IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Ето може да си купиш части и да направиш сам едно НЛО, там от стириопор може да направиш тялото, да го боядисаш със спрей, малко стъкломат, малко полиестерен кит...и ще може да го разкарваш над Стара Загора да го снимат и пускат клипове в Тик - Ток.
    Дай ми линк към такова НЛО и да го сравним с клиповете,които аз поствам.

Коментар

• Ето може да си купиш части и да направиш сам едно НЛО, там от стириопор може да направиш тялото, да го боядисаш със спрей, малко стъкломат, малко полиестерен кит...и ще може да го разкарваш над Стара Загора да го снимат и пускат клипове в Тик - Ток.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аууууу колко много "доказателства" в един единствен клип. недей да плашиш Миро така, че ще пометне.
        Аз няма как да пометна, ама от тая твоя любов към ББ(безкористна естествено)може и да се роди някое отроче.Като гледам във форума никой друг не защитава така яростно дадена партия. Та човек почва да се замисля на какво се дължи тая твоя любов към ГЕРБ.

Коментар

• https://www.temu.com/search_result.html?search_key=drone%20motor%20full %20set&search_method=suggest&refer_page_el_sn=2002 52&srch_enter_source=top_search_entrance_10005&spr efix=drone%20motor&_x_ns_irclickid=Vq6y6aUElxyKRGd Rlhx0hRksUks2P-x4tz4kzo0&_x_ads_account=18350&_x_ads_id=1580294&_ x_ns_iradname=Online%20Tracking%20Link&_x_ns_irads ize=&_x_ns_prodsku=&_x_ns_irmptype=mediapartner&_x _ns_sharedid=&_x_ns_ts=1738912031739&_x_ns_randint =8242255&_x_ns_adtype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_i rmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Oper a%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_vst_scene=adg&re fer_page_name=home&refer_page_id=10005_17389120433 14_vgrnz4qg9y&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=lh0d xasetk&prerender=1738912086601
          D.Y.F-091066

Коментар

И двата клипа нарочно са замазани и нарочно им е влошено качеството, при това с много. Нали си следовател - не забеляза ли, че освен НЛО-то са замазани и жилищните блокове в кадър или човека в кадър. Не съществува GSM, който да снима толкова некачествено. Ако твоя беше такъв, щеше да го изхвърлиш на секундата.

Ако това са ти най-добрите доказателства - да, те са доказателства, но не за НЛО, а че клипа нарочно и изкуствено му е стеснена честотната лента толкова много, щото почти нищо да не се вижда на видеото. Особенно на втори дори си личи размера на един пиксел, който е огромен - 1х1 см. Защо накой толккова много ще влошава качеството на един клип? Нали си уж "следовател"? Ами ще те светна - за да не видим фалшификацията.

Другото доказателство за голямата фалшификация са самите светлини - те не могат да са толкова замазани и кръгли. Ако не знаеш, снимани светлини със GSM изглеждат като ярка светла точка с лъчи, излизащи от нея. Ето така:

Забележи и качеството на тази снимка и го сравни с качеството на твоите фалшиви клипове, и ако беше истински следовател, сам щеше да се усетиш, че някой яко е обработвал и фалшифицирал.
            Ами заснетото от мен видеот с НЛО не е с по-добро качество.Не знам защо си мислиш, че всички хора носят в себе си телефони последна дума на техниката с много мощни камери.
            И ако действително смяташ ,че тия клипове са фалшиви имаш нужда от специализирана психиатрична помощ.

Коментар

И двата клипа нарочно са замазани и нарочно им е влошено качеството, при това с много. Нали си следовател - не забеляза ли, че освен НЛО-то са замазани и жилищните блокове в кадър или човека в кадър. Не съществува GSM, който да снима толкова некачествено. Ако твоя беше такъв, щеше да го изхвърлиш на секундата.

Ако това са ти най-добрите доказателства - да, те са доказателства, но не за НЛО, а че клипа нарочно и изкуствено му е стеснена честотната лента толкова много, щото почти нищо да не се вижда на видеото. Особенно на втори дори си личи размера на един пиксел, който е огромен - 1х1 см. Защо накой толккова много ще влошава качеството на един клип? Нали си уж "следовател"? Ами ще те светна - за да не видим фалшификацията.

