If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След "Нишка", прочетох "Глина" на Виктория Бешлийска. Толкова съм впечатлена и възхитена,че има автори, които те грабват и те пренасят в друга епоха. Надявам се скоро да изчета и третата й книга "Сърце", за която също очаквам подобно чувство на възхищение от авторката. Иначе чета с огромно закъснение в момента "Времеубежище" на Георги Господинов.
Ами аз ги чета в оригинал и на хартия, т.к.БГ преводите са безбожно слаби. Препоръчвам да си ги купите. Усещането за нещо живо е уникално, увличащо, емоционално, а смехът - разтърсващ.
След като минах на ЕBook четец в, който мога да съхранявам хиляди книги позабравих мириса на хартията и досадата да мъкнеш 5-600 страници кило кило и половина книга.Даже за рожденния ден си поръчах от Алиекспрес ново новеничко бюджетно Kobo - чакам го да пристигне началото на април. https://www.aliexpress.com/item/1005002293043221.html
Ами аз ги чета в оригинал и на хартия, т.к.БГ преводите са безбожно слаби. Препоръчвам да си ги купите. Усещането за нещо живо е уникално, увличащо, емоционално, а смехът - разтърсващ.
Напоследък,.чета тетралогията на Дмитрий Конаныхин "Делы и прадеды", "Индейцы и школьники", "Студенты и совсем взрослые,лые люди" и "Тонкая зелёная линия".
Искрено я препоръчвам на всички.
Напоследък,.чета тетралогията на Дмитрий Конаныхин "Делы и прадеды", "Индейцы и школьники", "Студенты и совсем взрослые,лые люди" и "Тонкая зелёная линия".
Искрено я препоръчвам на всички.
Коментар