Първоначално изпратено от Bouns
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любимите ви филми
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitКой Сам? Аз съм Сам ли имаш предвид? Боже, как съм плакал на този филм И заслугата е изключително на Шон Пен и Дакота Фанинг!
Обещавам да изгледам Closer.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Тези дни докато боледувах имах възможността да гледам доста филми и 2 от тях си заслужава да спомена. Това са The Great Debaters и Things we lost in the fire.
Хубави филми с много добри актьори носители на Оскар за главна роля. Дензъл Уошингтън и Форест Уитъкър в първия и Холи Бери и Бенисио дел Торо във втория.
Отделно се сетих за Closer Това е супер добър филм, разтърсил ме из основи и породил много въпроси. Актьорският състав е повече от внушителен. Джулия Робъртс, Натали Портман, Клайв Оуен и Джъд Лоу. Гледа се на един дъх! Предишният такъв, доста отдавна бе Мъдростта на крокодилите с Джъд Лоу.
Сега съм се заредил с няколко и ще започна с Black Book на Пол Верховен. Много го хвалят пък да видимKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителедин от първите модерни екшъни
"Бялото слънце на пустинята"
"Ваше благородие, госпожа Удача.... Не везет мне в смерти, повезет в любви..."
ВЕЛИК ФИЛМ ! И ме подсеща за друг любим от четвъртък вечер- "Не бойся, я с тобою" (или подобно нещо беше)
Коментар
Коментар