IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любимите ви филми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bouns
    Първоначално изпратено от bate Goiko

Черна котка бял котарак e най-добрия филм forever
    Аз съм убеден, че ако го гледа гражданин на някоя западноевропейска страня няма да успее да вникне в чара на филма, който е неповторим
    Чара на филма наистина е неповторим особено за балканските народи

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko

Аз съм убеден, че ако го гледа гражданин на някоя западноевропейска страня няма да успее да вникне в чара на филма, който е неповторим

Коментар

• Italian job също е супер филм

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
          Кой Сам? Аз съм Сам ли имаш предвид? Боже, как съм плакал на този филм И заслугата е изключително на Шон Пен и Дакота Фанинг!
          Даааа, точно той ако знаеш и аз как съм ревала. Истинска цивра...

Обещавам да изгледам Closer.
          NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Въпрос на настроение, bate Goiko
            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
              Класиките- Ъндърграунд, Черна котка бял котарак, Шоушенк, Форест Гъмп, Сам (уникален филм)...има и доста други, но за тези се сетих първо

Коментар

• Nia, а ти задължително гледай Closer ако не си вече. Сигурен съм, че ще ти хареса. Той е с много силни, психилогически диалози и толкова добре играят ...
                Keep going ...

Коментар

• Кой Сам? Аз съм Сам ли имаш предвид? Боже, как съм плакал на този филм И заслугата е изключително на Шон Пен и Дакота Фанинг!
                  Keep going ...

Коментар

• Класиките- Ъндърграунд, Черна котка бял котарак, Шоушенк, Форест Гъмп, Сам (уникален филм)...има и доста други, но за тези се сетих първо
                    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Тези дни докато боледувах имах възможността да гледам доста филми и 2 от тях си заслужава да спомена. Това са The Great Debaters и Things we lost in the fire.

Хубави филми с много добри актьори носители на Оскар за главна роля. Дензъл Уошингтън и Форест Уитъкър в първия и Холи Бери и Бенисио дел Торо във втория.

Отделно се сетих за Closer Това е супер добър филм, разтърсил ме из основи и породил много въпроси. Актьорският състав е повече от внушителен. Джулия Робъртс, Натали Портман, Клайв Оуен и Джъд Лоу. Гледа се на един дъх! Предишният такъв, доста отдавна бе Мъдростта на крокодилите с Джъд Лоу.

Сега съм се заредил с няколко и ще започна с Black Book на Пол Верховен. Много го хвалят пък да видим
                      Keep going ...

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:e1a06566

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                          един от първите модерни екшъни
                          "Бялото слънце на пустинята"
                          "...Гюлчатаааай..."
                          "Ваше благородие, госпожа Удача.... Не везет мне в смерти, повезет в любви..."
                          ВЕЛИК ФИЛМ ! И ме подсеща за друг любим от четвъртък вечер- "Не бойся, я с тобою" (или подобно нещо беше)

Коментар

• Първоначално изпратено от Undertaker
                            Имам Бразил, но е изтеглен от нета. Едва ли ще издадат толкова гениален филм на DVD в България.
                            Вярно - Бразилия един от най-великите филми...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• един от първите модерни екшъни
                              "Бялото слънце на пустинята"

Коментар

• REVOLVER- ЕКШЪН, ПСИХО ,ФИЛОСОФСКИ

" Най- големия враг на човека се крие на място , където почти никой не го търси"
                                най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

Working...
                                X