Странна позиция
Здравей, колега, с недоумение прочетох мнението ти, което при това не е първо подобно. Препоръчвам ти да прочетеш внимателно заглавието на темата. А то е "ЛЮБИМАТА ВИ МУЗИКА". Нима сериозно смяташ, че едно музикално произведение може да бъде любимо само на един човек? Това е абсурд някакъв! И друго. Ако аз за първи път съм попаднал на тази тема преди няколко месеца и желая да постна нещо, то значи ли това, че трябва да прегледам крайно внимателно 100 страници, да прослушам няколко хиляди музикални произведения, за да не повторя нещо, за което ще ми бъде направена забележка.
Отвори тема "Любимите ви филми" и преброй колко пъти са повторени някои заглавия. Например "Кръстникът", само в последните 2-3 страници е повторен 3 или 4 пъти. И това е съвсем нормално - този филм е любим на много хора.
И на края, ако толкова държиш да няма повторения, пусни специална тема с примерно заглавие "Какво ново чух вчера / или някога си/" с подзаглавие "Повторенията са забранени!"
Поздрави!
ПП. А за Капричио 24 на Паганини поздравления! Макар и в популярен стил аранжиментът е интересен, а изпълнението - добро. Аз предпочитам оригиналът на цигулка, но е нормално хората да имат различни вкусове. Поздравления и за "Отвличане от сарая" на Моцарт.
Първоначално изпратено от the money-maker
Разгледай мнение
Отвори тема "Любимите ви филми" и преброй колко пъти са повторени някои заглавия. Например "Кръстникът", само в последните 2-3 страници е повторен 3 или 4 пъти. И това е съвсем нормално - този филм е любим на много хора.
И на края, ако толкова държиш да няма повторения, пусни специална тема с примерно заглавие "Какво ново чух вчера / или някога си/" с подзаглавие "Повторенията са забранени!"
Поздрави!
ПП. А за Капричио 24 на Паганини поздравления! Макар и в популярен стил аранжиментът е интересен, а изпълнението - добро. Аз предпочитам оригиналът на цигулка, но е нормално хората да имат различни вкусове. Поздравления и за "Отвличане от сарая" на Моцарт.
Коментар