IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Между другото не вярвам в бог,задгробен живот, прераждане, предсказания,зодии и тем подобни глупости. Вярвам ЕДИНСТВЕНО на доказателства. А има достатъчно доказателства за съществуването на извънземни на Земята.
    Само едно предсказание е доста странно и естествено не вярвам, че е предсказание, което ще се сбъдне, но е възможно да е било съобщено на този,който го е направил и той да го представя като предсказание, а да не разкрива, че е съобщение. Но няма смисъл да го споделям с хора,които са тук да се подиграват,не да научат нови неща
    За Простотата говорехме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

СветИ Вергилчо.
      Между другото не вярвам в бог,задгробен живот, прераждане, предсказания,зодии и тем подобни глупости. Вярвам ЕДИНСТВЕНО на доказателства. А има достатъчно доказателства за съществуването на извънземни на Земята.
      Само едно предсказание е доста странно и естествено не вярвам, че е предсказание, което ще се сбъдне, но е възможно да е било съобщено на този,който го е направил и той да го представя като предсказание, а да не разкрива, че е съобщение. Но няма смисъл да го споделям с хора,които са тук да се подиграват,не да научат нови неща
      Last edited by mirodes; 08.01.2025, 16:41.

Коментар

О,свещена простота.
        СветИ Вергилчо.

Коментар

• Отдавна нямаме новини от Телескопа "Джеймс Уеб"
          и от небето на село "долно нанагорнище"

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Мъдро решение. Ако познатите изпаднат в паника като нищо могат да извикат санитарите.
            О,свещена простота.

Коментар

• Ако потърсите в интернет има от най различни обсерватории съобщават че към Земята се движат два големи метеорита, вероятноста да ни ударят е много голяма. Тогава съвсем няма да има кой да купува жилища и коли след удара. В момента Русия има способностите с ракети да ги пресрещне на достатъчно голямо растояние, тези камъни са разрушават лесно, те нямат голяма собствена гравитация която да ги държи цели и може да се разрушат така и ще станат на прах буквално. Праха може да причини големи валежи, но те може да са над Океаните. Оцеляването ни зависи от самите нас. Лошо стечение на обстоятелствата е че Сащ са във война с Русия, но те нямат техниката с която да могат да спасят цивилизацията. Мисля че за 28-ма година се очаква сблъсъка, трактеторията според астрономите последно е ясна - удрят ни.
              И не се присмивайте на mirodes, наистина има космическа флотилия която е тръгнала насам, няма да ни нападнат, искат да ни спасят.
              Последна грижа са жилищата и колите в случая, да се крие е престъпление.
              Last edited by supertrader; 08.01.2025, 09:13.
              D.Y.F-091066

Коментар

• cyclop, ако искаш глобална хиперинфлация, трябва глобална заплаха за да се случат нещата които изброяваш.
                D.Y.F-091066

Коментар

• mirodes, няма да ни нападнат значи, те идват да ни спасят. Но основно ще спасят украинците, понеже са славни и по по най. Предстои да ни удари метеорит според учени които не са така добре финансирани и с наземни телескопи видяли два големи камъка които идат. Те обаче ще ги изпреварят и ще спасят украинците, нас не.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Не съм я споделял в социалните мрежи, щото няма смисъл да предизвиквам паника сред познатите ми,а и сред хората, които следят профила ми.
                    Мъдро решение. Ако познатите изпаднат в паника като нищо могат да извикат санитарите.

