IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство Германия 2006

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък съм за Франция. И те като италианците са ми неприятни по принцип, ама поне не са симуланти и рендета.

Коментар

• Като гледам италианците имат сили да победят. Да видим след почивката...

Коментар

• Е май всички сме за италия

Коментар

• Az po princip bih se vazdarjal za prognoza v finalnia ma4,no sam za krasiva futbolna igra.I sam za ITALIA!A za ZIDAN niama kakvo da kaja edin velik veli k maistor na tazi igra,mojebi she go provazglasiat za edna ot jivite i vse oshte igraeshti legendi na futbola!Toi i m donese parvata svetovna kupa 98g, i pak sega otnovo sa pred mojebi vtora svetovna

Коментар

• това е факт,и аз съм удивен от формата им,и как играта на цял отбор може да се гради- от и около един Зидан , е има и други светила но феномена му не може да се отрче

Коментар

• Ох, много бих се радвал да не са французите. Но са в такъв подем.....

Коментар

• предполагам че няма,италианците имат маи по голяма мотивация

Коментар

• Айде казвайте сега французите ще станат ли пак световни шампиони?

Коментар

• Италианците изиграха най-добрият си мач до момента, но истината е и че отново извадиха луд късмет с тези голове секунди преди края! Не е истина, все те

На дузпите немците бяха фаворити, италианците напоследък са падали от дузпи.

Но това е футбол. Всичко става. Дори Гърция може да е европейски шампион

Коментар

• Super ))))))))))

Конете вече са АУТ!!
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• FORZA ITALIAA; VITTORIAAAA; FORZA GROSO; FORZA DEL PIERO

SQUADRA AZZURA показа какво е разнообразен футбол - от крайно дефанзивен до тотална офанзива и пълно психическо надмощие! Колкото и да оплюват италианския футбол, още утре отивам да си купа екип на Италия...

Коментар

• КАПУТДОЙЧМАШИН!!!!

Коментар

• Радвам се, че не познах
                            Трябва да почерпя...

Коментар

• Безобразно съдийство през първото полувреме.
                              Домакински Мондиал.
                              За мое съжаление мисля, че Германия ще е новият Световен шампион.

Коментар

• Италианците са много накъкани, и тази вечер ще играят на 120 %
                                за да бъдат помилвани като се завърнат.

Коментар

Working...
                                X