IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Тати може да е оплодил рускиня или украинка преди 33 г., защото е имал такова гадже за кратко?

На мен ли задаваш въпрос?

Щом си толкова любознателен - защо не попита навреме тати? Щеше да видиш кой / КОИ СА другите наследници и вероятно София щеше да ти се види тясна ...

Колкото по-малко си губиш времето в нета - по голяма е вероятността да намериш подходящ / а.

Тук - както е видно - никой няма да седне на кафе с теб: нито мъж, нито пък жена.

Коментар

Ти си дедик, колега,

Колега, как съм - според теб?

Танцувам си (наскоро бях в чужбина на тиймбилдинг), без да съм вземал уроци...

Ти - на кой урок си в танците? Може би отлагаш уроците по танци за догодина - при навършването на половинвековната ти възраст?

На Черни връх - ходил ли си изобщо? На Витоша от кога не си стъпвал?

Така сме ние, колега - дедик Евго.

Коментар

Не искаш ли да пием с теб някой път тази пролет?

ПинокЬО не поддава...

Не си достатъчно убедителен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Колкото повече се вдига жизнения стандарт, толкова повече намалява раждаемостта, жените гонят кариера и се интересуват от собствения си комфорт.

Преди 2 години...

Светът е пъстър,

В името на какво една жена трябва да се интересува от твоя комфорт?

Показа ли интерес към нея, или само си мислиш, че поведението ти е било адекватно на сваляч, а не - на хазяин - един от наследниците на ИНВЕСТИТОРА - ТАТИ ?

Разбира се, че ТЯ ще се интересува от своите разбирания за живота и ще защитава СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ! Нищо, че си се "изръсил толкова много!!!" ... Бива ли да Й купуваш ТОЧНО кушетка и хладилник? Нямало ли е кушетка и хладилник, или са били останали ОООЩЕ от обзавеждането на ТАТИ ?

А ти мислеше да я сваляш с една кушетка и хладилник?

Няма как да ти се получи, въпреки че си направил "толкова много за нея" - до просешка тояга те е довел този харчлък! Кушетка и хладилник! Не мога да те разбера!

... но това е било "преди години", а оттогава колко пъти си сменил ТОЗИ хладилник и ТАЯ кушетка?

В името на какво да сменяш и изхвърляш мебели и домакински уреди (от ТАТИ още си работят!)? Все пак - след 10 години може да дойде нова квартирантка (за квартирата НА ТАТИ)....

Коментар

+1

Колкото повече се вдига жизнения стандарт, толкова повече намалява раждаемостта, жените гонят кариера и се интересуват от собствения си комфорт.

Преди 2 г. имах много готина наемателка с приятеля й. Просто ми хареса като жена, на 34 г. беше, от модерния тип жени, доста разхвърляше вкъщи , интересното е, че тя даваше парите за наема и сметките, тя има дете от предишна връзка. Между нея и приятеля й имаше сексуално привличане и харесване, но после се разделиха, предполагам, защото той иска дете, а тя не иска второ. Тя много хареса, че й предадох апартамента чист, с измити прозорци и изпрани пердета и не се налагаше да плаща (или аз да плащам) на почистваща фирма. Освен това в рамките на една година купих нов хладилник и нов диван. Тя му го каза културно и аз се съгласих, защото като вземаш пари, трябва да предложиш нормални условия на хората.

Можех да имам син или дъщеря на 19-20 г, ако някоя жена се беше навила да го роди и да съм млад татко на 25-26 г. Щях да се справя финансово.

Имам един трети братовчед, който е отвратителен - нисък, дебел, прост и грозен, неучил. Много тормозеше баба си преди да почине (не й даваше да ползва банята и тоалетната в къщата им в кв. Симеоново, че бил правил ремонт), а имуществото му идва точно от нея и от дядо му. Въпреки всичко, има 2 деца от пръвата си жена и сега има нова жена, касиерка в хипермаркет.

