IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	488643773_1071181298373823_956312596557113934_n.jpg
Views:	1
Size:	66.1 КБ
ID:	4261285

Коментар

• "Когато бях малък, не обичах да се събуждам рано, а майка ми мразеше това поведение, защото мечтаеше един ден да ме види забогатял търговец.
      Един ден майка ми дойде с мен при учителя и учителят ми се съгласи с нея.
      Учителят ми казва за ползите от ранното ставане:
      - Сократе, ще ти разкажа една красива история и ти ще ми кажеш каква е поуката от нея, става ли?
      - Сократ: Добре.
      - Учител: Имаше две птици, едната от които се събуди рано и събра насекоми и нахрани малките си, а втората се събуди късно и не намери насекоми за ядене... Какво научи от историята, Сократе?!
      - Сократ: Насекомите, които се събуждат рано, биват изядени от птиците!

И Сократ не стана търговец...Той стана философ.

Коментар

• Холивуд с нова стратегия за борба с пиратството. Вече ще правят филми, който не си струва да ги гледаш дори безплатно.

Коментар

• Разговор в габровско семейство.
          - Мъжо, детето има утре рожден ден, какво ще правим?
          - Мии ...., няма да му казваме .......

Коментар

• Жената може да се лигави, но мъжът винаги трябва да е твърд!

Коментар

• Кел файда, че ти е до коляното, като не ти е до пъпа!?

Коментар

Name:	488661337_10051374571563956_3488411967702250712_n.jpg
Views:	1
Size:	41.5 КБ
ID:	4261022

Коментар

• Alina Simeonova · 15 ч ·
                  Химик, физик, математик и филолог получиха задачата да измерят височината на кулата с помощта на барометър.
                  ^Химикът измерил налягането в подножието на кулата и на покрива и установява, че височината й е от 0 до 100 метра.
                  ^Физикът пуснал барометъра от покрива, измерил времето на падане и изчислил, че височината на кулата е от 60 до 70 метра.
                  Математикът измерил височината на барометъра, дължината ^на сянката на барометъра и дължината на сянката на кулата, изчислил тангенса на ъгъла и установил, че височината на кулата е от 63 до 64 метра.
                  ^Филологът продаде барометъра, с парите от продажбата купи алкохол и напи пазача, а той от своя страна му сподели, че височината на кулата е 63 метра 40 сантиметра.

Коментар

• Ромка на средна възраст се оплаква, че е бременна! Цитирам: "От оня дето ходи по водата!"
                    Оказа се инкасатора от ВиК!

Коментар

Name:	487501266_4814780822080808_5087961634926419484_n.jpg
Views:	2
Size:	56.3 КБ
ID:	4260840

Коментар

• 01.04. всяка година
                        - Скъпи, бременна съм!!! Какво искаш да бъде ???
                        - Шега мамка му,..... ш.е.г.а ....

Коментар

• По време на традиционното надбягване с бикове по улиците в Памплона, трима туристи от Перник успели да върнат цялото стадо в обора!

Коментар

• В странни времена живеем...
                            Гледаш жена и не можеш да разбереш на 16 ли е или на 31.
                            А всъщност , това е Петър...

Коментар

• Освен по бедност, сме шампион по шпионаж за някаква чужда държава, не казват коя.

Коментар

• Питам новия Сири с Изкуствен Интелект що все още си нямам гадже, а вместо отговор изрода просто включи предната камера

Коментар

Working...
                                X