Няма смисъл да пиша повече в тая тема. В коментара ми от 11.26 ч написах всичко важно по въпроса. Кой разбрал, разбрал. Нямам намерение да влизам в идиотски спорове със старшинката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
СТРОГО погледнато, споменаването на Колумб, би трябвало да изглежда примерно така:Мои приятели/познати ми казаха че, според тяхна информация/допустимото тях разговори/ Клоумб бил писал че...(и т.н.).
Ама насипни приказки... Вергилчо, ти СЛЕДОВАТЕЛ ли си бил, лукова глава или? Ние, когато следяхме р/мрежите на съседите, записвахме дата, час, честота, позивна, ред на радио обмена и т.н.донпъл и подро ности. По същото време, пеленговахме и знаехме коя станция откъде излъчва (триангулацията - задължително), от р/мрежата на кое звеното съседните въоръжени сили е и така, събирахме СВЕДЕНИЯ , от които, СЛЕД ОБРАБОТКА, се водеха заключения за невероятно интересни изменения, водещи до определени изводи. ТИ, дето ни ги насипваш врели-некипели, искаш да ти вярваме на думата, БЕЗ АДЕКВАТНО ПОЗОВАВАНЕ НА ИЗТОЧНИЦИТЕ и, като откажем да.сме.лековерни и наивни, ни обви Явашев в какво ли не. Ами липсва ти прецизност на изказа, което свидетелства за липса на професионалност и компетентност ити компрометира всичките старания да ни убедиш в правотата си. Жаргон професионален - никакъв, експериментални потвърждение- НУЛА...
Още ли твърдиш, че си бил професионалист В СЛЕДСТВИЕТО?
ХАЙДЕ ДЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не чувстваш ли колко си смешен?,Всъщност ти може и наистина да не разбираш ,ама Матеев се излага с тия въпроси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...т.е., преразказ по преразказ (и т.н., незнайно колко пъти)?
Коментар
-
Ти хептен изкука. Не правя официално разследване, та да му чета дневниците. То в такива случаи се назначава официално превод на документите на преводач.
В случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Кое е "доказано"?
Коментар
-
Следователно това не е доказателство, а ЕЖК (Една Жена Каза) ....
Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
Коментар
-
Издиша на куков ден.Всичко е доказано.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
- 1 like
Коментар
-
Ти остави Путин, виж Вергилчо. Колко много празноти и противоречия, а какъв НАПОР. Да, ама като го провериш - издиша,.ще.те.отвее.
Коментар
-
За Колумб те питах, ти се направи на разсеян та, да повторя: Знаеш ли испански и португалски? Директно НЕГОВИТЕ ДНЕВНИЦИ ли си чел, или си видял, че някой бил споменал и т.н.? ТОВА е много важно: ПРОВЕРКА ДОСТОВЕРНОСТТА НА ИЗТОЧНИЦИТЕ. Що за следовател би пропуснал момент от подобна важност? И после, се засягаш? На калво отгоре? Че те, такива "доказателства", пет пари не струват.
В случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
- 1 like
Коментар
-
Аз вярвам ЕДИНСТВЕНО на доказателства. Кой какво мисли няма никакво значение. То и много хора в България смятат ,че Путин е велик лидер, което не означава, че са прави.
Коментар
-
Хахаха-желязна логика относно светлините на НЛО.В човешката история има много документирани случаи на видяно НЛО през нощта и в 99 процента от случаите са с включени светлини. Дори и Колумб съобщава за подобни светлини, които е видял. Защо ги включват тия светлини те си знаят,но е факт, че ги включват.
Фалшив клип може много лесно да се разпознае и ти публикува няколко такива.
И само дебил не би различил летателен апарат, създаден от човека и НЛО на извънземни.
Колкото до телескопа-официално е съобщено в Конгреса на САЩ какво е забелязал. Има потвърждение от няколко източника. Така че Дънинг Крюгер се отнася за теб-мислиш, че имаш познания, а в действителност и понятие си нямаш.
Аз не си позволям да коментирам технически въпроси, с които не съм запознат. Щом от няколко източника излиза информация че в Конгреса на САЩ е съобщено,че към Земята се движат обекти с изкуствен произход и са забелязани светлини на няколко планети, аз им се доверявам. А каква е методиката не ме бърка.
Коментар
-
Да бе, да - дето аз съм глупав и прост невежа, но и ИИ е такъв, а и всички останали твои събеседници в тази тема. И ти го вярваш това?
Коментар
Коментар