IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Напротив, не съм тръгвал никога с обиди към теб и, който обективно наблюдава, вижда: Доринсъм твърде добронамерен и снизходителен към (айде, нека е "без") крайните дивотии, които сипеш. Ако ми обясниш, примерно, що за "комплекси" наблюдават и дали не.са точ о толкова видими, колкото и изкуствените светлини на Проксима-б, дори б8х могъл да ти се извиня, открия ли неправота у себе си. Знаеш, достатъчно силен и куражлия съм, да го сторя. Думай, да видим.
    Какво ме бърка какви комплекси избиваш?Да не съм ти психиатър или психолог, та да ти правя анализ защо се държиш така.Факт е ,че няма ден,в който да не си казал нещо обидно. И аз естествено те обиждам,но само в отговор на твоите обиди.
    И аз дивотии не пиша. Пиша САМО ДОКАЗАНИ НЕЩА.Единствено веднъж дадох грешна информация ,че са забранени полетите в САЩ по Коледа, а ставаше въпрос само за полетите на една от най-големите авиокомпании.Бях заблуден и трябваше по-подробно да проуча нещата.
    Другите неща са доказани. Това,че не са оповестени публично, не означава ,че са лъжа.То и през 2019г е уловен сигнал с изкуствен произход към Земята и има запис на тоя сигнал,ама никъде не е публикувано официално за него.
    https://vm.tiktok.com/ZNeKndMNA/
    И "случайно"тоя сигнал е от Проксима Б.
    Хайде за другите както и да е ,ама ти си бил военен и би трябвало да си наясно,че не всяка информация става публично достояние.
    Далеч съм от мисълта ,че става въпрос за някаква конспирация,но ако се публикува публично всичко, което се знае за извънземните ще настане масова паника. Затова и властите най-вече в САЩ се правят,че нищо не е станало и не дискутират публично нещата.
    Last edited by mirodes; 16.01.2025, 11:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ти не коментираш темите, а моята личност. И още няколко човека. Явно ви тресат големи комплекси.Аз вас не ви коментирам и единствено ви обиждам в отговор на обиди към мен.
      Напротив, не съм тръгвал никога с обиди към теб и, който обективно наблюдава, вижда: Дори съм твърде добронамерен и снизходителен към (айде, нека е "без") крайните дивотии, които сипеш. Ако ми обясниш, примерно, що за "комплекси" наблюдаваш и дали не.са точно толкова видими, колкото и изкуствените светлини на Проксима-б, дори бих могъл да ти се извиня, открия ли неправота у себе си. Знаеш, достатъчно силен и куражлия съм, да го сторя. Думай, да видим.
      Last edited by Pyramid; 16.01.2025, 12:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
        Гутен морген Барби, моля, от името на едно извънземно, задай на интелекта следния въпрос:

Къде е най-добре да се инвестират 100 000 евро?

В имоти? В акции или във физическо злато?
        Барбадрис го гони старческата деменция и осира с диария не само гащите си, но и всяка една тема от форума, до която се докопа. Няма значение името на темата. Така че спокойно можеш да го попиташ какво казва ИИ за зелените еуглени или за летящите крокодилчета.

Коментар

Гутен морген Барби, моля, от името на едно извънземно, задай на интелекта следния въпрос:

Това ли е изработеното от гурбета? Евреите дават по 33% на всяко вложение и най-вероятно това е заложено в ИИ, защото са го правили евреи - като пълнеж. Освен ако не отчита някаква динамика, но едва ли. Ако си консервативна, забрави за акциите. За имот пък не стигат. Златото - ще ти бръкне някой в деколтето и ще ти го отнесе. Освен ако не е много дълбока пазвата ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Ти. Враг номер 1. Шегуваш се.Аз си врагувам със способни хора.
            Ти не коментираш темите, а моята личност. И още няколко човека. Явно ви тресат големи комплекси.Аз вас не ви коментирам и единствено ви обиждам в отговор на обиди към мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Много бързо забрави първоначалния си опит за оригиналничене

Та запиши си някъде, че последователността от две числа "5 5" няма нищо общо с никаква алгебрична структура
              Край Спирам да си губя времето и с теб, и с Матеев

Коментар

• И аз питах айъй и ми показа това
                Click image for larger version

