IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Ха-ха - на есхибиционистът от с. Долни Лозен ще му остане само да се забавлява в някой парк - облечен само с дълъг шлифер...

Честит юбилей и титла на ЦСКА, а Подуене ще ги посъветвам въобще да не излизат на теренът на 10-тий - така ще паднат само 0:3. ;-)
    не е ли долни богров
    иначе, не че има значение, но струва ми се, живурка в драгалевци

Коментар

• Коментар

• ТОДОР БАТКОВ УВОЛНИ СТОИЛОВ И СИРАКОВ

Стефан Стоянов 7 май 2008 12:18

Собственикът на Левски уволни изпълнителният директор на клуба Наско Сираков и старши треньорът Станимир Стоилов. Тримата бяха на среща днес в кантората на адвоката, която продължи около 20 минути. След излизането Сираков разкри пред насъбралите се журналисти новината.

„Срещата премина нормално. Новината е, че вече не сме изпълнителен директор и треньор на Левски. Специално за мен, аз мога да кажа, че това, което се разбрах преди четири години с Батков мисля, че съм се старал да го изпълнявам по най-добрия начин. Да работя за Левски”, каза Наско Сираков.

„Бяхме се разбрали, когато той прецени, че няма нужда от мен, да ми каже. Стискаме си ръцете и наистина така и стана в този момент. Определено нямаме никакви претенции нито към ръководството, нито към клуба като цяло. От мен лоша дума за Левски няма да чуете, мисля, че и от другата страна също няма да се чуят. Това е новината. До края на седмицата ще дадем пресконференция да отговорим на въпросите ви”, допълни вече бившият изпълнителен директор на Левски.

Добре дошло за тях двамата - няма да берат срам в събота
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ха-ха - на есхибиционистът от с. Долни Лозен ще му остане само да се забавлява в някой парк - облечен само с дълъг шлифер...

Честит юбилей и титла на ЦСКА, а Подуене ще ги посъветвам въобще да не излизат на теренът на 10-тий - така ще паднат само 0:3. ;-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Наставникът на Левски Станимир Стоилов и изпълнителният директор на сините Наско Сираков са освободени от клуба.

очаквайте подробности!

Коментар

• Манчестър и Челси правят Европа интересна ....
              Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• opsss 1.80 dopalvam 200Ј ...lelel stana stra6no ....stella

Коментар

• 600Ј 1.57

......

Коментар

• Само Нюкасъл Длъжни сме да решим титлата просто
                    ПС: Челси има ли победа скоро на Сейт Джеймс парк

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                      Newcastle-Chelsea mnogo iaki koeficenti z\a po4ti sigoren ma4

6.00 draw 4.00 1.57

Има и по-яки

6.6 draw 4.3 1.61

Сега остава само да заложиш
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Newcastle-Chelsea mnogo iaki koeficenti z\a po4ti sigoren ma4

6.00 draw 4.00 1.57

Коментар

• До преди няколко седмици , тука някои господа обясняваха и дори се подиграваха /за сега няма да им вадя постовете /, как Милан няма да участват в следващото издание от Шампионската лига.

Верно, италианското калчо не е свършило - има още 2 кръга, но може ли сега същите "разбирачи" да споделят какво мислят ?
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Уникален мач между Пиаченца и Тренто...и невероятни Златанов и Казийски.Със сигурност един от най-качествените мачове, които съм гледал напоследък.

Коментар

• Коментар

• ole kak se obarna igrata,sled 4ervenia karton Draw 14.5

Коментар

Working...
                                X