А аз се чудех откъде идва изразът:"Богат като скиор българин"...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банско удари скиорите с 55 лв. за ски карта на ден.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от potrebitell Разгледай мнениеходих миналата година и аз в гърция Хотелът се намира на п-в Ситония, на 95 км от летището в Солун, в селището Метаморфоси, на брега на морето, Хотелът разполага с 171 стаи, от които 134 единични и двойни и 37 апартамента с традиционна архитектура.
ето линк за сайта за сравнение на хотелски цени link
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеГърция е в световната десетка по дължина на бреговата ивица.
Едва ли концесиите им са като при нас с този ограничен бряг и плажове.
Гърция има 12-тата най-дълга брегова линия в света с дължина от 13 676 километра при 10,5 млн.жители ................... грубо казано на всеки грък се пада по 1.311 метра морски бряг
България има 378 км брегова ивица и 7,5 млн. население .......................... грубо казано на всеки българин се пада по 5 см брегова ивица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВ Благоевград е по подходящо да се прави любов, от колкото неграмотни македонци да те трепят по пистата
Черкезов
Защо изтупахте от праха тази древна тема, след 2 месеца идва време за море
Коментар
-
Хайде на почивка!
ходих миналата година и аз в гърция Хотелът се намира на п-в Ситония, на 95 км от летището в Солун, в селището Метаморфоси, на брега на морето, Хотелът разполага с 171 стаи, от които 134 единични и двойни и 37 апартамента с традиционна архитектура.
ето линк за сайта за сравнение на хотелски цени link
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНедей така бе човек. Нямам и една татуировка, пък и там не са само такива Има и добри момчета
ПС: Направо не е верно как ме разхили Щях да си излея кафетоOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИ Боровец е на групата на Цеко. Неговата банка държи с кредити мултигруп.
Представям си като стъпи официално там, какво ще стане.
Отново протести на местното население...
http://e-vestnik.bg/13561
http://frognews.bg/news_40994/Ofshor...radi_Borovets/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Клечо Разгледай мнениеТова лято в Гърция ми направи впечатление, че има страшно много италианци.
И питам аз собственика на хотела защо е така и той ми обясни следното:
В Италия всичко е платено и то скъпо - вход на плажа, паркинг, чадър, шезлонг и т.н. (все едно за България говореше)
А в Гърция специално е заложено в законодателството, че ВСИЧКИ плажове са безплатни (а покрай това и голяма част от съпътстващите ги услуги - паркинг, чадъри и т.н.).
Той точно това ми каза - бреговата ивица е на хората, на народа. Никой няма право да взима пари за достъп. Ако някой ти поиска - обаждаш се веднага на полицията и готово.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеАха,да бе, а ако не събират пари от хората с какво ще платят концесията на държавата за плажа?
Едва ли концесиите им са като при нас с този ограничен бряг и плажове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ramon.67 Разгледай мнениеЦените на Банско са нормални, но отношението и обслужването на служителите на Юлен е ненормално. Вчера бях на Боровец и карах основно по Попангелов. Много добре обработена писта. Много смешно бяха облечени служителите на Бороспорт контролиращи "продажбата" на карти след 12 ч. Бяха ги навлекли с едни тъмносини престилки, дълги до под коляно, от типа работник в завод. Смешно. По пътя за паркинга на 3 пъти ме попитаха дали си продавам картата. Единия беше македонец. Попитах го как вървят картите и той каза 20 лв., но ако Бороспорт направи цена от 25, а не 30 лв. за полудневната карта, никой няма да ходи и да търси, защото така ще загуби време за каране. Защо ли този македонец беше дошъл да кара ски на Боровец? Няма хора, по добро обслужване, можеш да си "купиш" карта за 20 лв., безплатен паркинг и още предимства.
П.С. Видях трима различни бащи, които учеха децата си да карат ски. Но може би така е през седмицата за всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Клечо Разгледай мнениеТой точно това ми каза - бреговата ивица е на хората, на народа. Никой няма право да взима пари за достъп. Ако някой ти поиска - обаждаш се веднага на полицията и готово.
Коментар
-
Това лято в Гърция ми направи впечатление, че има страшно много италианци.
И питам аз собственика на хотела защо е така и той ми обясни следното:
В Италия всичко е платено и то скъпо - вход на плажа, паркинг, чадър, шезлонг и т.н. (все едно за България говореше)
А в Гърция специално е заложено в законодателството, че ВСИЧКИ плажове са безплатни (а покрай това и голяма част от съпътстващите ги услуги - паркинг, чадъри и т.н.).
Той точно това ми каза - бреговата ивица е на хората, на народа. Никой няма право да взима пари за достъп. Ако някой ти поиска - обаждаш се веднага на полицията и готово.
Коментар
-
Цените на Банско са нормални, но отношението и обслужването на служителите на Юлен е ненормално. Вчера бях на Боровец и карах основно по Попангелов. Много добре обработена писта. Много смешно бяха облечени служителите на Бороспорт контролиращи "продажбата" на карти след 12 ч. Бяха ги навлекли с едни тъмносини престилки, дълги до под коляно, от типа работник в завод. Смешно. По пътя за паркинга на 3 пъти ме попитаха дали си продавам картата. Единия беше македонец. Попитах го как вървят картите и той каза 20 лв., но ако Бороспорт направи цена от 25, а не 30 лв. за полудневната карта, никой няма да ходи и да търси, защото така ще загуби време за каране. Защо ли този македонец беше дошъл да кара ски на Боровец? Няма хора, по добро обслужване, можеш да си "купиш" карта за 20 лв., безплатен паркинг и още предимства.
П.С. Видях трима различни бащи, които учеха децата си да карат ски. Но може би така е през седмицата за всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеНе мое ви разбера бе орааааааааа.Що ходите в Банско?????????????
Коментар
Коментар