Имп.в Италия животът е Футбол,жени,музика,пари,много години живях там,...красиви неща,...заслужиха си го!!!!!....а и аз се кефя!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Световно първенство Германия 2006
Collapse
X
-
...бльъ - не са му дали да си вземе медалът... по-скоро сам не е излязал - защото Зизу има чувство за срам. Нещо което не може да се каже за мангалът, който го провокира - и така опетни цялата кариера на един играч, на когото не е достоен дори да лъсне обувките.
Гледам именно цялото първенство - и не виждам Италия да са показали някакъв стойностен футбол.
Галба - Италия са Бразилия в Европа?!?!? Стига бе - едните са дали на светът Пеле, Зико, Роналдиню - другите са измислили катеначото. Освести се, моля те - Бразилия твори красотата във футболът, Италия винаги е убивала тая игра.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Импи, не си прав брато.
Кой повече заслужаваше - погледни цялото първенство, не едно полувреме. Надутите франсета?
А Италия това първенство игра доста по-открит футбол отколкото традиционно сме свикнали за тях. Не казвам, че са ми любимият отбор. Моят голям фаворит бяха Аржентина и Германия.
Резилът на Зидан е показателен. Не може толкова опитен футболист така да се на*ира на метеното! Накрая дори не му дадоха да излезе да вземе сребърен медал. Позор.
Кеф
Коментар
� -
Галба - страхотна справедливост - тия жабарски циганори са най-бутаният отбор в историята на футболът. Зизу съм го запомнил като свестен човек и коректен играч - надали е ударил оня жабар ей-така, без нищо и то в последният си мач. Да не говорим италианците какви дивашки нарушения им прости садията в началото на мачът, да не споменаваме с каква измислена дузпа отстраниха овчарите... Ще речете - и сега дузпата на Франция не бе много читава - ама едно е да се даде дузпа в 7-ата минута и друго в 93-тата...
Отделно, че футболът, демонстриран от Италия през цялото първенство бе суперскучен и грозен. С една дума великата игра този месец бе опозорена за пореден път, макар че не може да става дума за сревнение с европейското, когато мизерните гърчоля вдигнаха купата - най-големият срам в цялата история на футболът.
Въобще опасявам се, че тая игра умира. :-(Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Uraaaa!...............Naslednicite na Velikiq Rim sa na put da izrawnqt brazilskite indianci po spe4eleni swetovni titli!
Da jiwee Italia! - Nai-dostoiniqt predstawitel na evropeiskiq futbol!!!
Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
�
Коментар