Първоначално изпратено от Sabcho
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абе я да ви питам...
Collapse
X
-
усмижки от сарите ленти! ХАХА
Първоначално изпратено от takiteasyИма капитали има и ракия,
Нема бате празно, всичко е кярия.
Вдигаме Free-float-a точно когато,
много здраво бачка, тука OTZK-ато.
Отчета е трепач и дружеството яко!
Оловото да знаеш, ще стане скоро злато!
Има перспектива, има и растеж!
- Дали да не си купя?
- Изчезвай бе келеш! - каза гордо ПЕПИ и на свойта клавиатура натрака набързо:
ИНФРАСТРУКТУРА!
Големото куче ще те изяде,
ако не си купиш акцийка две!
Нищо че е скъпо, тук ще има сплит!
Тъй че бате нема опасност от фалит!
Бате, давай бързо, да хванеме тренда,
С тоя борсов стил, ще станеме легенда,
С новата система праим яка сума,
Вече нема Зума бате тежката дума!
Тре'а да внимавам как въртм парите,
Че да нема бате продажби в низините,
Вкарай още кинти да крепиме бента,
че ше стане лошо ако стигнем фундамента!
Нещо бате май не сметнах фундамента!
Пич недей така бе! Изгоря апартамента! (женски)
Щото докат учих във УНСС-е
Постоянно киснах в едно КаФеНе!
Има ги секви на нашата борса!
И аз ще играя! Не ща да карам corsa!
Със Съни(тя) и Nia ще пием кафе,
По нашата система 4:4:2!
Гледам на Пътя се изпречи Трейса.
- Бате к'во да праим?
- Сега шти кажа, глей са!
Отиваш при ИП-то и му казваш така:
- Че ги купим всички! - с гордо вдината глава!
Абе IPO-то май понамирисва бе!
Ще вземеме да минем и Китай по презаписване!
Както писа скоро Investor.bg
във някаква статия, преди седмица-две!
Franky щом e тука, всичко е наред!
Не ме притеснява последния коплет!
Но Nikola писа истина една:
Трейса ни показа бате тъмната страна!
Искам още нещо аз да кажа тука!
Сещате се всички! :-)....НЕ Е ПРЕПОРЪКА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletantПиснало ми е да се разправям с неуслужливи, неопитни, и понякога незнаещи момичета. След като те ни късат нервите, защо и ние да не скъсаме техните. Пък и включително някой управител на клон, който се прави на голям спец, но не си следи служителите. Уверявам ви, че след един хубав скандал работите се оправят бързо. А пък след това съм доволен хем, че съм си свършил работата, хем че съм постреснал малко тъпите и неучтивите служители. Опитайте, става!
Коментар
-
Писнало ми е да се разправям с неуслужливи, неопитни, и понякога незнаещи момичета. След като те ни късат нервите, защо и ние да не скъсаме техните. Пък и включително някой управител на клон, който се прави на голям спец, но не си следи служителите. Уверявам ви, че след един хубав скандал работите се оправят бързо. А пък след това съм доволен хем, че съм си свършил работата, хем че съм постреснал малко тъпите и неучтивите служители. Опитайте, става!
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicЯ, и аз да ви попитам нещо - имам заем подписан и взет в провинцията! Сега като ми трябва инфо по него и отида в софийски офис на банката те ми обясняват, че трябва да отида до Прованса, защото инфо можело да се дава само от мястото на подаване на документи за заема!
Аз, изхождайки от факта, че живея във времето на информационните технологии не мога да се примиря с факта, че за проста справка трябва да се разкарвам!
Та, мислите ли, че банковата служителка нещо ме метка или действително нещата стоят така и че трябва да ходя до другия град?
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletantВдигни скандал на висок глас, поискай да дойде управителя на клона. Въобще дръж се арогантно. Каквото повикало, такова се обадило.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Я, и аз да ви попитам нещо - имам заем подписан и взет в провинцията! Сега като ми трябва инфо по него и отида в софийски офис на банката те ми обясняват, че трябва да отида до Прованса, защото инфо можело да се дава само от мястото на подаване на документи за заема!
Аз, изхождайки от факта, че живея във времето на информационните технологии не мога да се примиря с факта, че за проста справка трябва да се разкарвам!
Та, мислите ли, че банковата служителка нещо ме метка или действително нещата стоят така и че трябва да ходя до другия град?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от .comnqkoi da e chuval za dalgosrochen kredit s obezpechenie na akcii nqmam predvid repo-sldeki a za porqdaka na 10 i poveche godini?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от 3008Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от DimchoНаправо сменете темата на "Борсова поезия".
Вече няма нужда.I am so bad with that cash, I drop a whole bag!
Коментар
Коментар