IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изненада ли ви тренда на БФБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последната корекция и няколкоседмична консолидация ме изненада успоредно с късмета да имам и кеш за реализиране.

Отдавна не ми се бе случвала подобна симбиоза, абе направо късмет.
    До кога моментната ситуация на БФБ ще дава храна за подобни теми обаче само големите играчи, принудени от пазара, вероятно могат да ни кажат.
    Но от вчера забелязвам обръщане на тренда на публикациите визиращи цените на акциите и развитието на капиталовия пазар.

Какво ли означава това!? Вероятно и повечето от вас надушват нещо.
    Споделете в някои от темите.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
      смятаи ако имаше къси продажби колко щяхме да свалим
      така ще стана по вабно но ще сваляме още много
      много маимуни станаха на клона !!!!
      Интересно ми е какво точно си искал да кажеш

Ако имаше къси продажби, едва ли щяхме да свалим повече, но ти си помисли защо)

И друго ми е интересно, много пишете за балони на борсата, но никога не споделяте вашите акции, които държите как ги намирате в коефициентите за ...подцененост.Очаквания, развитие...
      Или просто сте затънали в парички и очаквате една силно балансирана борса, в която да се включите....нещо такова, май шъ да е))

Коментар

• Ни най-малко!

Коментар

• съни(тя) az se opitax da obesnq tova koeto kazva6 na grupa pesimisti s niska ili otricatelna doxodnost i bqx mnogo vrajdebno napadnat.Ako imat nqkakva cel( naprimer da izkupqt evtino akcii ) im stiskam raka oba4e ako vdigat celiqt tozi 6um za ni6to prosto im kazvam 4e sa maloumnici.Az ne moga da si obesnq za kakav pogrom na borsata govorqt pri polojenie 4e predpriqtiqta rabotqt na palna para, o4akvat se mnogo sveji pari ot EU i vaob6te ne vijdam ni6to trevojno koeto moje da pogromi BFB v blizkata edna godina

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
            смятаи ако имаше къси продажби колко щяхме да свалим
            Интересно ми е какво точно си искал да кажеш

Ако имаше къси продажби, едва ли щяхме да свалим повече, но ти си помисли защо)

И друго ми е интересно, много пишете за балони на борсата, но никога не споделяте вашите акции, които държите как ги намирате в коефициентите за ...подцененост.Очаквания, развитие...
            Или просто сте затънали в парички и очаквате една силно балансирана борса, в която да се включите....нещо такова, май шъ да е))

Коментар

• Трудно е за се каже , защото септември преструкторирах портфеила си. От едната страна БСТР , от другата УПАК по средата ССВ , ФИБ , КТЕХ и тютюните .......До тук добре , ако продължи мога да бъда изненадан.
              Не е препоръка........... за всеки случай.

Коментар

• Изненада ли ви тренда на БФБ?

не твърде много

... нормално е и спадове да има ... иначе много стрес ще се натрупа

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
                  на мен ми е много чудно как всеки държи и мисли че сега било евтино и ако продавал губел а трябвало да държи до краи
                  ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ от хиляда и една нощ !!!
                  цените ще падат защото са силно надценени /балона се пукна / а не защото имало няква конспирация да ви принудат да продавате хахаа
                  на мен ми е чудно защо не продаде и не замина за топлите страни а в събота сутринта пишеш във форума на инвестора???

Коментар

• Абе продавайте бре хора съвсем скоро СОФИКС ще падне под 0

Коментар

• на мен ми е много чудно как всеки държи и мисли че сега било евтино и ако продавал губел а трябвало да държи до краи
                      ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ от хиляда и една нощ !!!
                      цените ще падат защото са силно надценени /балона се пукна / а не защото имало няква конспирация да ви принудат да продавате хахаа

Коментар

• след като прочетох за срещата на най-големите играчи и решението им да не купуват до "второ решение", защото им е скъпо се очакваше нещо такова. Сега предполагам ще почне едно дебнене между тях и когато на някой не му издържат нервите от тези цени всички ще се юрнат обратно. Те са опитни, но все пак...
                        Засега триумфира ком. капитализъма...честит десети ноември

Коментар

• dobro utro,
                          az li4no ot edna sedmica samo kupuvam.Ne se 4udete na6ata narodopsixologiq e izgradena na stadno-negativna platforma DOKAZANO E.
                          NE E PREPORAKA A LI4NO MNENIE

Коментар

• вчера по случайност попаднах на няколко кобосчета ...

учуден съм колко дребни душици и заешки сърца има в тази държава ...

всички са напълнили гащите ... и са разпродали всичко ...

щяло да се печели само от IPOта вече ...

пазарът щял да се клатушка още 3г. ...

ей ... тая игра не е за индианци ...

трябва и малко дупе, трезва преценка ... и здрави нерви

P.S. lobos,

само да те питам, на БФБ в какво се разгръща в момента:

1) низходящ тренд
                            2) корекция
                            3) консолидация
                            4) рейндж/канал

???

8)

P.P.S. lobos, за да не се затрудняваш, само ще ти кажа, че точка 3 и 4 се припокриват ...

Коментар

• смятаи ако имаше къси продажби колко щяхме да свалим

Коментар

• Не забравяйте, че движениято на БФБ в последно време е на първо място НЕЕСТЕСТВЕНО - просто защото доверието към нея бе умишлено подкопано от клакьорска медийна кампания.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

X