IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Прав си. А защо не се понасят веднага те светвам.

Щото единият е ментѐ “либераст” тип интересът клати феса. Сещай се кой. И всичко се връзва.
    А случайно да сте забелязали, че се намесвам само когато някой излъже? При това не само Миро или Барби, а и всеки един друг човек във форума. А ако наистина се случва често с Миро или Барби, това означава, че и двамата лъжат много често. Особенно Миро, който е със сбъркана логика, и всяко едно второ негово изречение е логическа лъжа.

Пример за две логически лъжи само в едно единствено изречение:
    "Сигурен съм, че във всички български градове има НЛО".

Анализ:
    "Всички" - това, означава, че е проверил всички градове. Да, ама всеки знае, че това е лъжа.
    "Сигурен съм" - как може човек да е сигурен в нещо, след като това нещо е лъжа.
    Last edited by Mateev; 27.04.2025, 19:43.

Коментар

Позната ми е тезата, но … отговорът е прекомерно диспропорционален. Подобно на диспропорцията в Газа. Що упорито го наричате “шмъркан”? Бая трезвен и адекватен е. Защитава си народа. Агресорът си е агресор. Сори. Има си и други невоенни начини да се защити теза без да се убиват деца. На самите руснаци около мене им е писнало.
      СелЕнка, мой човек си, ама ето как аз виждам нещата:
      1. Отговорът на Русия е кратно по-сдържан, отколкото на Израел в Газа. Аз така го намирам.
      2. Шмъркания лично съм го виждал НЕВЕДНЪЖ друсан, наблюдавах му поведението, достатъчно ми е. (Преминаха кратък курс за бор а с наркотиците през 2000-та.)
      3. За адекватността на Зеля, си имам собствени критерии и той НЕ СЕ вписва в тях.
      4. Не се обиждай, моля, ама защитата на народа му НЕ ВКЛЮЧВАШЕ разпалване на война имено от него и всичките безобразие, дето и сега ги твори. Войната също той може да я спре но...
      5. Руснаците около теб, ги оставям настрани, т.к. нямам контакт с тях и не им знам отправните точки.
      6. Униваха деца и то много, още и годи и ПРЕДИ СВО. Защо тогава не се вдигнахте тях да защитите?
      Last edited by Pyramid; 27.04.2025, 20:06.

Коментар

Сега, мотивацията не ми е била цел на изследване. Аз лично в този форум се ограмотявам финансово и си прекарвам добре. Когато много почне да ми липсва родината, участниците му ме радват. Принципно мъжете се конкурират. Може да е вид подсъзнателно конкуриране .
        Какво има да доказва успешен бизнесмен ,та търси валидация във форум?Хайде другите в малка или голяма степен не сме развили докрай потенциала си, ама той е милионер и се държи като хлапак.Това говори за сериозни комплекси.

Коментар

Сега, мотивацията не ми е била цел на изследване. Аз лично в този форум се ограмотявам финансово и си прекарвам добре. Когато много почне дами липсва родината, участниците му ме радват. Принципно мъжете се конкурират. Може да е вид подсъзнателно конкуриране .
          Най-големуят Панаиг става, когато забравят, ззщо го оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

За агресорите и окупаторите: Крушка си има опашка и нямаше да.се.случи това, което се случи, ако онзи шмъркания би бил истински патриот, а не марионетка на Лондон и Вашингтон. Вкараха го в капана заради неговата продажна кожа. Сега, естествено, Тръмп се прави на светец без да е, а Путин го плюват всички, дето лесно забравят, колко усилия и предупреждения за последиците отправи той в старание да избегне войната. Аз внимавах в картинката и, без да съм толкова...злонамерен към Украйна, както си мислят някои, също нямаше да ги трая. Всяко търпение си има граници, а Шмъркания злоупотреби стократно. Милион ++ загинали украинци са на неговата "съвест". Ако изобщо, някога е имал.
            Позната ми е тезата, но … отговорът е прекомерно диспропорционален. Подобно на диспропорцията в Газа. Що упорито го наричате “шмъркан”? Бая трезвен и адекватен е. Защитава си народа. Агресорът си е агресор. Сори. Има си и други невоенни начини да се защити теза без да се убиват деца. На самите руснаци около мене им е писнало.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Точно-той използва либерастията ,за да може да се изкара много умен и начетен. Един вид вярва в науката и учените, а всеки, който оспорва нещо го изкарва неук,некомпетентен и нискоинтелигентен.Принизява опонента,за да може да изпъкне.
              Ама представи си колко комплексиран човек е щом във форум търси валидация колко е умен и начетен.
              Сега, мотивацията не ми е била цел на изследване. Аз лично в този форум се ограмотявам финансово и си прекарвам добре. Когато много почне да ми липсва родината, участниците му ме радват. Принципно мъжете се конкурират. Може да е вид подсъзнателно конкуриране .
              Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 18:58.

