IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами то е в гражданския разпръсквателен обхват, я само, колко ретранслатори излъчват там. При това с по бад 100÷1000[W]. И, по места, се случват интерферентни бдения, подобни на о ова, дето ни пуска. СИГНАЛИТЕ ОТ ДВА ПРЕДАВАТЕЛЯ, НА ВХОДА НА ТВОЯ ПРИЕМНИК, ПРОСТО СИ ПРЕЧАТ. А на теб, само да ти нашепнат за "извънземни", и на мига, откачаш. Нарича се психотично разстройство.
    Глупости. Сигналите на 106.7 мегахерца и сигналът, получен от Проксима Б доста си приличат. Което означава, че ги изпращат едни и същи същества.
    Публикувал съм и двата сигнала. Не е мой проблем, че не можеш да разбереш приликите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Астероид винаги може да се отклони.Ако ни нападне цивилизация, която е технологично много по-напред шансовете са ни минимални. Още повече има няколко видеа,в които обстрелват НЛО със снаряди и ракети без никакъв резултат.
      И нормално е да съм напрегнат като всяка вечер виждам в небето няколко НЛО.Да наблюдават все едно са на пост.
      Точно астероид, бая ще те озори да го отклониш. Онова, с Брус Уилис, беше ФАНТАСТИКА. Кино бе. ШОУ. Панаир. За събиране на пари.

Коментар

Сигналът на 106.7 мегахерца е напълно реален. Гледах поне 5 видеа,където се засича тоя сигнал на тая честота.
        Ами то е в гражданския разпръсквателен обхват, я само, колко ретранслатори излъчват там. При това с по бад 100÷1000[W]. И, по места, се случват интерферентни бдения, подобни на о ова, дето ни пуска. СИГНАЛИТЕ ОТ ДВА ПРЕДАВАТЕЛЯ, НА ВХОДА НА ТВОЯ ПРИЕМНИК, ПРОСТО СИ ПРЕЧАТ. А на теб, само да ти нашепнат за "извънземни", и на мига, откачаш. Нарича се психотично разстройство.

Коментар

Изводите наистина са тревожни: НАПРЕГНАТ СИ.
          Пак да ти река, Апофис е много по-сериозна заплаха.
          Астероид винаги може да се отклони.Ако ни нападне цивилизация, която е технологично много по-напред шансовете са ни минимални. Още повече има няколко видеа,в които обстрелват НЛО със снаряди и ракети без никакъв резултат.
          И нормално е да съм напрегнат като всяка вечер виждам в небето няколко НЛО.Да наблюдават все едно са на пост.
          Last edited by mirodes; 06.02.2025, 21:25.

Коментар

Момент: ЛИЧНО АЗ, командвах група пеленгатори. Дори да засечеш посоката, от която идва даден сигнал, това НЕ ЗНАЧИ автоматично, че знаеш, откъде е излъчен. Дори и на УКВ. ЗАЩОТО, ИМА МНОГА ПОСОКИ НА ПРЕизлъчване (отразяване), а при антената, обикновено, се получава онтересна и терференчна картина. Трябва си триангулация но, И там, макс.да видиш, откъде идва до теб сигналът...ОРИЕНТИРОВЪЧНО. А в диапазона 2,4 GHz, яко правят QRM и микровълновите печки (дтрашна сила), пък и външни антени по летящи апарати, създават проблеми. Да, по принцип може, ама те откъде да знаят, дронът на коя честота приема? Излъчват си някакви нещо, голямо чудо. Нещо като "Твоя сигнал" на 106,7.
            Сигналът на 106.7 мегахерца е напълно реален. Гледах поне 5 видеа,където се засича тоя сигнал на тая честота.

Коментар

За себе си съм доказал. Споделих информацията която имам и изводите, които правя, пък който ще да вярва. Дреме ми дали ми вярваш или не.
              Що си мислиш, че ми е важно кой ще повярва и кой не?Ако това ми беше важно изобщо нямаше да пиша за тия неща,щото повечето хора си мислят, че е измислица.Но не ми пука кой какво мисли.
              Пиша за тия неща, щото наистина са много важни и ужасяващи. Пък ако не се сбъднат прогнозите ми ще съм най-щасгливият човек на света.
              Но като анализирах всички факти изводите не са обнадеждаващи.
              Изводите наистина са тревожни: НАПРЕГНАТ СИ.
              Пак да ти река, Апофис е много по-сериозна заплаха.

