IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tрейдинг и секс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• market
    Много красива история. Имали продължение?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко

Знаете ли как е на '' унгарски" пчела - беремед,
      а търтей е ебенеберемед
      Hehehehehee, tova me ubi ot smiah

Коментар

• Преди много години /1994/ имах БМВ 325 /192 к.с./ . Отивахме на купон на Пампорово и дадох на една колежка да го кара от Асеновград нагоре. Закара ме до Пампорово със средна скорост не знам каква. Мина през центъра на Чепеларе със 140 км./ч и полицая в газката си глътна свирката от наглоста и. Там ограничението е 40 км./ч и той търсеше нарушители с 60 вероятно. Но нема време да ни спре.
        Когато стигнахме горе, тя ме погледна с много влажен поглед и каза: "До тук получих три оргазма, господи никога не ми е било толкова хубаво с мъж или жена." Притесних се за нея, но реших,че след като е битурбо, сигурно знае повече от мен за секса.
        Обаче се замислих на тема, кога и колко ми е било най-хубаво и мога ли да го сравнявам с усещането да любиш жена.
        Изпитвал съм невероятно удоволствие от добро развитие на пазара. Изпитвал съм и велико страдание. Но никога и нищо не е могло да ми замени невероятното удоволствие от любов с Жена. Да с главна буква защото не всяка е такава. Напоследък прочетох в научната литература, че това било и изключително здравословно за мъжа подложе на стрес в работата.
        Така че момчета, трейдвайте и се кефете много на успехите си. Но не забравяйте да живеете здравословно, което става с любов с вашата Жена с главна буква.
        P.S. / Да любиш Жената с главна буква изобщо не означава да изчукаш бекофиса или някоя колежка в края на работния ден след едно питие./

Коментар

• Има нещо вярно, Боби.
          От 9.00-13.00 изобщо не мисля за секс и смяна на партньорките

Знаете ли как е на '' унгарски" пчела - беремед,
          а търтей е ебенеберемед

Та искам да съм пчеличка от 9.00 - 13.00, а после търтей
          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от melon
            Аз от два месеца на форекса се пробвам, та трейдър не съм , но мога да кажа , че вълнението ми при откриване на първите позиции беше съизмеримо с първия ми секс
            Демек започна да се потиш обилно и да си мислиш "Ами сега....какво се прави" ли?

Коментар

• Аз от два месеца на форекса се пробвам, та трейдър не съм , но мога да кажа , че вълнението ми при откриване на първите позиции беше съизмеримо с първия ми секс

Коментар

• ама няма ли трейдери тука?!?!? ...т.е. спекуланти

Коментар

• Мъжът: Скъпа, утре отивам да се разправям с данъчните. Ако си сложа костюм ония ще помислят, че съм баровец. Ако си сложа мръсни дрехи ще си кажат, че бачкам на няколко места по цял ден и съм пълен с кинти. Какво да облека?

Жената: Скъпи, преди да се оженим попитах мама каква нощница да си сложа за първата брачна нощ - семпла и удобна или някоя по-екстравагантна. А мама ми отговори, че каквото и да облека през първата брачна нощ ще ме скъсат от чукане.

Коментар

• Tрейдинг и секс

Та чета аз една книга в момента и там се казва, че имало анализи на психиатри, вкл. Фройд, които твърдели, че трейдинга бил нещо като заместител на секса и желанието за честа смяна на партньорите. Дори термините използвани от трейдерите лъхали на сейс: бичи пазар, пробив, двойно дъно, вдигане, падане и т.н. Според мен дори май има оттенки на насилие - скалпирането например.
                    Разбира се, не всичко от трейдинга и техническия анализ може да се приложи на БФБ, но искам да ви питам за вашето мнение за горното оприличаване.

Да си призная и аз съм трейдвал, така че положението ми е съмнително от гледна точка на секса

Трейдинг - използване на технически анализ за краткотрайно влизане на пазара с цел печалба от моментни флуктуации на цените
                    Технически анализ- базира се само на графиките на движение на цените и анализът им. Цели откриване на повтарящи се образци, които биха показали как би се движил пазара в непосредствен следващ момент
                    Скалпиране - трейдинг в рамните на няколко минути
                  Working...
                  X