Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Доказани, доказани - КОЛКО да са "доказани", колкото "Старшинката" ти ли?Last edited by mirodes; 29.01.2025, 16:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Напротив-аз се доверявам САМО на доказани неща. Затова не вярвам в богове ,зодии, прераждане,задгробен живот и тем подобни глупости.
Коментар
-
Ей, Разследващият оцифер, пак падна на главЪ.
Коментар
-
Първо защо ще прави някои подобни неща и второ сигналите са много специфични и наподобяват сигнала, получен от Космоса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ така да е, това няма никакво отношение по темата.За сметка на ТОВА, Панаирът е пълен!
- 1 like
Коментар
-
Ти май за радиохулигани/радиопирати не си и чувал, а? Всяко хлапе,(айде, всяко трето), започне ли експерименти с обикновени транзистори (по 5 ст.единия), такива "сигнали" ще ти устрои, че ще семподредиш, като онези будалинковцк, на летището в с.Щръклево, да ГИ чакаш.
Будала безмерен си, драги.
ЦИРК!!!
Някой ако иска да се бъзика ще пусне някакви гласове със съобщение, а не подобни сигнали. Доводите ти както винаги са неадекватни.
И няма какво да ги чакам при положение, че ВСЯКА ВЕЧЕР са в небето над Пазарджик, по-точно в околностите. Казах ви-хващаме бас и който не вярва вечер да дойде да провери.Last edited by mirodes; 29.01.2025, 16:17.
Коментар
-
Абе ти прост ли си, или на прост се правиш. Кога съм писал, че тия сигнали са дошли от Космоса ?От Космоса е дошъл сигнал,който е уловен от телескопа Джеймс Уеб. Тия сигнали, уловени по радиото наподобяват на него но явно се излъчват от източник на Земята-или от базата им,или от кораба майка, които са на Земята.
Будала безмерен си, драги.
ЦИРК!!!
- 1 like
Коментар
-
Колумб, въпреки достигането си до Куба, по днешните мерки, си е по-неук от ученик 9-ти клас на гимназията. И не знам, къде е писал за "НЛО" при положение че, тогава, дори понятие такова, е нямало. А, кой откъде бил излитал...ами ти изпий толкова много алкохол, пък там, още колко неща ще ти се привидят.
Затова, по-полека и внимавай по завоите, да не излетиш.
Коментар
-
Глупости. Много добре знам какво представляват светлините на свети Елм. Наблюдавал е НЛО, което излита от океана. И то няколко пъти.А и Колумб като опитен моряк много добре е знаел какво са светлините на свети Елм, а може и сам да ги е виждал.Става въпрос за различни неща.Светлините на свети Елм се явяват по мачтите на кораба, а Колумб пише за обекти,които излитат от океана и изобщо не се доближават до кораба.
И "Гранични войски "бяха към МВД, не към КГБ.Има разлика, а и това няма нищо общо с темата. Виждал съм и съветски запис на катастрофирало НЛО.
Затова, по-полека и внимавай по завоите, да не излетиш.
Коментар
-
Не си наясно - по-добре, помълчи и не се излагай. Към МВР, БЯХА БЪЛГАРСКИТЕ гранични войски.
Коментар
-
Отношение има, и то, ИЗВЪНРЕДНО СЕРИОЗНО: Носената енергия на тези честоти и съотношението сигнал/шум са НИСКИ, а изискванията дължина на излъчващата и приемащата антени - прекалено големи, като диаграмата на насочено действие е ПРЕКАЛЕНО ШИРОКА за предполагаемите разстояния което обаче, НЕ ВАЖИ за земното радиоразпръскване а също за шегобийците с познания по електроника тъй, щото да се гаъбаркат и подобни идио...опссс, "навитаци" като теб. Са не говорим, че нищо не казваш за радиоприемника, с който е "уловен сигналът". Аз обаче, като съм държал разни радиа в ръцете си, съм склонен са.предположа, че са го "уловили" с обикновено радио. Проблемът там е че, чувствителността е НИСКА и никакъв фалос няма да.уловиш от Космоса освен, ако не е излъчен от земен сателит. Да, ама те, на такова ниски честоти, отдавна НЕ излъчват, по гореспоменатите причини.
НАИВЕН СИ БЕТЕР ДЕТЕ ОТ ДВТСКАТА ГРАДИНА.Last edited by mirodes; 29.01.2025, 16:09.
Коментар
-
Глупости. Много добре знам какво представляват светлините на свети Елм. Наблюдавал е НЛО, което излита от океана. И то няколко пъти.А и Колумб като опитен моряк много добре е знаел какво са светлините на свети Елм, а може и сам да ги е виждал.Става въпрос за различни неща.Светлините на свети Елм се явяват по мачтите на кораба, а Колумб пише за обекти,които излитат от океана и изобщо не се доближават до кораба.
И "Гранични войски "бяха към МВД, не към КГБ.Има разлика, а и това няма нищо общо с темата. Виждал съм и съветски запис на катастрофирало НЛО.
Коментар
-
На 106.7 мегахерца ги чуват. Публикувал съм видео .А ти какъв си бил няма никакво отношение по темата.
Колкото до старшинката-старшини наричахме всички, които не са офицери. Ти си бил сержант,т е старшина и всеки,който е служил като наборен войник ще ти го каже.А дали званието ти е било старшина няма никакво значение.
НАИВЕН СИ БЕТЕР ДЕТЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА.Last edited by Pyramid; 29.01.2025, 16:04.
Коментар
Коментар