Kakvoto izlezne takova.
Коментар
-
Както се и очакваше, изключително тьп и грозен мач (с мааалко по-добро 2-о полувреме). Типичната игра за англисйки отбори (тук изключвам Ман Ю и Арсенал по принцип). Накрая даже успях да заспа към 80-ата минута, ама това рижавото ме събуди
П.С. Коле честито, успех и утре тогава, щом пак ще залагаш
П.С. 2 Все пак успех на Ливърпул, искам уиски от Хаки след финала
Коментар
Коментар