Финансист,Титан и Стойк трилогията на Теодор Драйзер.Пак я препрочитам.Чел съм я на младини а сега намирам други неща който ми харесват в нея.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КНИГИТЕ, които четем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
И на мен ми е любопитна тази книга. По едно време я търсех, но я намерих само в аудио формат. Даже не помня къде съм записал файла.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
И на мен ми е любопитна тази книга. По едно време я търсех, но я намерих само в аудио формат. Даже не помня къде съм записал файла.
http://www.ebay.co.uk/itm/Where-are-...IAAOSwED5ZzlKw“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Любопитно но неоткриваемо четиво е "Къде са яхтите на клиенатите" ... кояот е по-близо до борсов форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеАз пък напоследък забих във военни мемоари и монографии за втората световна от съветските военоначалници. Интересни са тези на Рокосовски (критикува на много места Жуков и ставката) и Чуйков. Отделно четох Волоколамското шосе на Александър Бек, която се чете като истински трилър. Става въпрос за един командир на батальон, казах, Баурджан Момиш-ули. Има я и в читанката. Много ми хареса.
Е, човек трябва да преглътне малко задължителна за тези издания идеология, но тя се прескача лесно. Във Волоколамското шосе идеология почти няма. за партията почти не се говори. Много добра книга.
Любопитно но неоткриваемо четиво е "Къде са яхтите на клиенатите" ... кояот е по-близо до борсов форум
Коментар
-
Аз пък напоследък забих във военни мемоари и монографии за втората световна от съветските военоначалници. Интересни са тези на Рокосовски (критикува на много места Жуков и ставката) и Чуйков. Отделно четох Волоколамското шосе на Александър Бек, която се чете като истински трилър. Става въпрос за един командир на батальон, казах, Баурджан Момиш-ули. Има я и в читанката. Много ми хареса.
Е, човек трябва да преглътне малко задължителна за тези издания идеология, но тя се прескача лесно. Във Волоколамското шосе идеология почти няма. за партията почти не се говори. Много добра книга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеЧета "12-те стола" на Илф и Петров. Амиии, много тежко ми върви. Може някой да ме оплюе, че е класика и ала бала, ама за мен е тегаво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеКажете са за Русков и Чамкория. Как е? Аз лично съм леко скептичен на фона на еуфорията, но може пък и да е добра. Мисля да я чета, но като поотмине еуфорията, че сега имам други заредени на шкафчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеАрчибалд Кронин ми е фаворит вече. Прочетох Дървото на юда и определено се впечатлих. Мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнениеПоредното вманячаване по Бакман с новия му роман "Бьорстад". Само аз ли не го харесвам тоя швед? Прочетох Уве и хич не ме впечатли. Другите не съм, но казват, че са по-зле...Хм...Странна работа
Коментар
Коментар