Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Несериозно....
Не може човек без инструменти да определи позицията и височината на точка в небето.
Как сега да ти вярваме, като тука отново ни пробутваш поредната си измислица?
А и няма никакво значение на каква височина са.Няма да ги стрелям, та да ме интересува височината им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ходих с колата до едно съседно и оттам прецених ,че са позиционирани в полето извън селото. Височината естествено я определям приблизително. Какво значение има на каква височина са.Казвам го,за да ти докажа,че там няма абсолютно нищо, а само голо поле.
Не може човек без инструменти да определи позицията и височината на точка в небето.
Как сега да ти вярваме, като тука отново ни пробутваш поредната си измислица?
Коментар
-
И как разбра къде се намират и на каква височина?
Коментар
-
Не съм чул досега някой да е ходил и да ги е обследвал подробно. А и те не са над Пазарджик, а над полето близо до околните села.През нощта кой се разхожда на къра. А и едно е да се разхождаш, друго да ги снимаш и гледаш с бинокъл.
- 1 like
Коментар
-
Отново нелогично разсъждение. Колко жителя на Пазарджик до момента са отвлечени или убити, щото да те е страх нощем да се разхождаш свободно където и да било по територията на града и околностите? От какво те е страх - от тъмното ли?
Като толкова смяташ,че не са НЛО прати ми някоя мощна камера, аз ще ги снимам и ще ти я върна.Аз не съм като теб чичко Паричко и нямам излишни пари за скъпа камера.Last edited by mirodes; 29.04.2025, 08:27.
Коментар
-
Много добре знам къде са НЛО-а и знам,че там няма нищо. Висят над полето на поне 300-400 метра.В тия райони няма нито сгради,нито кули,само поле и над него небе.
Правил ли си триизмерно пеленгиране с инструменти за измерване на точни ъгли (напр. теодолит)?
Коментар
-
Аз знам какво виждам,пък който смелчага не вярва да дойде на място и да ме опровергае.
Днес ще си купя по-мощен бинокъл и се надявам да ги разгледам по-подробно.Но естествено няма да се приближа-пак казвам ако някой е много смел да отиде и отблизо да ги изследва.То на приказки е много лесно да се правиш на много смел.Ако влезеш в клетката на лъвовете не си смел,а глупав.
Едно е да премине кола по пътя,друго някой да спре и да започне да ги снима или гледа отблизо с бинокъл. Веднага ще го видят и каква ще им е реакцията не се знае.
Коментар
-
Ще ти предложа друго - инсталирай си програма КОМПАС на GSM-a. След това с него определи линията между тебе и НЛО-то и я нарисувай на картата. След това се премести с няколко километра настрани и направи същото - нарисувай на картата линия. Там, където се пресичат двете линии, там виси НЛО-то. След това върви през деня да разгледаш какво има там и сам ще разбереш какво е това, което свети.
Не изключвам да е МТО кула за измерване на скоростта на вятъра. Правят се такива и се оставят 1-2 години с цел да се съберат данни дали мястото е подходящо за слагане на ветрогенератор.
Коментар
-
Аз знам какво виждам,пък който смелчага не вярва да дойде на място и да ме опровергае.
Днес ще си купя по-мощен бинокъл и се надявам да ги разгледам по-подробно.Но естествено няма да се приближа-пак казвам ако някой е много смел да отиде и отблизо да ги изследва.То на приказки е много лесно да се правиш на много смел.Ако влезеш в клетката на лъвовете не си смел,а глупав.
Не изключвам да е МТО кула за измерване на скоростта на вятъра. Правят се такива и се оставят 1-2 години с цел да се съберат данни дали мястото е подходящо за слагане на ветрогенератор.Last edited by Mateev; 29.04.2025, 08:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MateevНе съм го измислил аз. Сам казваш, че те е страх да отидеш с колата си да провериш. Ако беше отишъл, досега щеше вече да знаеш дали е кран или антена или нещо друго. Щеше и снимка да имаш, и клип и всичко както си му е реда. Ти обаче си си въобразил, че виждаш нещо велико, и сега се сърдиш, че във форума не ти вярваме на болното въображение. Дадох ти и линк къде ще ти повярват на приказките, но ти и там не ходиш.
Единственото, което правиш, е да киснеш в тази тема, и да обиждаш всеки, който реши да ти даде някакъв разумен съвет.
Едно е да премине кола по пътя,друго някой да спре и да започне да ги снима или гледа отблизо с бинокъл. Веднага ще го видят и каква ще им е реакцията не се знае.Last edited by mirodes; 29.04.2025, 08:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Той го е страх да отиде с колата си да провери, защото според вестник Пазарджишки мъки всяка нощ НЛО-тата избиват по 1000 жителя на Пазарджик, случайно минали с колата си покрай тях.
https://dpb-pazardjik.org/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ в момента наблюдавам две НЛО,които просветват в бяло,синьо и червено. Преди 15 минути ги нямаше.Ама според дебилите НЛО не съществуват И защо, ами защото са дебили.
По света има 150 454 населени места с ранг на град, и искам по едно НЛО на всеки един, и само в Пазарджик НЛО-тата трябва да са повече от едно, защото там има един опасен фатмак.И най-важното - включете фаровете на дълги светлини и пуснете мигачите, за да могат всички да ви видят и да се насерат от страх.
Last edited by Mateev; 28.04.2025, 21:19.
- 1 like
Коментар
Коментар