Светът е пъстър,
            Евгич, ако успееш да вдигнеш един хипермаркет, всички касиерки ще са твои и няма да има нужда да правиш маймунджулуци на касата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

На 35 съм и специално за рускини и украинки съм останал с впечатления в две крайности - или искат брак преди изобщо да помислят за друго, обикновено тези са набожни и по-идеалистично настроени към живота или ги интересува основно ебън и не се свенят да заявят какво искат.
              Съгласен съм за меркантилността при тях, която даже донякъде си е направо наследствена, защото често се предава от майка на дъщеря още с възпитанието, ама и българките не са като да не са меркантилни. Това си върви с всяка жена в различна степен, и в зависимост прага на толерантност или приоритети, или пък отрезвяване след рестарта, който се случва обикновено около 30те, а може и да е всичко накуп. Има жени за всеки.
              Някои мъже въпреки, че не отговарят на масово търсения стереотип са по-нишово предпочитани за определени жени и при тях се пласират по-добре.
              Например, притежанието на имот може изобщо да не играе никаква или много слаба роля за определени жени стига да има нещо друго, което е с голям приоритет при избора им.
              Въпрос на експозиция и малко късмет. Шанса винаги играе някаква роля дори минимална.
              На мен ми прави впечатление, че в последните години масово намалява броят на жените, които искат да имат деца или са си наумили да отлагат за края на 30-те си, че даже и 40.
              И това не е само на местна почва, защото имам лични наблюдения и в чужбина от няколко европейски страни.
              +1

Можех да имам син или дъщеря на 19-20 г, ако някоя жена се беше навила да го роди и да съм млад татко на 25-26 г. Щях да се справя финансово.

Имам един трети братовчед, който е отвратителен - нисък, дебел, прост и грозен, неучил. Много тормозеше баба си преди да почине (не й даваше да ползва банята и тоалетната в къщата им в кв. Симеоново, че бил правил ремонт), а имуществото му идва точно от нея и от дядо му. Въпреки всичко, има 2 деца от пръвата си жена и сега има нова жена, касиерка в хипермаркет.

Светът е пъстър,
              Last edited by Evgo; Вчера, 17:11.

Коментар

На мен Варна още от тийнейджърските ми години винаги ми е вървяла на полурускини и украинки.
                Не ги търся. Те сами ме намират. Търся българки, ама ...
                Като бях на около 30г. за последно една украинка, с която се знаехме задочо от около десетилетие директно си поиска. По-точно както уж само говорехме ме засмука и после вече вербално на втория път си поиска ебън.
                Ако не се познавате обикновено е поглед, ама може да се гледате дълго време така и нищо, ако няма поне нещо разговор.
                Особено, ако си като мен, който бавно се усеща за тези неща, защото аз все ги третирам уж като приятелки, а не като потенциални вагини, в които да паркирам.
                И ти ли си несемеен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тия са някои гларуси
                  хич не ги слушай
                  та, те като кажат гутенморген и поне 3 чуждестранни моми вече развръзват банския

виж, това вече е странно
                  толкова много приятели мъже са ти навити
                  а жените пасуват
                  Знаеш ли го за един, дето се събудил в моргата, надигнал се и:
                  –Гут моонинг - ведро поздравил той.
                  Глас от полегналите около него:
                  –Тук е моргата, бе, какъв гут моонинг.
                  –Гутен морген, тогава - безропотно се съгласил човекът.

Коментар

Апропо, миналата година в София на Д.Петков пазара докато излизам на улицата си спомних, че чух нещо, което ми беше направило забавно впечатление между две възрастни жени. Едната на видима възраст около 60г. разправя на другата малко по-млада "украинката е пеперуда", но продължих и не се заслушах и само това запомних от този откъслечен разговор.

С най добри намерения казвам това: ако създаваме митове и легенди, или ако правим шаблон от единични случаи - има голяма вероятност субектът, когото "консултираме" - да запомни точно подобни изключения от правилото.

Той е на 50 МИНУС (доколкото е споменавал преди години - следващата 2026 ще ги навърши), но - въпреки своята преклонна възраст - приема нещата, казвани в нета - като чиста монета.

