Първоначално изпратено от Минaващ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КНИГИТЕ, които четем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rednek Разгледай мнениеДа ви питам нещо - а на какво четете? Тия устройства заслужават ли си според вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнениеТърся самоучител за офис пакета на майкрософ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнениеТърся самоучител за офис пакета на майкрософ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеСилата на настоящето
Може да се поръчка от интернет
Уж не е борсова, но е, защото учи как да не се ядосваме, когато продадем под върха, когато изпуснем движение и т.н.
В "Силата на Настоящето" авторът-мъдрец Екхарт Тол използва думи, за да ни отведе отвъд думите. Посочвайки порталите на извечното Настояще, това съвременно евангелие на практичния мистицизъм предлага трансцедентни истини, които ни правят свободни.
Коментар
-
Уж не е борсова, но е, защото учи как да не се ядосваме, когато продадем под върха, когато изпуснем движение и т.н.Last edited by vabo_2008; 21.04.2011, 12:44.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеA учи ли какво да правим, когато купим на върха?
Коментар
-
Уж не е борсова, но е, защото учи как да не се ядосваме, когато продадем под върха, когато изпуснем движение и т.н.
Коментар
-
Някой има ли информация за The Magic of Money, на Шахт? В замяна на вашето внимание -
http://www.tfcbooks.com/tesla/my_inventions.pdf (Не съм сигурен дали е цялата онлайн, аз съм я чел в хартиен формат)Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСтава въпрос за творби на един истински финансов гений. Това е човекът победил хиперинфлацията във Ваймарската република, а сякаш това не е било достатъчно, измислил начин да финансира превъоръжаването и индустриализацията на хитлерова Германия почти без пари. Интересни са ми неговите виждания за инфлацията, масовите манипулации, и просто спомените му, от една епоха, която ми е интересна. В "Магията на парите" той описва своя много интересна теория за механизма на инфлацията. Като бонус това са и книги написани от високо интелигентен човек, следователно интересни сами по себе си."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Moмчета , четете лекциите на doing buisness на Дянков ако въобще има такива де .съмнително е ,че ще има кой да издаде този титан на иконом. мисъл . това " светило" на световната иконмика в топ 100 на най-добрите икономисти може спокойно да влезне в класация под номер 1 - как да осерем една иконмика по образецLast edited by all_trader; 06.03.2011, 22:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеКакво интересно намираш в тези книги?Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар