IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изненада ли ви тренда на БФБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VS
    Първоначално изпратено от prodigal
    Просто ще дадат своя дял в общата ликвидност и оценка на пазара, което е екстра, но нищо повече
    Склонен съм да допусна точно такава прогноза и аз.
    Не, не мисля, че ще има осезаем ефект.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
      Просто ще дадат своя дял в общата ликвидност и оценка на пазара, което е екстра, но нищо повече
      Склонен съм да допусна точно такава прогноза и аз.

Коментар

• Просто ще дадат своя дял в общата ликвидност и оценка на пазара, което е екстра, но нищо повече

Коментар

• Все пак са нов играч а и не са хич малки, ще трябва да се съобразяват с това.
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Да тогава ще е пряко и ще се знае.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Мислиш ли, че ще има огромна разлика?
              Нали и сега много ИП и банки търгуващи на БФБ са чужди?

Коментар

• Интересно ми е кога ще почнат да търгуват чехите и да видим какво ще правят нашите ИП тогава.
                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Е с това съм съгласен

Успехи

Коментар

• Трендът може да и изненадал само аматьорите (или заслепените от еуфорията).

Спокойно, паникьори, пак ще изгрее слънцето

П.С. Неграмотността е част от обяснението. Ето в заглавието на темата липсва пълният член.

Коментар

• Men puk mi pravi vpechatlenie, che ako cenite sa padnali izkustveno zaradi zagovor na shepa oligofreni ot fondovete, to zasto chujdite investitori ne doidat da si kupiat evtino. Edna golqma banka primerno s prisustvie v BG bi trqbvalo bez problem da zatvori pozicii po iztochna evropa i da doide tuk na promociata. Tova oznachava, che nashia pazar e vse oste ne integriran. Chujdite investitori vkarvat pari i ne gi nadziravat. Mestnite fondove sa dvijestite sili. Dobre, che pazara navun ne raste veche tolkova mnogo i che momcite ot fondovete ne umeqt da investirat navun.

Коментар

• Мене пък ми прави впечатление как новите форумци никнат като гъбаци... хмммм....
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не ме изненада, а направо ме изуми.
                          Смехът е много голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от BENCHA
                            predstavete si kakvo shte stane ako golemite ne podkrepiat cenite......vsichkite im fondove i fondcheta shte izleznat na otricatelna dohodnost i masata ot hora koito edvam sa se reshili da pemestiat parite si ot bankovite vlogove i da opitat shto e tova dohodnost ot akcii zapochnat da biagat panicheski.......prosto nikoi niama interes ot tova padane ,zashtoto doverie trudno se pecheli ,a se gubi za 2 dena iako padane.....
                            Така е, цените ги бутнаха точно те защото имат кеш и трябва да напазаруват евтино. Само не знам до колко могат да овладеят процеса.

Коментар

• predstavete si kakvo shte stane ako golemite ne podkrepiat cenite......vsichkite im fondove i fondcheta shte izleznat na otricatelna dohodnost i masata ot hora koito edvam sa se reshili da pemestiat parite si ot bankovite vlogove i da opitat shto e tova dohodnost ot akcii zapochnat da biagat panicheski.......prosto nikoi niama interes ot tova padane ,zashtoto doverie trudno se pecheli ,a se gubi za 2 dena iako padane.....

Коментар

• Според мен за корекция не може да се говори поне до момента. Аз лично очаквах истинска такава.

Коментар

Working...
                                X