Първоначално изпратено от Copacabana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КНИГИТЕ, които четем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеА пък Венета Райкова била издала книга Плача
Коментар
-
Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнениеНякой да е чел "Студ" на Ранулф Файнс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
А пък за всеки спекулант - Черният обелиск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЛичи ти, че си се самоизграждал от малък с книжка в ръка (подобно на нашия премиер), но кой да предполага, че патего Доналд така дълбоко те е впечатлило. Сигурно си гледал първите открити прожекции на Дисни за Мики Маус в кино Култура. Разбирам те. И аз бях впечатлен, макар пораснал до юноша вече. Тогава мънечък трябва си бил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБраво. Аз пък - като бях мъничък - ного обичах за Мечо пух и постоянно карах всички наоколо да ми я четат - и все да почват отначало, докато на всички им писна и ме зарязаха. Тогава - съвсем логически - реших: щом никой не иска да ми чете за Мечо пух, значи сам трябва да си я чета... и сам се научих да чета... на пет години...
Не беше трудно - началото го знаех наизуст и така разбрах една по една всяка буквичка каква е.
Апропо - сега не е ли време да почнете да четете книгите, които е измислил Доналдът?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко е Ремарк: "На западният фронт нищо ново". Тая книга трябва да е абсолютно задължителна за всеки човек да я прочете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМного рано раэвит. Аз на 7 едва прочетох "Орехчето" като с моливче си бележех къде съм стигнал. По половин до страница на ден.
Браво. Аз пък - като бях мъничък - ного обичах за Мечо пух и постоянно карах всички наоколо да ми я четат - и все да почват отначало, докато на всички им писна и ме зарязаха. Тогава - съвсем логически - реших: щом никой не иска да ми чете за Мечо пух, значи сам трябва да си я чета... и сам се научих да чета... на пет години...
Не беше трудно - началото го знаех наизуст и така разбрах една по една всяка буквичка каква е.
Апропо - сега не е ли време да почнете да четете книгите, които е измислил Доналдът?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеПриключих "Триумфалната арка" скоро. Уникална книга, страхотен РемаркМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСега се сещам, имахме томовете на Андрей Гуляшки и бая забивах по Авакум Захов и Златния век. По последния направиха бая дълъг за онова време сериал към края на 70-те.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе я слушай - най-долнопробна репресивно политическа и заканителна пропаганда„Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар