IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абе я да ви питам...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sabcho
    ...

Коментар

• усмижки от сарите ленти! ХАХА

Първоначално изпратено от takiteasy
      Има капитали има и ракия,
      Нема бате празно, всичко е кярия.

Вдигаме Free-float-a точно когато,
      много здраво бачка, тука OTZK-ато.
      Отчета е трепач и дружеството яко!
      Оловото да знаеш, ще стане скоро злато!

Има перспектива, има и растеж!
      - Дали да не си купя?
      - Изчезвай бе келеш! - каза гордо ПЕПИ и на свойта клавиатура натрака набързо:

ИНФРАСТРУКТУРА!

Големото куче ще те изяде,
      ако не си купиш акцийка две!
      Нищо че е скъпо, тук ще има сплит!
      Тъй че бате нема опасност от фалит!

Бате, давай бързо, да хванеме тренда,
      С тоя борсов стил, ще станеме легенда,
      С новата система праим яка сума,
      Вече нема Зума бате тежката дума!

Тре'а да внимавам как въртм парите,
      Че да нема бате продажби в низините,
      Вкарай още кинти да крепиме бента,
      че ше стане лошо ако стигнем фундамента!

Нещо бате май не сметнах фундамента!
      Пич недей така бе! Изгоря апартамента! (женски)
      Щото докат учих във УНСС-е
      Постоянно киснах в едно КаФеНе!

Има ги секви на нашата борса!
      И аз ще играя! Не ща да карам corsa!
      Със Съни(тя) и Nia ще пием кафе,
      По нашата система 4:4:2!

Гледам на Пътя се изпречи Трейса.
      - Бате к'во да праим?
      - Сега шти кажа, глей са!
      Отиваш при ИП-то и му казваш така:
      - Че ги купим всички! - с гордо вдината глава!
      Абе IPO-то май понамирисва бе!
      Ще вземеме да минем и Китай по презаписване!

Както писа скоро Investor.bg
      във някаква статия, преди седмица-две!

Franky щом e тука, всичко е наред!
      Не ме притеснява последния коплет!
      Но Nikola писа истина една:
      Трейса ни показа бате тъмната страна!

Искам още нещо аз да кажа тука!
      Сещате се всички! :-)....НЕ Е ПРЕПОРЪКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
        Писнало ми е да се разправям с неуслужливи, неопитни, и понякога незнаещи момичета. След като те ни късат нервите, защо и ние да не скъсаме техните. Пък и включително някой управител на клон, който се прави на голям спец, но не си следи служителите. Уверявам ви, че след един хубав скандал работите се оправят бързо. А пък след това съм доволен хем, че съм си свършил работата, хем че съм постреснал малко тъпите и неучтивите служители. Опитайте, става!
        ЗАВИСИ ОТ БАНКАТА. ОСВЕН ТОВА НЯКОЙ ХОРА СА БЕЗУМНО НЕОРИЕНТИРАНИ И САМО СЕ ПРАВЯТ НА УМНИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.

Коментар

• Писнало ми е да се разправям с неуслужливи, неопитни, и понякога незнаещи момичета. След като те ни късат нервите, защо и ние да не скъсаме техните. Пък и включително някой управител на клон, който се прави на голям спец, но не си следи служителите. Уверявам ви, че след един хубав скандал работите се оправят бързо. А пък след това съм доволен хем, че съм си свършил работата, хем че съм постреснал малко тъпите и неучтивите служители. Опитайте, става!

Коментар

• Мерси за инфото - в крайна сметка, май ще има тупа-лупа със лелката! ;-)
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Я, и аз да ви попитам нещо - имам заем подписан и взет в провинцията! Сега като ми трябва инфо по него и отида в софийски офис на банката те ми обясняват, че трябва да отида до Прованса, защото инфо можело да се дава само от мястото на подаване на документи за заема!
              Аз, изхождайки от факта, че живея във времето на информационните технологии не мога да се примиря с факта, че за проста справка трябва да се разкарвам!
              Та, мислите ли, че банковата служителка нещо ме метка или действително нещата стоят така и че трябва да ходя до другия град?
              ВСЯКА БАНКА СИ ИМА КЛОНОВЕ, КОИТО СЕ СИНХРОНИЗИРАТ ПОМЕЖДУ СИ, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ КРЕДИТА ОТ ДРУГ КЛОН, ЗАЩОТО ИМА ПЪЛНА БАЗА ДАННИ. ДРУГ ВЪПРОС Е, ЧЕ СЛУЖИТЕЛКАТА НЕ И СЕ ЗАНИМАВА.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                Вдигни скандал на висок глас, поискай да дойде управителя на клона. Въобще дръж се арогантно. Каквото повикало, такова се обадило.
                Вариант е, но не съм такава, како Сийке - заради някаква трътла да си хабя вокалните струни + синапсите :-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Вдигни скандал на висок глас, поискай да дойде управителя на клона. Въобще дръж се арогантно. Каквото повикало, такова се обадило.

Коментар

• Я, и аз да ви попитам нещо - имам заем подписан и взет в провинцията! Сега като ми трябва инфо по него и отида в софийски офис на банката те ми обясняват, че трябва да отида до Прованса, защото инфо можело да се дава само от мястото на подаване на документи за заема!
                    Аз, изхождайки от факта, че живея във времето на информационните технологии не мога да се примиря с факта, че за проста справка трябва да се разкарвам!
                    Та, мислите ли, че банковата служителка нещо ме метка или действително нещата стоят така и че трябва да ходя до другия град?

Коментар

• ....

Коментар

• samo da dobavq che bqh v UBB i ot tam mi kazaha che imat no poneje ne sam ot SF i v provinciqta ne sa mnogo na qsno s takiva neshta mi kazaha che davat popitah konkretno za EUBG OTZK i mi kazaha che sas tezi emisii ne stava popitah sas koi stava i ne poluchih otgovor

Коментар

• Първоначално изпратено от .com
                          nqkoi da e chuval za dalgosrochen kredit s obezpechenie na akcii nqmam predvid repo-sldeki a za porqdaka na 10 i poveche godini?
                          Не съм чувал и ми се струва твърде рисково, за да искат банките да кредитират за такъв период с обезпечение акции. В крайна сметка ако става дума за кредит до 30 000 лв. може да се вземе и потребителски кредит, без да се залагат акции. За по-голям размер се съмнявам.

Коментар

• nqkoi da e chuval za dalgosrochen kredit s obezpechenie na akcii nqmam predvid repo-sldeki a za porqdaka na 10 i poveche godini?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                              Първоначално изпратено от 3008
                              Първоначално изпратено от vikhunter
                              Първоначално изпратено от Dimcho
                              Направо сменете темата на "Борсова поезия".

Вече няма нужда.
                              nikoga ne e imalo, taka si e dobre, skrita e -po zaglavieto nikoi ne razbira za kvo stava vupros i q podminavat-i temata si ostava samo za izbrani buldozi... :P
                              Hahahaha, da, za izbrani tupaci...koito sme nai-malkite ot foruma sigurno i si izbivame detskata prostotia
                              с такива като тебе дето ги хапят бъжляците и като минават ги лаят кучетата не се занимавам!!!
                              I am so bad with that cash, I drop a whole bag!

Коментар

• ...

Коментар

Working...
                                X