If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Victor Magan - With you
Извинете ме, че вчера бях фръцла-сръдлова Благодаря за хубавите неща, които сте написали и поздравите
...та, както ни е посъветвал Пламенски ето няколко думи за песента...свързвам я с едно лято, жълто-оранжева рокля с гол гръб, плаж, море, летен бриз, дълга коса, приятно развявана от морския бриз, цитронада и такива неща
Много коментари и много публикувана музика тук! Не знам дали има нормален човек, който би успял да я изслуша и да вземе мнение по публикуваните песни! Хубаво би било да ограничим пуликациите, а също така и да пишем нещо повече за песните, които публикуваме. С какво точно са ни впечатлили, какво чувстваме, как усещаме тази музика. Иначе сме заплашени от угрозата да се превърнем в едни публикатори! :
Надявам се да не се отказвате , а да продължите напред!
Аз започвам с една много любима моя песен на Крис де Бърг, която ме изпълва с приятни усещания! Усещане за красиво! Красива жена с красива червена рокля! А кадрите от филма "Хубава жена" допълват Това усещане. Един от малкото незабравими за мен филми.
Коментар