Коментар

Точно и затова тая информация не се публикува в медиите.
                      Аз я споделям само в тоя форум, който не се чете от много хора. Не съм я споделял в социалните мрежи, щото няма смисъл да предизвиквам паника сред познатите ми,а и сред хората, които следят профила ми.
                      Естествено това за инвазията е семо един от възможните варианти.Няма как да знам какви са им намеренията. Все пак за десетки и вероятно стотици хиляди години не са унищожили хората. Освен това явно има поне два различни вида извънземни на Земята-ниски сиви и високи сини. Те в какви отношения са не е ясно,,съвместно ли живеят на Земята чий са НЛО-а също не се знае. Общо взето има липса на информация, за да се направи категоричен извод какво точно се случва.
                      Има документирани случаи на битка между НЛО в края на 16-и век над град Нюрнберг в Германия. Между кои не е ясно.
                      Абе я да подсетя, ако досега не си го прочел: Пиши бе. Знаеш ли, че това са гарантирани бестселъри?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

E, може ли това да трябва да си обясняваме?? Даже съм го написал. Какво ще стане, когато милиони се откажат да купуват нова кола или ново жилище, понеже не е ясно какво ще се случи след две години? Какво ще стане, когато милиони се откажат да работят, понеже идва краят на света? А знаеш ли колко самоубийства ще има? Ще почнат да доминират анархични настроения сред мнозина - "идва краят на света, каква държавност, какви правила"? Други милиони пък ще почнат да харчат на кредит - като за последно - без никакъв шанс или намерение да го платят. Въобще, подобна новина би довела до разпад на обществото, икономиката и тн. Даже е разбираемо, че би трябвало да се пази в тайна. Просто няма избор.
                        Точно и затова тая информация не се публикува в медиите.
                        Аз я споделям само в тоя форум, който не се чете от много хора. Не съм я споделял в социалните мрежи, щото няма смисъл да предизвиквам паника сред познатите ми,а и сред хората, които следят профила ми.
                        Естествено това за инвазията е семо един от възможните варианти.Няма как да знам какви са им намеренията. Все пак за десетки и вероятно стотици хиляди години не са унищожили хората. Освен това явно има поне два различни вида извънземни на Земята-ниски сиви и високи сини. Те в какви отношения са не е ясно,,съвместно ли живеят на Земята чий са НЛО-а също не се знае. Общо взето има липса на информация, за да се направи категоричен извод какво точно се случва.
                        Има документирани случаи на битка между НЛО в края на 16-и век над град Нюрнберг в Германия. Между кои не е ясно.
                        Last edited by mirodes; 07.01.2025, 21:56.

Коментар

• cyclop, нищо такова няма да се случи, колко е населението на планетата и колко и какво ще дойде с космически кораби до тук ако въобще е възможно. Шанса им е по лош отколко на Украйна да иска да победи Русия. Такива тайни са глупави, а мълчанието не е нещо хубаво, автоматично деградира целия ни свят.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Вие сте като двете заядливи старчета от Мъпет шоу.Липсата на ерекция до това води.
                            Момент: Липсата при теб, а ние сме заядливи?
                            - Въй.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              cyclop, глупости, по кой начин ще навреди това че хората са известени ? Напротив точно обратното е, защото цивилизацията ще има по голям шанс да оцелее, ако става въпрос за нападение. Според теб е по добре хората да са неподготвени, а това не е така.
                              E, може ли това да трябва да си обясняваме?? Даже съм го написал. Какво ще стане, когато милиони се откажат да купуват нова кола или ново жилище, понеже не е ясно какво ще се случи след две години? Какво ще стане, когато милиони се откажат да работят, понеже идва краят на света? А знаеш ли колко самоубийства ще има? Ще почнат да доминират анархични настроения сред мнозина - "идва краят на света, каква държавност, какви правила"? Други милиони пък ще почнат да харчат на кредит - като за последно - без никакъв шанс или намерение да го платят. Въобще, подобна новина би довела до разпад на обществото, икономиката и тн. Даже е разбираемо, че би трябвало да се пази в тайна. Просто няма избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Какви адвокати бе, Бабалата? Човекът е без малко разследващ оцифер. Малкото му го взели. Вероятно, заради високата компетентност.
                                Вие сте като двете заядливи старчета от Мъпет шоу.Липсата на ерекция до това води.

Коментар

Working...
                                X