Коментар

Възможно е.Не съм компетентен в тая тема.
                Момент: ЛИЧНО АЗ, командвах група пеленгатори. Дори да засечеш посоката, от която идва даден сигнал, това НЕ ЗНАЧИ автоматично, че знаеш, откъде е излъчен. Дори и на УКВ. ЗАЩОТО, ИМА МНОГА ПОСОКИ НА ПРЕизлъчване (отразяване), а при антената, обикновено, се получава онтересна и терференчна картина. Трябва си триангулация но, И там, макс.да видиш, откъде идва до теб сигналът...ОРИЕНТИРОВЪЧНО. А в диапазона 2,4 GHz, яко правят QRM и микровълновите печки (дтрашна сила), пък и външни антени по летящи апарати, създават проблеми. Да, по принцип може, ама те откъде да знаят, дронът на коя честота приема? Излъчват си някакви нещо, голямо чудо. Нещо като "Твоя сигнал" на 106,7.

Коментар

Точно НУЛА си "доказал". Някой нещо рекъл, папагал повторил.
                  За себе си съм доказал. Споделих информацията която имам и изводите, които правя, пък който ще да вярва. Дреме ми дали ми вярваш или не.
                  Що си мислиш, че ми е важно кой ще повярва и кой не?Ако това ми беше важно изобщо нямаше да пиша за тия неща,щото повечето хора си мислят, че е измислица.Но не ми пука кой какво мисли.
                  Пиша за тия неща, щото наистина са много важни и ужасяващи. Пък ако не се сбъднат прогнозите ми ще съм най-щасгливият човек на света.
                  Но като анализирах всички факти изводите не са обнадеждаващи.
                  Last edited by mirodes; 06.02.2025, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

поради естеството на експеримените
                    повечето отвлечни предпочитат да не говорят за това
                    най-загадъчно мълчат и отричат контакт
                    жертвите на извънземното лгбт космическо движение
                    ...Вергилчо и той не казва да са го отвличали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Тука също каза една голяма смешка, плод най-вероятно на техническо невежество. От гледна точка на едно потенциално НЛО сигнали с честота 2.4 GHz го облъчват от всички страни, някои от които хиляди пъти по-мощни от тези на дистанционното на дрона. Това са хилядите локални Wi-Fi и Bluetooth мрежи в населените места и в колите, които се движат по пътя. Освен това комуникацията на всички е в режим на времеделене, за да си пречат колкото се може по-малко.

От гледна точка на НЛО-то изглежда все едно всяка една секунда последователно във времето да го облъчват от 1000 различни места.
                      Възможно е.Не съм компетентен в тая тема.

Коментар

Аз съм го доказал, не е мой проблем, че някой няма достатъчно интелект да го разбере.
                        Точно НУЛА си "доказал". Някой нещо рекъл, папагал повторил.

Коментар

ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.
                          поради естеството на експеримените
                          повечето отвлечни предпочитат да не говорят за това
                          най-загадъчно мълчат и отричат контакт
                          жертвите на извънземното лгбт космическо движение
                          препоръка е

Коментар

Най-лесно им е да проследят сигнала откъде идва.
                            Тука също каза една голяма смешка, плод най-вероятно на техническо невежество. От гледна точка на едно потенциално НЛО сигнали с честота 2.4 GHz го облъчват от всички страни, някои от които хиляди пъти по-мощни от тези на дистанционното на дрона. Това са хилядите локални Wi-Fi и Bluetooth мрежи в населените места и в колите, които се движат по пътя. Освен това комуникацията на всички е в режим на времеделене, за да си пречат колкото се може по-малко.

От гледна точка на НЛО-то изглежда все едно всяка една секунда последователно във времето да го облъчват от 1000 различни места.

Коментар

ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.
                              Възможно е.Защо обаче да рискувам?Каква полза ще ми донесе това?Аз знам какво виждам.
                              Като се задълбочих в темата в повечето случаи на отвличания самите отвлечени случайно или нарочно се доближават до НЛО.Т.е ако стоиш надалеч няма да тръгне да те преследва, но ако се приближиш прекалено много ,може и да изтеглиш късата клечка.
                              Last edited by mirodes; 06.02.2025, 20:51.

Коментар

Много обичам една кратка думичка:
                                "Докажи." ДО-КА-ЖИ.
                                Аз съм го доказал, не е мой проблем, че някой няма достатъчно интелект да го разбере.

Коментар

Working...
                                X