IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КНИГИТЕ, които четем

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Минaващ Разгледай мнение
    Чета на телефона, неописуемо удобно е. Но на таблета e още по-яко и гъзарско, затова взимай таблет. Не само, че книги ще си четеш, но и музика/филми/интернет също. И са с цветни екрани, за разлика от букрийдърите, които незнайно защо са безцветни?
    съвсем умишлено,за да не се уморяват очите
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от rednek Разгледай мнение
      Да ви питам нещо - а на какво четете? Тия устройства заслужават ли си според вас?
      Чета на телефона, неописуемо удобно е. Но на таблета e още по-яко и гъзарско, затова взимай таблет. Не само, че книги ще си четеш, но и музика/филми/интернет също. И са с цветни екрани, за разлика от букрийдърите, които незнайно защо са безцветни?

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнение
        Търся самоучител за офис пакета на майкрософ.
        Макар предишния съвет да е напълно изчерпателен , може да провериш и в data.bg. Доста pdf-и има при търсене по "microsoft office"

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнение
          Търся самоучител за офис пакета на майкрософ.
          Не ти трябва. Налей си чаша Смирноф, запали един Давидоф и си готоф

Коментар

• Търся самоучител за офис пакета на майкрософ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
              Силата на настоящето
              Може да се поръчка от интернет
              Уж не е борсова, но е, защото учи как да не се ядосваме, когато продадем под върха, когато изпуснем движение и т.н.
              С такава рецензия:

В "Силата на Настоящето" авторът-мъдрец Екхарт Тол използва думи, за да ни отведе отвъд думите. Посочвайки порталите на извечното Настояще, това съвременно евангелие на практичния мистицизъм предлага трансцедентни истини, които ни правят свободни.
              хммм

Коментар

Силата на настоящето

Уж не е борсова, но е, защото учи как да не се ядосваме, когато продадем под върха, когато изпуснем движение и т.н.
                .. споко бе мен
                Last edited by vabo_2008; 21.04.2011, 12:44.
                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  A учи ли какво да правим, когато купим на върха?
                  Аха

Коментар

• Човекът без качества на Роберт Музил - може би най-добрата книга която съм чел.

Коментар

Силата на настоящето

A учи ли какво да правим, когато купим на върха?

Коментар

• Силата на настоящето

Коментар

• Някой има ли информация за The Magic of Money, на Шахт? В замяна на вашето внимание -
                          http://www.tfcbooks.com/tesla/my_inventions.pdf (Не съм сигурен дали е цялата онлайн, аз съм я чел в хартиен формат)
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Става въпрос за творби на един истински финансов гений. Това е човекът победил хиперинфлацията във Ваймарската република, а сякаш това не е било достатъчно, измислил начин да финансира превъоръжаването и индустриализацията на хитлерова Германия почти без пари. Интересни са ми неговите виждания за инфлацията, масовите манипулации, и просто спомените му, от една епоха, която ми е интересна. В "Магията на парите" той описва своя много интересна теория за механизма на инфлацията. Като бонус това са и книги написани от високо интелигентен човек, следователно интересни сами по себе си.
                            За инфлацията във Ваймар по-добре чети http://mises.org/store/When-Money-Dies-P10438.aspx
                            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Moмчета , четете лекциите на doing buisness на Дянков ако въобще има такива де .съмнително е ,че ще има кой да издаде този титан на иконом. мисъл . това " светило" на световната иконмика в топ 100 на най-добрите икономисти може спокойно да влезне в класация под номер 1 - как да осерем една иконмика по образец
                              Last edited by all_trader; 06.03.2011, 22:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                                Какво интересно намираш в тези книги?
                                Става въпрос за творби на един истински финансов гений. Това е човекът победил хиперинфлацията във Ваймарската република, а сякаш това не е било достатъчно, измислил начин да финансира превъоръжаването и индустриализацията на хитлерова Германия почти без пари. Интересни са ми неговите виждания за инфлацията, масовите манипулации, и просто спомените му, от една епоха, която ми е интересна. В "Магията на парите" той описва своя много интересна теория за механизма на инфлацията. Като бонус това са и книги написани от високо интелигентен човек, следователно интересни сами по себе си.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X