тези два дена май всички изперкахте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абе я да ви питам...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 3008Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от DimchoНаправо сменете темата на "Борсова поезия".
Вече няма нужда.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от DimchoНаправо сменете темата на "Борсова поезия".
Вече няма нужда.I am so bad with that cash, I drop a whole bag!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от 3008BFB me presledva v jivota,
s BMW 6e sum sled minyta,
na4inae6t investor sum az,
no ne prodavam(kypyvam) ck v zahlas :P
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Kole, sega triabva li tuk da komentiram kato pro v sferata?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от 3008BFB me presledva v jivota,
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от 3008BFB me presledva v jivota,
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от 3008BFB me presledva v jivota,
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от 3008BFB me presledva v jivota,
no ne prodavam(kypyvam) ck v zahlas :PNIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от 3008BFB me presledva v jivota,
Lele maiko kolko mi e ZLE
Коментар
Коментар