IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банско удари скиорите с 55 лв. за ски карта на ден.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А аз се чудех откъде идва изразът:"Богат като скиор българин"...

Коментар

• Първоначално изпратено от potrebitell Разгледай мнение
      ходих миналата година и аз в гърция Хотелът се намира на п-в Ситония, на 95 км от летището в Солун, в селището Метаморфоси, на брега на морето, Хотелът разполага с 171 стаи, от които 134 единични и двойни и 37 апартамента с традиционна архитектура.
      ето линк за сайта за сравнение на хотелски цени link
      я, кажете кой къде е ходил на море, с какви впечатления е останал, колко е платил за нощувка/почивката и какви екстри е ползвал...

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
        Гърция е в световната десетка по дължина на бреговата ивица.
        Едва ли концесиите им са като при нас с този ограничен бряг и плажове.
        точно от там идва проблема с плажовете, презастрояването и всички останали съпътстващи проблеми

Гърция има 12-тата най-дълга брегова линия в света с дължина от 13 676 километра при 10,5 млн.жители ................... грубо казано на всеки грък се пада по 1.311 метра морски бряг

България има 378 км брегова ивица и 7,5 млн. население .......................... грубо казано на всеки българин се пада по 5 см брегова ивица

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          В Благоевград е по подходящо да се прави любов, от колкото неграмотни македонци да те трепят по пистата

Черкезов
          Докторе ??? любов за един-два дни - какво е това
          Защо изтупахте от праха тази древна тема, след 2 месеца идва време за море

Коментар

• Хайде на почивка!

ходих миналата година и аз в гърция Хотелът се намира на п-в Ситония, на 95 км от летището в Солун, в селището Метаморфоси, на брега на морето, Хотелът разполага с 171 стаи, от които 134 единични и двойни и 37 апартамента с традиционна архитектура.
            ето линк за сайта за сравнение на хотелски цени link

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Недей така бе човек. Нямам и една татуировка, пък и там не са само такива Има и добри момчета

ПС: Направо не е верно как ме разхили Щях да си излея кафето
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                И Боровец е на групата на Цеко. Неговата банка държи с кредити мултигруп.
                Представям си като стъпи официално там, какво ще стане.
                Отново протести на местното население...
                Не му трябва официално да стъпва, той си е вътре, което си личи си и от новата-в стил Банско, ценова политика на Бороспорт:

http://e-vestnik.bg/13561

http://frognews.bg/news_40994/Ofshor...radi_Borovets/

Коментар

• И Боровец е на групата на Цеко. Неговата банка държи с кредити мултигруп.
                  Представям си като стъпи официално там, какво ще стане.
                  Отново протести на местното население...
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Клечо Разгледай мнение
                    Това лято в Гърция ми направи впечатление, че има страшно много италианци.
                    И питам аз собственика на хотела защо е така и той ми обясни следното:
                    В Италия всичко е платено и то скъпо - вход на плажа, паркинг, чадър, шезлонг и т.н. (все едно за България говореше)
                    А в Гърция специално е заложено в законодателството, че ВСИЧКИ плажове са безплатни (а покрай това и голяма част от съпътстващите ги услуги - паркинг, чадъри и т.н.).
                    Той точно това ми каза - бреговата ивица е на хората, на народа. Никой няма право да взима пари за достъп. Ако някой ти поиска - обаждаш се веднага на полицията и готово.
                    По закон в БГ, концесионерът е длъжен да освободи 1/3 от плажа за свободен достъп. На другите две трети може да ти сложи и такса "зяпане на цици" ако иска.
                    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от paran Разгледай мнение
                      Аха,да бе, а ако не събират пари от хората с какво ще платят концесията на държавата за плажа?
                      Гърция е в световната десетка по дължина на бреговата ивица.
                      Едва ли концесиите им са като при нас с този ограничен бряг и плажове.

