IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Хайде Хайде Хайде ЦСКА!!
    Браво бе .Знаеш някои работи.Камон

Коментар

• Фен на Хакинен и ЦСКА ... доволен съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от thehun
        Първоначално изпратено от Nikola
        Хайде Хайде Хайде ЦСКА!!

Левски ШАМПИОН (ама друг път)
        ..... и тогава няма
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Хайде Хайде Хайде ЦСКА!!

Левски ШАМПИОН (ама друг път)
          Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Хайде Хайде Хайде ЦСКА!!

Коментар

• Победа и то убедителна.Иначе няма да е добре.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от thehun
                Първоначално изпратено от Hakkinen
                От чисто фенски подбуди ми се иска да е първият ред... От 19 години нямаме две победи в един сезон срещу тях, а по-слаби едва ли ще ги видим скоро... Дебютът на Вуцата ще е горчив
                Е пък аз от чисто фенска гледна точка ми се ще да е третия ред. Жалкото е че тово е много трудно и толкова нереално, но зо това футбола е интересна игра не се знае на каде ще се търкулни топката
                Преди няколко години в предишния шампионски сезон на Стойчо ви мачкахме 90 минути за Купата и накрая някакъв анонимник метър и шейсет вкара за 0:1... Така че третият ред си е съвсем актуален в случая
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  От чисто фенски подбуди ми се иска да е първият ред... От 19 години нямаме две победи в един сезон срещу тях, а по-слаби едва ли ще ги видим скоро... Дебютът на Вуцата ще е горчив
                  Е пък аз от чисто фенска гледна точка ми се ще да е третия ред. Жалкото е че тово е много трудно и толкова нереално, но зо това футбола е интересна игра не се знае на каде ще се търкулни топката
                  Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

Интересно Наско като го няма, за кого ли ще скандират червените фенове!? Иначе резултата ще е хикс!
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Некои мнения за квалификацията днес ???
                      ъ ?
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• От чисто фенски подбуди ми се иска да е първият ред... От 19 години нямаме две победи в един сезон срещу тях, а по-слаби едва ли ще ги видим скоро... Дебютът на Вуцата ще е горчив

Коментар

Коефициенти в betfair.com към момента за ЦСКА - Левски:

ЦСКА 1.84

Равен 3.65

Левски 4.50

Много се колебая между първия и втория ред...
                          С тоя смешен тренерррррррр, едва ли ще е втория ред

Коментар

• Коефициенти в betfair.com към момента за ЦСКА - Левски:

ЦСКА 1.84

Равен 3.65

Левски 4.50

Много се колебая между първия и втория ред...

Коментар

• Я колко интересно http://levski.gol.bg/article.php?id=32897
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Вярно - Долни Богров.... но това го прави не по-малък есхибиционист...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X