IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любимата ви музика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Не сме колеги както се разбира от предишният пост, а в каква кантора си наказателно право нотариална кантора търговско право
    Пред очите ми един дребен стажант с едно телефонно обаждане се превърна в юристконсулт с 3 бона заплата ново бемеве и куп превилегии и срещу това нямаше да работи нищо само трябваше да си показва очите из юредическият отдел на една корпорация след този момент се замислих че може би е трябвало да изкарам и едно право но не е късно не съм чак толкова стар
    мИчтиииии това е за химчистка, как беше "днес не е понеделник, аз не съм дребен стажант, а голям известен адвокат...с хубава кола, помогнал на много хора и т.н. и т.н. ОМ"

п.п. не знам с какво се занимаваш, но ако не си доволен от нещата, които правиш винаги можеш да намериш сили за промяна! Имам колеги на 50+ които следват право (единият е главен лекар, другият бивш летец, има и няколко жени със собствен бизнес)
    Last edited by фръцла ежкова; 06.03.2013, 17:04.
    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от SSIW Разгледай мнение
      Има ли фенове на прогресив рока?
      Зажаднял съм да направя контакт със себеподобни
      http://www.youtube.com/watch?v=imsDI4mHw3g
      Има разби ра се горе вдясно в темата Политика са не ми благодари за упътването

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
        малко дребно стажант-юристче (ама от нааай-дребните)
        И за да не бъде некоректно от моя страна да попитам, а вие скъпи ми Мюлер какво работите, дЪн не сме колеги ?
        Не сме колеги както се разбира от предишният пост, а в каква кантора си наказателно право нотариална кантора търговско право
        Пред очите ми един дребен стажант с едно телефонно обаждане се превърна в юристконсулт с 3 бона заплата ново бемеве и куп превилегии и срещу това нямаше да работи нищо само трябваше да си показва очите из юредическият отдел на една корпорация след този момент се замислих че може би е трябвало да изкарам и едно право но не е късно не съм чак толкова стар

Коментар

Карелиалистка чудесно
          За блондинка ли ме взе
          Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Има ли фенове на прогресив рока?
            Зажаднял съм да направя контакт със себеподобни
            http://www.youtube.com/watch?v=imsDI4mHw3g

Коментар

Какво може да работи един стажант юрист - пенкелер най-хубавото нещо, защото научаваш много неща, бързо
              Карелиалистка чудесно и аз едно време щях да изкарам едно право, но сметнах че не е чак толкова изгодно днеска си стажантка утре ще те правим главен прокурор на Републиката неведоми са пътищата божии

Коментар

• Last edited by фръцла ежкова; 04.04.2013, 09:29.

Коментар

• Аа извинете...минута е много стрелките

Коментар

като спомена бисквитки, къде е бисквитеното чудовище

ко речи
                    А де та какво работеше или е секретна информация

Коментар

Леле какви парчета аз те питам за бисквитките пък те ме хвана за шоколада
                      като спомена бисквитки, къде е бисквитеното чудовище

ко речи

Коментар

И сега ..."на микрофона, специално за Мюли" поздрав със..СПИРО!
                        Спиро - Губя Контрол
                        Леле какви парчета аз те питам за бисквитките пък те ме хвана за шоколада

Коментар

• И сега ..."на микрофона, специално за Мюли" поздрав със..СПИРО!
                          Спиро - Губя Контрол

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=7EYAU...09FDE30E8D5EA4
                            Медитация

Коментар

Въх, една таблица ме тормози от десет минути и ми размества целия текст обаче Фръци я направи на снимка и нЕма мърдане сега

ти си хаоса в мен
                              Какво работиш какво учиш зная
                              http://www.youtube.com/watch?v=eI8kKnhZ1c4

Коментар

• ...или всичко било е на сън

Ако ние, сенки леки,
                                сме дотегнали на всеки,
                                помислете, че сте спали,
                                ний додето сме играли;
                                че били са тези сцени
                                с разни роли разменени,
                                само сънна бъркотия
                                в мозъчната ви кутия.
                                Да, така си помислете:
                                сън един, сънуван лете,
                                сън с отворени очи.
                                И ако не прозвучи
                                змийска свирка в тази зала
                                или някой за похвала
                                сбърка да изръкоплеска,
                                зарад този опит днеска,
                                с други опит по-търпим
                                ний ще ви се отплатим.
                                Обещавам ви го аз,
                                а кажете ми: от вас,
                                драги господа и дами,
                                кой е чувал Пък да мами?

Всичко било е на сън

Коментар

Working...
                                X