Коментар

• Първоначално изпратено от ramon.67 Разгледай мнение
                        Цените на Банско са нормални, но отношението и обслужването на служителите на Юлен е ненормално. Вчера бях на Боровец и карах основно по Попангелов. Много добре обработена писта. Много смешно бяха облечени служителите на Бороспорт контролиращи "продажбата" на карти след 12 ч. Бяха ги навлекли с едни тъмносини престилки, дълги до под коляно, от типа работник в завод. Смешно. По пътя за паркинга на 3 пъти ме попитаха дали си продавам картата. Единия беше македонец. Попитах го как вървят картите и той каза 20 лв., но ако Бороспорт направи цена от 25, а не 30 лв. за полудневната карта, никой няма да ходи и да търси, защото така ще загуби време за каране. Защо ли този македонец беше дошъл да кара ски на Боровец? Няма хора, по добро обслужване, можеш да си "купиш" карта за 20 лв., безплатен паркинг и още предимства.
                        П.С. Видях трима различни бащи, които учеха децата си да карат ски. Но може би така е през седмицата за всичко.
                        Темата и посочената цена са от 2005, когато 55 лв за карта беше безумно високо, защото на Боровец беше 28. Сега спрамо Боровец е добре, но има много други дертове изброени по-долу. Полудневната също е безумно висока и няма такава до обяд. За повчко дни отстъпката е в стотинки. Да не забравяме че Цеко от миналата година е акционер и в Бороспорт, затова стана дървото с полудневната, липсата на преференции, ченгетата дебнещи за препродажба, картите за бебета и други циганийки. Затова и на Боровец е полупразно. Интересно как се "минават" все още с безплатния паркинг? За учене на деца също още не се дървят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Клечо Разгледай мнение
                          Той точно това ми каза - бреговата ивица е на хората, на народа. Никой няма право да взима пари за достъп. Ако някой ти поиска - обаждаш се веднага на полицията и готово.
                          Аха,да бе, а ако не събират пари от хората с какво ще платят концесията на държавата за плажа?

Коментар

• Това лято в Гърция ми направи впечатление, че има страшно много италианци.
                            И питам аз собственика на хотела защо е така и той ми обясни следното:
                            В Италия всичко е платено и то скъпо - вход на плажа, паркинг, чадър, шезлонг и т.н. (все едно за България говореше)
                            А в Гърция специално е заложено в законодателството, че ВСИЧКИ плажове са безплатни (а покрай това и голяма част от съпътстващите ги услуги - паркинг, чадъри и т.н.).

Коментар

• Цените на Банско са нормални, но отношението и обслужването на служителите на Юлен е ненормално. Вчера бях на Боровец и карах основно по Попангелов. Много добре обработена писта. Много смешно бяха облечени служителите на Бороспорт контролиращи "продажбата" на карти след 12 ч. Бяха ги навлекли с едни тъмносини престилки, дълги до под коляно, от типа работник в завод. Смешно. По пътя за паркинга на 3 пъти ме попитаха дали си продавам картата. Единия беше македонец. Попитах го как вървят картите и той каза 20 лв., но ако Бороспорт направи цена от 25, а не 30 лв. за полудневната карта, никой няма да ходи и да търси, защото така ще загуби време за каране. Защо ли този македонец беше дошъл да кара ски на Боровец? Няма хора, по добро обслужване, можеш да си "купиш" карта за 20 лв., безплатен паркинг и още предимства.
                              П.С. Видях трима различни бащи, които учеха децата си да карат ски. Но може би така е през седмицата за всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                                Не мое ви разбера бе орааааааааа.Що ходите в Банско?????????????
                                Абсолютно! Ходил съм и в скъпи хотели и в евтини дупки там - е не и не, никъде не става! Самото място е скапано, схлупено и забутано независимо дали си в Кемпински (самият хотел е ОК иначе) или у баба Мара до светофара (зле,зле,зле). Казвали сме си, дай поне да се напием с компанията, така и така сме тука. Еми и за тва не става това презряно място - скапана кухня, скапан алкохол и скапана атмосфера в тия прехвалени, а иначе схлупени и миризливи кръчми и тва е! И аз се чудя за какво толкова хора ходят на Банско, честно!

Коментар

Working...
                                X