IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КНИГИТЕ, които четем

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Човекът без качества на Роберт Музил - може би най-добрата книга която съм чел.
    Линк ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
      Не си усетил още. И аз преди нищо не усещах пред компютъра. AКо става въпрос за четене на книги определено Kindl-а има предимство, доста повече щади очите. Но като цяло смарт фоните имат други предимства, с които превъзхождат рийдърите. А и има софтуери, които са за по-безболезнено четене.

п.с. очаква се скоро да има и цветни четци.
      http://www.reader.bg/useful/item/502.html цветен eInk?

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
        Вчера и днес изчетох набързо Богат татко беден татко, която ми беше препоръчана, ако я искате и вие:

http://nwaprodukti.dir.bg/_files/5243702.pdf
        за таткото не искам да чета, искам да прочета богата майка, бедна майка... жална ни майка

Коментар

• Вчера и днес изчетох набързо Богат татко беден татко, която ми беше препоръчана, ако я искате и вие:

http://nwaprodukti.dir.bg/_files/5243702.pdf
          Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
            къв е тоя куелю ? )))
            sorry, Коелю ,
            остава и да знаеш нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
              Някой знае ли електронен вариант на български на книгата на Паулу Куелю - Брида
              къв е тоя куелю ? )))

Коментар

• няма я там , мерси все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                  Някой знае ли електронен вариант на български на книгата на Паулу Куелю - Брида
                  http://chitanka.info/

Коментар

• аз, за да се разтоваря сега чета една книга на Елиф Шафак ''Колелото на Истанбул''.

Коментар

• Чета в момента "Жерминал" на Зола и се сещам за нашите от "ГОРУБСО"Мадан и личности като В. Захариев когото никой не го плясна през ръчичките, не му взе бизнеса и не го вкара в затвора през целия преход.

Коментар

• Аз чета "Гениален маркетинг" на Питър Фиск. Препоръчвам ви я

Коментар

• Някой знае ли електронен вариант на български на книгата на Паулу Куелю - Брида

Коментар

• Първоначално изпратено от Минaващ Разгледай мнение
                            Първоначално изпратено от rednek Разгледай мнение
                            Да ви питам нещо - а на какво четете? Тия устройства заслужават ли си според вас? Ако някой има такава машинка може ли да сподели.
                            Чета на телефона, неописуемо удобно е. Но на таблета e още по-яко и гъзарско, затова взимай таблет. Не само, че книги ще си четеш, но и музика/филми/интернет също. И са с цветни екрани, за разлика от букрийдърите, които незнайно защо са безцветни?
                            Като ги сравниш на живо ще разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Минaващ Разгледай мнение
                              Че на мен и от НТС-то не се уморяват.
                              Не си усетил още. И аз преди нищо не усещах пред компютъра. AКо става въпрос за четене на книги определено Kindl-а има предимство, доста повече щади очите. Но като цяло смарт фоните имат други предимства, с които превъзхождат рийдърите. А и има софтуери, които са за по-безболезнено четене.

п.с. очаква се скоро да има и цветни четци.

Коментар

• Че на мен и от НТС-то не се уморяват.

Коментар

Working...
                                X