If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е за какво да стоя без ТВ пък да гледам по нет-а. Ми аз нали затова нямам ТВ за да не ги гледам. Но и аз като тебе в Дойчланд гледам сателитния канал ако го има в хотела. Пуста носталгия.
В този канал междудругото не е зале да се замислят сериозно за програмата си.
Нали и те трябва да пълнят с нещо новините Пък и трябва да се отвлече вниманието от по-сериозните неща. В България има толкова много хора за "сдрусване", че не мога да броя до толкова
На това трябва да наблегнат ама то който плаща той поръчва музиката. А и като разбере масата какви неща се вършат може да стане опасно
Буров, вярно е че се създава някаква психоза, дори аз след прекарания грип тези дни не смея да изляза дори и с колата, та детето се прибира само от училище, за най-голяма негова радост, между другото...
ne vi li se struva tapo priqteli 4e v4era v novinite po kanal 1 ot 8 4asa davaha 15 minuti za studa.kak moje v polovinata novini akzenta da e takav.na vsi4ko otgore davaha otna4alo 4e v Silistra ima skasani jizi i 4e ima sela bez tok,a posle NOI zaqvqva 4e nqma skasani jizi!!!!Estestveno nqma6e kak da podminat i rakiqta kato 4ast ot na6iq bit i da q predstavqt kato efikasno sredstvo sre6tu studa.napravo mi e gadi!
Ако крещите 8 години 7 месеца и 6 дена ще изработите достатъчно енергия за да стоплите чаша кафе
(едва ли си струва да се опитва)
Човешкото сърце създава налягане способно да разпръсква кръв на 10 метра
(О,Господи)
Оргазъмът на свинята продължава 30 минути
(Искам в следващия си живот да съм свиня)
Бръмбарът може да живее 9 дена без глава.След това ще умре от глад..Тва е гадничко
(аз се за свинята си мисля обаче)
Ако си удряте главата в стената в продължение на един час може да изгубите 150 калории
(Не пробвайте у вас..освен може би на работа)
Мъжката богомолка не може да се сношава с глава на раменете.За да започне половият акт женската му отхапва главата.
(скъпа прибрах сееее.. Какво по дяволите....???)
Бълхата може да надскача собствената си дължина с 350 пъти.Това е все едно човек да прескочи футболно поле
(мамка му ибаси къв късмет има свинята а?)
Сомовете имат 27000 вкусови рецептора
(бе кво толкова вкусно има на дъното бе дееба)
Някои лъвове правят секс по 50 пъти на ден
(Ебал съм им майката аз пак искам да съм си свиня.)
Пеперудите имат вкусови рецептори на краката
(сякаш ми пука)
Десничарите живеят средно с около 9 години повече от левичарите
(аз съм десничар)
Слоновете са единствените животни които не могат да скачат
(и по-добре!)
Окото на щрауса е по - голямо от мозъка му
(познавам такива хора)
Белите мечки са левичари
(ако станат десничари ще живеят по - дълго)
Хората и делфините са единствените същества които правят секс за удоволствие
(ибаси тъпата свиня!!! 30 мин оргазъм и не и се ебе)
Коментар