If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
За обясним: Заводите се нуждаят от поддръжка. За нея, се иска определена квалификация. Тя не расте по дърветата, за нея хората учат. По тази линия може да се каже даже, че съм учен човек. Ето, имам и разработки от които, хората ще се ползват и след смъртта ми...т.е., още съм и паметник. Иначе, защо не работя на позиция, на която пише "инженер": В моя край, индустрията се сви и подобни позиции не останаха, майка ми е болна и трябяа са съм около нея, а и реших да намаля темпото та, не ми се ходи по София, Пловдив и Варна за някакви мижави 1000-1500 лв добавка към заплатата при положение че, за това, разходите ми ще нараснат с 2000+ само и само, да се пъча, че съм бил отличник на випуска. Накратко, нищо особено, живея според чергата си.
Чува се шум и нещо пада. Дали са били здрави тези клони преди това, не знае никой. И видеото НЕ ПОКАЗВА местата на счупване след това. Ами ако са били преразани и шоуто е било подготвено ?
И кой ги чупи тия клони?Защо не се вижда на видеото, освен това се чува и шумът от счупването.
Чупят се клони на дървото все едно са сламки. Ти кьорав ли си и не може да осъзнаеш какво се случва?
Чува се шум и нещо пада. Дали са били здрави тези клони преди това, не знае никой. И видеото НЕ ПОКАЗВА местата на счупване след това. Ами ако са били преразани и шоуто е било подготвено ?
Дървото е тръгнало да пада - от старост, след буря, а може и да е услужливо прерязано наполовина - за нуждите на продукцията. В началото не се чупят клони, а малко по малко последните държащи фибри, преди да се стовари ствола.
Всъщност, нищо конкретно не се вижда. За какви "доказани" неща говори , остава Загадка.
Доказано е, че си видял НЕЩО. Какво е то всъщност, знае режисьорът на клипа. Киното, неслучайно, Ленин го е познал като един от най-силно въздействащи видовенизкуство: Защото, хора, възприемат визуалната информация най-добре и, каквото Партията иммп8каце, става тяхната Истина. Г,обелс също е залагал и, да си признаем, били са прави и двамата.
Ами представи си,че не е нагласено. Има и много други клипове със странни явления и същества. Тепърва ще ги публикувам.
Доказано е, че си видял НЕЩО. Какво е то всъщност, знае режисьорът на клипа. Киното, неслучайно, Ленин го е познал като един от най-силно въздействащи видовенизкуство: Защото, хора, възприемат визуалната информация най-добре и, каквото Партията иммп8каце, става тяхната Истина. Г,обелс също е залагал и, да си признаем, били са прави и двамата.
Дървото е тръгнало да пада - от старост, след буря, а може и да е услужливо прерязано наполовина - за нуждите на продукцията. В началото не се чупят клони, а малко по малко последните държащи фибри, преди да се стовари ствола.
И защо не се вижда човека, който ги чупи?Камерата е насочена точно там, пък човек не се вижда.Освен това дървото не е такова, което би издържало човек с голямо тегло,а дете няма как да чупи клоните, дори и да са отрязани.А изобщо не ми си вижда старо това дърво, напротив всички клони са зелени и не се виждат изсъхнали.
https://vm.tiktok.com/ZNeojEBHC/
На тоя клип някакво същество чупи клони на дърво все едно са трева.Надали и горила може да има такава сила.
Ами ако...Ако, дори да имат намерение и да са тръгнали да ни превземат едва вчера но, за целта им трябват по е 40÷50 хиляди години? Лошо. Не успяваме да спасим света.
Ако ще спасява света то може да го направя човек с много власт. Като президента на някоя велика сила, не някой, който пише във форум.
Коментар