Първоначално изпратено от Sepico
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Някой казваше че Каут и Шкъртел не стрували
===========================
Дирк Каут блестеше за Ливърпул
Дирк Каут бе най-активният играч на Ливърпул в първия 1/2 финал от Шампионската лига срещу Челси. Холандецът, който бе доста критикуван през сезона бе много деен и отбеляза попадението за своя тим. Добър мач за "червените" направи и защитника Мартин Шкъртел, който бе безкомпромисен в отбраната на тима си. Джон Арне Рийзе пък бе грешникът, който провали тима си с автогола, който си отбеляза.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Греъм, това имах предвид. Даже малко ще засиля нещата - ако се беше отворил ден на Торес, с колко ли щяха да си отидат? Лошото е, че пък ние в Лондон можем да си паднем юнашки - красиво, но отпаднали.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenНаистина много неравностойни смени... Аз не съм загубил надежда, че в Лондон ще играем по същия начин и този път няма да го има малшанса от снощи.
Еее точно като става въпрос за Ливърпул да се говори за малшанс????? Тях толкова пъти ги е спохождал късмета, че време беше да се върне малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola325 euro na x2 DOvechera. I dvata otbora sa mi mnogo lubimi. Kakvoto izlezne takova.
И все ми се струва че няма да пуснат два британски отбора на финал.
Иначе късмет ти желая в начинанието!:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Hakkinen... Аз не съм загубил надежда, че в Лондон ще играем по същия начин и този път няма да го има малшанса от снощи.
1.Играта с ръка на Балак
2.Ритника на Тери в нак. поле срещу Торес.Без топка и при паднал играч."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen... Аз не съм загубил надежда, че в Лондон ще играем по същия начин и този път няма да го има малшанса от снощи.
1.Играта с ръка на Балак
2.Ритника на Тери в нак. поле срещу Торес.Без топка и при паднал играч.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСтига сте хранили Ризе! Толкова много е дал на клуба през годините, че не мисля, че е редно да го напдате така. Факт, е че изчисти по тъп начин топката, но трябваше да направи нещо защото Анелка щеше да я зашие 100%. 1x на реванша.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСтига сте хранили Ризе! Толкова много е дал на клуба през годините, че не мисля, че е редно да го напдате така. Факт, е че изчисти по тъп начин топката, но трябваше да направи нещо защото Анелка щеше да я зашие 100%. 1x на реванша.
.. много слабо отиграване..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар