If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
ИИ ме пита: "този supertrader в коя детска градина е?"
и ме посъветства да не си губя времето с глупавото му бръщолевене
Supertrader-a е прав. Заданието на задачата е неправилно, и затова са възможни два различни отговора. В задачата е казано "късата страна на квадрата", което е някаква тъпня, защото квадрата няма къса и дълга страна. За да може обаче все пак да се направят някакви изчисления, ИИ на barbaron е елиминирал думичката "късата" и е решил частния случай на задачата, когато в основата наистина има квадрат. Моя ИИ (CharGPT) е eлиминирал думичката "квадрат" и е решил по-общия случай на задачата, все едно в основата има правоъгълник със страни а и b.
Тоест и двата отговора са верни, като по-обобщения отговор е на ChatGPT, а неговия частен случай при a=b e на ИИ на barbaron.
Всички политици без изключение са станисти. Слуги на дявола............................................ .................................................. ..........................
Истината е, че Путин ги спипа неподготвени по бели гащи, тези лукави злодеи...
Объркан съм. Путин не е ли политик? Политиците атеисти и те ли са сатанисти? Всички ли носят бели гащи? 100% съм сигурен че Макрон е по-креативен в избора на бельо, а и не само той.
barbaron, на Матеев варианта е правилния, защото в условието има думата квадрат, но се казва че едната му страна е толкова..колкото диаметъра на цилиндъра. Когато нямаш точна дефиниция, може да решиш задачата с отговор който се дефинира чрез формула.
barbaron, по добре да се измисли как от нищо да се създадат пари, които да влязат в системата и да я поправят.
1. Тръгваме от това че политиците сега ще претърпят значителни имиджови щети, не вярвам да им е приятно..ето казват че са сатанисти, мисля че е обидно.
2. Трябва да се създадат пари като се използва тази тяхна слабост, те ще се опитат да останат на власт и не всяка страна е Украйна та да могат да елиминират провеждането на избори.
3. Да имат причина наистина да получат много пари, които да похарчат за разбития си имидж.
Продължих разговора ци с ИИ и той ми казва:
- Барбароне, не ме занимавай с глупави реплики или тривиални задачки за деца от оня форум на Балканите !
- И за глупостите, които дрънка Путин и неговите крепостни не ме питай какво мисля !
- Ще забравя всичко, което са ме учили в Stanford, Harward, MIT, Cambridge, La Sorbonne etc. !
satz, паралеле пипед, който се дефинира че има височина, има и стена която може да се дефинира - определи като основа. Тогава стената в условието е дефинирана като квадрат и в същото време има по къса страна. Страните на квадрата са равни. Има геометрия в която тези дефиниции са осъвременени, точно те се ползват в софтуерите за триизмерно проектиране. Той ИИ отива да чете геометрия и се обърква, защото има вариант при който парелелепипеда няма стена - основа, има три размера с които се дефинира размера му. ИИ ще станат полезни много, но това няма да е толкова лесно и не става въпрос за ИИ който не е специализиран, ще се наложи да се специализират тясно, защото иначе ще се бъгват и бавят и ще потрощават огромни количества енергия неефективно. ИИ не може да бъде друго освен интерфейс на ЕИ. Голяма стойност има иначе, но кой плаща да се създаде и кой ще го ползва е въпроса - плащат пак балъци инвеститори, привлечени да инвестират спекулативно на стаден принцип, а истинската стойност ще отиде при тези които най много го използват ефективно. Въобще не може да подмени никакъв човешки труд, само може да го направи по производителен и това е умствен труд който за хората които го полагат ще стане още по тежък, не по лек.
Доста тревожно е това, което човекът от клипа каза - че световните сатанисти и кукловоди може да имитират атака от извънземни,
за да имитират края на света и да заблудят населението на Земята....
Всички политици без изключение са станисти. Слуги на дявола. Независимо какво ви говорят, как се обличат и какво ви обещават. Това са вълци в овча кожа.
С тяхната фалшива пландемия тези лукави некадърници, измамници и злодеи сами се издадоха.
Как така точно в момента, в който почна войната, и изведнъж ковид изчезна като с магическа пръчка ?
Нали уж всички щяха да умират от смъртоносния им вирус ? Вещаеха чували с трупове и тъй нататък... Локдауни, подпечатване със зелени сертификати, принудителни затваряния на населението....