"Пеперуди" има не само между украинките, а бабата, която е произнесла подобна фраза - най-вероятно възприема украинките като своя конкуренция.

Всъщност, познавам достатъчно красиви, умни и атрактивни дами - под- и над възрастта, която споменаваш, както познавам от преди 7-8 години и украинки от целият спектър на крайностите в разсъжденията - от материално ориентирани - до романтични и/или верни съпруги. Последните по това време работеха в Белгия, без документи, защото не им разрешаваха, като - нечлен на Украйна в ЕС. Работата им не беше свързана с "най-древната професия".

Така че - хайде да не объркваме повече кашата в нечии (минус) 50 - годишни мисли, нали?

Коментар

• Апропо, миналата година в София на Д.Петков пазара докато излизам на улицата си спомних, че чух нещо, което ми беше направило забавно впечатление между две възрастни жени. Едната на видима възраст около 60г. разправя на другата малко по-млада "украинката е пеперуда", но продължих и не се заслушах и само това запомних от този откъслечен разговор.

Коментар

Ние имаме вила на Северното Черноморие и минаваме през Варна транзитно от 30 г.

Там е тихо, спокойно и пенсионерско (на вилата ни). Няма жени дори за местния контингент.

Рускините и украинките също са меркантилни и продават стари бижута от съветските ювелирни заводи и други стоки на двойни цени.

Ти сега на колко си години?

При мен има сила, защото дълго време съм работил основна и допълнителна работа едновременно. Сега за Великден съм изчистил 2 апртамента основно в София. Не ме мързи, но съм неоценен от жените.
                        На 35 съм и специално за рускини и украинки съм останал с впечатления в две крайности - или искат брак преди изобщо да помислят за друго, обикновено тези са набожни и по-идеалистично настроени към живота или ги интересува основно ебън и не се свенят да заявят какво искат.
                        Съгласен съм за меркантилността при тях, която даже донякъде си е направо наследствена, защото често се предава от майка на дъщеря още с възпитанието, ама и българките не са като да не са меркантилни. Това си върви с всяка жена в различна степен, и в зависимост прага на толерантност или приоритети, или пък отрезвяване след рестарта, който се случва обикновено около 30те, а може и да е всичко накуп. Има жени за всеки.
                        Някои мъже въпреки, че не отговарят на масово търсения стереотип са по-нишово предпочитани за определени жени и при тях се пласират по-добре.
                        Например, притежанието на имот може изобщо да не играе никаква или много слаба роля за определени жени стига да има нещо друго, което е с голям приоритет при избора им.
                        Въпрос на експозиция и малко късмет. Шанса винаги играе някаква роля дори минимална.
                        На мен ми прави впечатление, че в последните години масово намалява броят на жените, които искат да имат деца или са си наумили да отлагат за края на 30-те си, че даже и 40.
                        И това не е само на местна почва, защото имам лични наблюдения и в чужбина от няколко европейски страни.

Коментар

Просто такава е демогрфската ситуация и дори мачо типът имат проблеми и не могат да намерят жена за връзка.

Години наред вярвах, че "апартаментът" има разни бонуси към него и предимства (прочетете мнението на колежката ми по-долу), но се оказа, че е просто вид инвестиция и място за живеене.
                          Потенциалът на един апартамент за създаване на семейство е добър но не е главното, то ако само на това се стъпва в една връзка не е добра основа. Чист материализъм. Добре, че и ти забелязал.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                            Прочетох го на един приятел и той каза, че не си единствен.
                            Той какви проблеми има, търси ли настойчиво жена?

Коментар

Просто такава е демогрфската ситуация и дори мачо типът имат проблеми и не могат да намерят жена за връзка.

Години наред вярвах, че "апартаментът" има разни бонуси към него и предимства (прочетете мнението на колежката ми по-долу), но се оказа, че е просто вид инвестиция и място за живеене.

Коментар

съветвам те да внимаваш с такива приятели
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X