Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
Хайде Хайде Хайде ЦСКА!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от thehunПървоначално изпратено от HakkinenОт чисто фенски подбуди ми се иска да е първият ред... От 19 години нямаме две победи в един сезон срещу тях, а по-слаби едва ли ще ги видим скоро... Дебютът на Вуцата ще е горчив"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenОт чисто фенски подбуди ми се иска да е първият ред... От 19 години нямаме две победи в един сезон срещу тях, а по-слаби едва ли ще ги видим скоро... Дебютът на Вуцата ще е горчивТова си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenОт чисто фенски подбуди ми се иска да е първият ред... От 19 години нямаме две победи в един сезон срещу тях, а по-слаби едва ли ще ги видим скоро... Дебютът на Вуцата ще е горчивBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenКоефициенти в betfair.com към момента за ЦСКА - Левски:
ЦСКА 1.84
Равен 3.65
Левски 4.50
Много се колебая между първия и втория ред...Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд
Коментар
Коментар