Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Страхова невроза нямам.Занимавал съм се с такива боклуци и на никой не съм мълчал,бил съм много пъти на косъм от смъртта заради болестите си,така че аз съм последния човек на света, който може да има страхова невроза.Ако някой мисли,че ме е страх може да дойде и да ме пробва.
Казвам до какви изводи съм стигнал, пък който иска да им вярва. Колкото до бункера-наистина не се знае дали ще помогне, ама пак е по-добре да го има човек ако има възможност да изгради такъв.
- 1 like
Коментар
-
Не.Това е работа за инженери като Матейко и старшинката. Аз съм скаран с техниката, затова пък имам много знания. Свързан е със знания.
Ето един за 400 000 долара.
Last edited by Mateev; 14.02.2025, 20:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Въображението, на Природата, Бабалата, кратно надминава и най-безумните човешки фантазии. Та,
1. Не се шегува 13,5 . Забрави. Сериозен е, като Смъртта и данъците.
2. Възможно е. Може и още отгоре.
В известна степен дори си ми симпатичен, и ти си бил в структурите за сигурност, и на теб като мен не ти е провървяло в живота, за да достигнеш пълния си потенциал.А и си и един от малкото по-ляво настроени хора във форума. Щото тук 99 процента са ултрадесни.В икономически смисъл, не в политически.Last edited by mirodes; 14.02.2025, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧовече, кажи най-накрая, че се шегуваш, будалкаш се с нас
Не е възможно нормален човек толкова да е изкукуригал
1. Не се шегува 13,5 . Забрави. Сериозен е, като Смъртта и данъците.
2. Възможно е. Може и още отгоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
филмирал се е
ще му мине
само да се разкарат тия светлини над къщата
мирко, мой човек си
и пак ти го казвам
опитай се да се концентрираш върху нещо друго
и извънземните сами ще изчезнат
като ковида
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Аааааа,да не би това да е новият ти проект - строеж на бункери....И с тая тема си правиш маркетингово проучване за потенциални клиенти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Чувал съм, че в Щатите много хора си правят бункер или помещение под земята, но то това е за защита от урагани и торнада. Може би радиационни укрития - това мога да го повярвам, че някой богаташш може да даде пари да си го построи. Точно против извънземните обаче бункера е последното нещо, което може да те защити, и последното нещо, от което би се страхувл един нормален човек.
Твоето е страхова невроза. Много жени я имат - страх например от паяк или от мишка. Върви на лекар, има хапчета, с които той може да те успокои.
Казвам до какви изводи съм стигнал, пък който иска да им вярва. Колкото до бункера-наистина не се знае дали ще помогне, ама пак е по-добре да го има човек ако има възможност да изгради такъв.
Коментар
-
Бате Радко не ми дреме за мен.Въпросът е,че всички данни, които съм събрал сочат, че ще има някакъв вид интервенция от тяхна страна.Нямя как да знам каква точно ще е.Но един човек с доста информация по въпроса, работел за американската армия и занимавал се с извънземни каза, че е започнал да си прави бункер,в който да се скрие и в който да издържи месеци наред той и семейството му.Аз няма как да направя такъв бункер,ама тия,които имате пари може да си направите.И това е съвсем сериозна препоръка, знаеш, че спрямо теб винаги ще имам добри чувства и намерения.
- 1 like
Коментар
-
Еби си майката, боклук.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бате Радко не ми дреме за мен.Въпросът е,че всички данни, които съм събрал сочат, че ще има някакъв вид интервенция от тяхна страна.Нямя как да знам каква точно ще е.Но един човек с доста информация по въпроса, работел за американската армия и занимавал се с извънземни каза, че е започнал да си прави бункер,в който да се скрие и в който да издържи месеци наред той и семейството му.Аз няма как да направя такъв бункер,ама тия,които имате пари може да си направите.И това е съвсем сериозна препоръка, знаеш, че спрямо теб винаги ще имам добри чувства и намерения.
Твоето е страхова невроза. Много жени я имат - страх например от паяк или от мишка. Върви на лекар, има хапчета, с които той може да те успокои.Last edited by Mateev; 14.02.2025, 20:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧовече, кажи най-накрая, че се шегуваш, будалкаш се с нас
ще му мине
само да се разкарат тия светлини над къщата
мирко, мой човек си
и пак ти го казвам
опитай се да се концентрираш върху нещо друго
и извънземните сами ще изчезнат
като ковидапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеБате Радко не ми дреме за мен.Въпросът е,че всички данни, които съм събрал сочат, че ще има някакъв вид интервенция от тяхна страна.Нямя как да знам каква точно ще е.Но един човек с доста информация по въпроса, работел за американската армия и занимавал се с извънземни каза, че е започнал да си прави бункер,в който да се скрие и в който да издържи месеци наред той и семейството му.Аз няма как да направя такъв бункер,ама тия,които имате пари може да си направите.И това е съвсем сериозна препоръка, знаеш, че спрямо теб винаги ще имам добри чувства и намерения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма да са добри
ти така биеш тъпъна из форумите,
че нищо чудно да те търсят
Коментар
Коментар