Другото доказателство за голямата фалшификация са самите светлини - те не могат да са толкова замазани и кръгли. Ако не знаеш, снимани светлини със GSM изглеждат като ярка светла точка с лъчи, излизащи от нея. Ето така:

Забележи и качеството на тази снимка и го сравни с качеството на твоите фалшиви клипове, и ако беше истински следовател, сам щеше да се усетиш, че някой яко е обработвал и фалшифицирал.
              Професията ми няма никакво значение, щото тук съм в лично качество, не в професионално,но тъй като гледам че постоянно поставяш под съмнение бившата ми професия защо не хванеш един бас за 30 хиляди лв(толкова имам налични)и пред нотариус ще представя доказателства каква ми е била професията до февруари 2024г.Ако не представя такива ти печелиш баса ,ако представя аз прибирам твоите 30 хиляди. Навит ли си?
              Само да уточня, че не съм бил следовател а разследващ полицай. Същото е като следовател, но следователите са към съдебната власт, а разследващите полицаи към МВР.
              Last edited by mirodes; 07.02.2025, 10:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                Събирам доказателства,преценявам ги дали са достоверни, анализирам ги и си правя съответните изводи.И после ги пиша във форума ,ама някои хора нямате достатъчно интелект, за да разберете за какво става въпрос.
                Забрави само да добавиш, че си "следовател" и че от зоркото ти око нищо не може да се скрие.

ПП: Уж следовател, а още не се е научил как се слагат препинателните знаци. Лошо ......

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

https://www.tiktok.com/foryou, ето ти още едно. От Китай ги вземат тези неща, продават се.
                  Аууууу колко много "доказателства" в един единствен клип. недей да плашиш Миро така, че ще пометне.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeoxDvr4/
                    https://vm.tiktok.com/ZNeoxboMY/
                    НЛО заснето в Китай. Едно към едно е с това НЛО,което отвлича пумата.Ама както казва старшинката това са фокуси.Тоя фокусник действа по цял свят
                    O,sancta simplicita.

Last edited by Mateev; 07.02.2025, 09:44.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeoxDvr4/
                      https://vm.tiktok.com/ZNeoxboMY/
                      НЛО заснето в Китай. Едно към едно е с това НЛО,което отвлича пумата.Ама както казва старшинката това са фокуси.Тоя фокусник действа по цял свят
                      O,sancta simplicita.
                      https://www.tiktok.com/foryou, ето ти още едно. От Китай ги вземат тези неща, продават се.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Събирам доказателства,преценявам ги дали са достоверни, анализирам ги и си правя съответните изводи.И после ги пиша във форума ,ама някои хора нямате достатъчно интелект, за да разберете за какво става въпрос.
                        Виж, аз знам, че само ти си дарен с тази Привилегия. Съответно, не смея да те гъбаркам. По никой начин. Още повече че, ти света спасяваш. Да. Гледам, взел си проби от почвата в местата, където са летели, направил си им хим.анализи...
                        Last edited by Pyramid; 07.02.2025, 10:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Мда, разбираш ги тия работи.

Коментар

Наистина ми е трудно да си представя какъв дебил трябва да е човек, който вижда на клип НЛО и да отрича съществуването му. При положение, че видимо тоя клип не и фалшив или създаден с ИИ.
                            Едно е примерно да се подкрепят руснаците, някои хора са с промити мозъци и мога донякъде да го разбера, но да виждаш клип с НЛО и да отричаш е висша форма на дебилност.
                            Мда, разбираш ги тия работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Поне по веднъж, погледнеш ли в огледалото. Ама сс и нагли.
                              Наистина ми е трудно да си представя какъв дебил трябва да е човек, който вижда на клип НЛО и да отрича съществуването му. При положение, че видимо тоя клип не и фалшив или създаден с ИИ.
                              Едно е примерно да се подкрепят руснаците, някои хора са с промити мозъци и мога донякъде да го разбера, но да виждаш клип с НЛО и да отричаш е висша форма на дебилност.
                              Last edited by mirodes; 07.02.2025, 08:14.

Коментар

Иначе все повече се убеждавам, че много хора са дебили. В Тик ток имаше няколко публикации по темата за НЛО и много хора коментират,че това бил някакъв заговор с цел имитация на нападение от извънземни. За да имало контрол над хората.
                                Поне по веднъж, погледнеш ли в огледалото. Ама сс и нагли.

Коментар

Working...
                                X