Name:	Dwayne_Johnson_brushing_his_teeth.jpg
Views:	1
Size:	32.6 КБ
ID:	4240078

Коментар

• Той те будалка, смисъла на това е че почти никой не се занимава и не очаква от ИИ полезна информация която ежедневно е необходима. Хората продължават да използват Гугъл търсачката в интернет и сами пресяват информацията, която намират доколкото е възможно тя да се намери в интернет. Това осмисляш ли го ? Има много работа която трябва да се отметне по ИИ.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
                    Драги ми дядка с деменция, ако моментално не си изтриеш всички ИИ простотии от темата, започвам от сега нататък да осирам със спам всеки един твой постинг във всяка една тема. Много си нагъл и изперкал. Върви да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш.
                    Ситуацията, която описвате, изглежда много напрегната и емоционално натоварена. Важно е да подходите към конфликта с разбиране и съчувствие. Ето някои стратегии, които могат да помогнат за разрешаването на конфликта и подобряване на комуникацията:
                    • 1. **Прекъсвайте негативните модели:** Опитайте се да избягвате обидни или унизителни коментари. Вместо да нападате личността, опитайте да се фокусирате върху конкретната ситуация или поведение, което ви притеснява.
                    • 2. **Комуникация от първо лице:** Вместо да обвинявате другия, използвайте "аз" съобщения. Например, вместо да кажете "ти никога не слушаш", опитайте с "аз се чувствам игнориран/а, когато не получавам отговор".
                    • 3. **Активно слушане:** Постарайте се да слушате активно какво казва другият. Понякога е важно да разберете гледната точка на другия, преди да отговорите. Питайте за уточнения, ако неразбирате нещо.
                    • 4. **Изразяване на емоции:** По време на конфликта, не се страхувайте да изразите как се чувствате. Бъдете честни и отворени относно емоциите си.
                    • 5. **Преминете към решения:** Вместо да се фокусирате само върху проблема, опитайте да намерите решения. Как можете да работите заедно, за да се справите с ситуацията?
                    • 6. **Търсете компромис:** Помислете за начини, по които и двамата можете да направите отстъпки, за да достигнете до взаимно приемливо решение.
                    • 7. **Търсете професионална помощ:** Ако конфликтът продължава и не можете да намерите решение сами, обмислете да се консултирате с професионален терапевт или посредник, който може да помогне в процеса на комуникация.
                    Работете заедно, за да изградите мост между вас, вместо да поставяте стени. Важно е да поддържате уважение и да се стремите към разбирателство.

Този път няма да посочвам литература,
                    защото всичко това се научава в първите 7 години
                    След това е късно

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                      Въпросът ми е елементарен на пръв поглед. Понеже го усложняваш в прекалена степен, само и само да наговориш един куп ненужни глупости, ще ти кажа, че въпросът опира до това - кой е наблюдателят. Кой е наблюдателят - това е въпрос от физиката. Човекът наблюдател е едно, а ИИ като наблюдател е нещо съвсем друго. Защото образуват различни квантови системи.
                      За последно
                      Наблюдавам при теб едно зацикляне:
                      - наблюдателят, матрицата, квантите, адроните, кварките, глуоните ... и пак отначало

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
                        Драги ми дядка с деменция, ако моментално не си изтриеш всички ИИ простотии от темата, започвам от сега нататък да осирам със спам всеки един твой постинг във всяка една тема. Много си нагъл и изперкал. Върви да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш.
                        Горкото детенце
                        Разбрахме бе, ти си най-умният и най-богатият в Габровски окръг
                        Успокой се, пий си лекарствата за кръвното и диабета, и си лягай

Очевидно сутринта сбърках, като те поздравих
                        Мислех, че имам срещу мен нормален човек
                        15/1/2024 9h:
                        Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Най сърдечни поздравления за това изследване -
                        образец за взаимно сътрудничество между ЕИ и ИИ
                        Last edited by barbaron; 16.01.2025, 00:38.

Коментар

Въпросът беше пределно ясен и конкретен - колко прави 5 до 5? Не става въпрос за последователности, групи, клъстери и нелокалности.
                          Много бързо забрави първоначалния си опит за оригиналничене
                          Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                          Тц? Интелектът ще роди това, което му е заложил някой пиян програмист. Нека Барби го пита колко е пет до пет - най-елементарният въпрос от алгебрата.
                          Та запиши си някъде, че последователността от две числа "5 5" няма нищо общо с никаква алгебрична структура
                          Край Спирам да си губя времето и с теб, и с Матеев

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Виж сега, твоите шегички си ги прокарвай в селската кръчма
                            И запомни едно
                            Много е важно кой и как разговаря с ИИ

И аз, и ИИ елиминирахме твоя вариант

Защото и аз, и ИИ знаем, че последователност от две числа няма нищо общо
                            с алгебричните структури (групи, тела, полета и пръстени).

Не се тревожи, ще ти намерят друга работа
                            ИИ няма да иска да е завеждащ чистотата
                            Един е ИИ и Барби е неговият пророк .Простосмъртните не могат да разговарят с ИИ.

Коментар

Моята нагуална натура се изнася. Оправяйте се. И утре е ден
                              Е, утре - нов ден, нов тон.

Коментар

Матвеевич е ударил една ракия в повече.
                                Моята нагуална натура се изнася. Оправяйте се. И утре е ден

Коментар

Working...
                                X