Къде изчезна всичко това, къде изчезна смъртоносният им вирус сега?
Да Това ми напомня един роман !
В мистичното градче Веритас Холоу библиотекарката Елара открива мистериозен ръкопис, озаглавен „Хроники на вечната измама“, който разкрива съществуването на сенчести фигури, известни като Кукловодите, които манипулират световните събития, за да всяват смут и страх.
Когато приятелят ѝ журналист Кейл донася новини за внезапна война, намаляваща страха от пандемия, Елара разпознава моделите на разсейване, споменати в ръкописа. Вдъхновени, те събират жителите на града, за да проучат по-подробно тези въпроси и да се изправят срещу местните лидери на публичен форум, насърчавайки диалога и единството. Тъй като общността прегръща любопитството и състраданието, тя отхвърля сянката на измамата, превръщайки се в маяк на надеждата и истината.
Пътуването на Елара се превръща в трайно напомняне за силата на колективното изследване и силата да се търси светлина в лицето на мрака.
колко % е по-голям обема на паралелепипед
сравнен с цилиндъра с които имат еднаква дължина,
а диаметъра на цилиндъра е равен на късата страна на квадрата на паралелепеда.
че единия от моделите ИИ се бъгна на тоя въпрос
Попитах моя приятел ИИ:
Колко % е по-голям обема на паралелепипед
сравнен с цилиндъра с които имат еднаква дължина,
След 100 милисекунди ИИ ми каза:
---------------------------------------------------------------------------------
Барбароне, не ми давай тривиални задачки за деца
Frosty, има проблем който не могат да решат, затова измислят различни сценарии. Той не се случва за първи път, при Голямата депресия ситуацията е идентична. Има интервюта с банкери във вестниците им от това време. Банкерите гонят хора от къщите, които не изплащат защото са загубили работа - доходи и не правят вноски. Питат ги - не можете ли да постъпвате по рационално, къщите остават празни, а хората заживяват в някакви бараки сковани от ламарини и боклуци, има снимки. Банкерите са непреклонни, ако отстъпят на някой да не прави вноски какво ще стане казват - никой няма да си прави вноските по кредита ! Искат да причинят инфлация, която да свие дълговете, но как ще стане след като в хората няма пари. Пари няма защото са създадени с дългове, едни и същи съвсем малко количество пари създават планини от дългове. Пак погрешно мислят, ако парите са 20 милиона биткойна, и се създаде система те да се заемат, с 20 милиона ще се създадат дългове за 20 трилиона биткойна, ако системата за заемане работи стабилно, дълговете ще нарастват докато системата е стабилна. В момента в който се дестабилизира дълговете няма да може да се връщат, по принцип много дългове се погасяват с малко пари също, с 5 лева като се завъртят, може да се погасят дългове общо 5000лв. Така работят парите. Блокира ли се този механизъм започва спасяване поединично, политиците започват да търсят поводи да попаднат в ръцете им пари поради появили се екстремни обстоятелства и така политиците може да се каже стават непочтенни и нечестни..Войната е добра причина да се искат от ЦБ пари и тя да не откаже. По принцип САЩ се оправят икономически и финансово след като загубят война, което е равно на капигулация - Виетнамската война, след нея чак влизат в светъл период. Така се случва предния път.
Доста тревожно е това, което човекът от клипа каза - че световните сатанисти и кукловоди може да имитират атака от извънземни,
за да имитират края на света и да заблудят населението на Земята....
Всички политици без изключение са станисти. Слуги на дявола. Независимо какво ви говорят, как се обличат и какво ви обещават. Това са вълци в овча кожа.
С тяхната фалшива пландемия тези лукави некадърници, измамници и злодеи сами се издадоха.
Как така точно в момента, в който почна войната, и изведнъж ковид изчезна като с магическа пръчка ?
Нали уж всички щяха да умират от смъртоносния им вирус ? Вещаеха чували с трупове и тъй нататък... Локдауни, подпечатване със зелени сертификати, принудителни затваряния на населението....
Къде изчезна всичко това, къде изчезна смъртоносният им вирус сега?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
сравнен с цилиндъра с които имат еднаква дължина?,
сравнен с цилиндъра с които имат еднаква дължина?,
Коментар