IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любимата ви музика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въх, една таблица ме тормози от десет минути и ми размества целия текст обаче Фръци я направи на снимка и нЕма мърдане сега

ти си хаоса в мен
    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
      Е щом е шоколад още по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        само не ми отговори за бисквитките
        Шоколад
        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Щом искаш сериозно http://vbox7.com/play:93528bd7
          само не ми отговори за бисквитките

Коментар

• Sob o Sol (rock instrumental)

Коментар

Кажи само къде небесна красавице и идвам заедно с пиленцето само да не ме изгориш с красотата си http://www.youtube.com/watch?v=g0FA1Z8plyk
              Rammstein - Du Hast

Коментар

Оооо Мюли имам друго предложение, може да ми донесеш едно пиленце, ще го пуснем под бюрото да почисти

Giuseppe Ottaviani Feat. Faith- Angel
                Кажи само къде небесна красавице и идвам заедно с пиленцето само да не ме изгориш с красотата си http://www.youtube.com/watch?v=g0FA1Z8plyk

Коментар

Трябваше да ме извикаш да я извадя от пазвата тая бискивтка с пудра захар
                  Оооо Мюли имам друго предложение, може да ми донесеш едно пиленце, ще го пуснем под бюрото да почисти

Giuseppe Ottaviani Feat. Faith- Angel

Коментар

пали колата..идвам в джамЕйка

п.п. кажете ми сега, че не съм марко тотев днес...тъкмо отхапах една бисквитка с много пудра захар и паднА у пазвата на фрълето - натрошена при това

Lucky You by Asle Bjorn
                    Трябваше да ме извикаш да я извадя от пазвата тая бискивтка с пудра захар

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                      Така описано, повече звучи като това:

David Hasselhoff - Limbo Dance

ПП: Сръдла
                      пали колата..идвам в джамЕйка

п.п. кажете ми сега, че не съм марко тотев днес...тъкмо отхапах една бисквитка с много пудра захар и паднА у пазвата на фрълето - натрошена при това

Lucky You by Asle Bjorn

Коментар

Victor Magan - With you
                        Извинете ме, че вчера бях фръцла-сръдлова Благодаря за хубавите неща, които сте написали и поздравите

...та, както ни е посъветвал Пламенски ето няколко думи за песента...свързвам я с едно лято, жълто-оранжева рокля с гол гръб, плаж, море, летен бриз, дълга коса, приятно развявана от морския бриз, цитронада и такива неща

Хубав ден на всички!
                        Така описано, повече звучи като това:

David Hasselhoff - Limbo Dance

ПП: Сръдла
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Няма срамна музика

Helloween - Hold Me in Your Arms

KARUNESH - Solitude
                          Last edited by фръцла ежкова; 06.03.2013, 12:55.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=k8XuBEQmB5Y
                            Бай Дафо Трендафилов -гайдар

http://www.youtube.com/watch?v=eYft44ZQmGs
                            Капитан Петко Войвода

Срам не срам ще си кажа, мен такава музика ме кара да настръхвам.

Коментар

• Victor Magan - With you
                              Извинете ме, че вчера бях фръцла-сръдлова Благодаря за хубавите неща, които сте написали и поздравите

Хубав ден на всички!
                              Last edited by фръцла ежкова; 04.04.2013, 09:30.

Коментар

• Много коментари и много публикувана музика тук! Не знам дали има нормален човек, който би успял да я изслуша и да вземе мнение по публикуваните песни! Хубаво би било да ограничим пуликациите, а също така и да пишем нещо повече за песните, които публикуваме. С какво точно са ни впечатлили, какво чувстваме, как усещаме тази музика. Иначе сме заплашени от угрозата да се превърнем в едни публикатори! :
                                Надявам се да не се отказвате , а да продължите напред!

Аз започвам с една много любима моя песен на Крис де Бърг, която ме изпълва с приятни усещания! Усещане за красиво! Красива жена с красива червена рокля! А кадрите от филма "Хубава жена" допълват Това усещане. Един от малкото незабравими за мен филми.

https://www.youtube.com/watch?v=vEZUXB_ocps

Приятна вечер!
                                Дай му на човек клавиатура в ръцете и ще ти напише глупост!

Коментар

Working...
                                X