Коментар

Национален предател е пресилено. Сега, замисли се за друго - кой обича агресорите и окупаторите? Никой.
                За агресорите и окупаторите: Крушка си има опашка и нямаше да.се.случи това, което се случи, ако онзи шмъркания би бил истински патриот, а не марионетка на Лондон и Вашингтон. Вкараха го в капана заради неговата продажна кожа. Сега, естествено, Тръмп се прави на светец без да е, а Путин го плюват всички, дето лесно забравят, колко усилия и предупреждения за последиците отправи той в старание да избегне войната. Аз внимавах в картинката и, без да съм толкова...злонамерен към Украйна, както си мислят някои, също нямаше да ги трая. Всяко търпение си има граници, а Шмъркания злоупотреби стократно. Милион ++ загинали украинци са на неговата "съвест". Ако изобщо, някога е имал.

Коментар

Щото единият е ментѐ “либераст” тип интересът клати феса. Сещай се кой. И всичко се връзва.
                  Точно-той използва либерастията ,за да може да се изкара много умен и начетен. Един вид вярва в науката и учените, а всеки, който оспорва нещо го изкарва неук,некомпетентен и нискоинтелигентен.Принизява опонента,за да може да изпъкне.
                  Ама представи си колко комплексиран човек е щом във форум търси валидация колко е умен и начетен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Момчето е бойно петле на "доброто" срещу "злото", както са му обяснили, един вид батальонен политкомисар. Там, особена мисъл никога не е и търсена, там се иска насоченост и безкритично приемане думата на Партията па, ако ще, тя да проповядва и глупости. Само като се замислиш, до Комунизъма, на момчето му остават крачка, максимум две. И този Комунизъм ще настъпи, когато всички го признаят за праведен. Аз мисля, да не го мъчим и да му го признаем вече че, знае ли човек, колко още почтен народ ще се сдобие с етикети "Национален Предател" (НЛО - скептик).
                    Национален предател е пресилено. Сега, замисли се за друго - кой обича агресорите и окупаторите? Никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Матейко не е путинист.Бъркаш го с изкукалият изобретател.
                      Интересно е,че и двамата с Барби са либерасти,а се ненавиждат.То тук във форума са се оформили такива взаимоотношения,че ум да ти зайде.

Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами не са всички дефектни около мен.Всички,на когото съм показал НЛО-а са убедени,че са такива.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Наистина има много такива обекти и със сигурност и над България, но не са НЛО. Всъщност са точно НЛО, но не са извънземни, обратното - земни са. Запада е толкова изостанал, че дори не може да установи присъствието им. Които иска може да намери снимки какво представляват, дори снимки има и не такива когато са вдигнати. Могат да летят, присъстват много дълго време, защото се зареждат със соларни клетки.
                          - Как успяха да изостанат толкова много ? Гениални са това отношение.
                          Last edited by supertrader; 27.04.2025, 12:28.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Тука сериозно се замислих: може ли заклет путинист да бъде обявен за либераст? Малко ти танцуват пачанга двете концепции.
                            Матейко не е путинист.Бъркаш го с изкукалият изобретател.
                            Интересно е,че и двамата с Барби са либерасти,а се ненавиждат.То тук във форума са се оформили такива взаимоотношения,че ум да ти зайде.
                            Last edited by Vergil1975; 27.04.2025, 08:51.

Коментар

Тука сериозно се замислих: може ли заклет путинист да бъде обявен за либераст? Малко ти танцуват пачанга двете концепции.
                              Момчето е бойно петле на "доброто" срещу "злото", както са му обяснили, един вид батальонен политкомисар. Там, особена мисъл никога не е и търсена, там се иска насоченост и безкритично приемане думата на Партията па, ако ще, тя да проповядва и глупости. Само като се замислиш, до Комунизъма, на момчето му остават крачка, максимум две. И този Комунизъм ще настъпи, когато всички го признаят за праведен. Аз мисля, да не го мъчим и да му го признаем вече че, знае ли човек, колко още почтен народ ще се сдобие с етикети "Национален Предател" (НЛО - скептик).

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
                                Тук във форума се подвизаваше един доста умен човек, който го познавах лично и смея да твърдя, че беше един от най-умните хора, които познавам. С него сме прекарвали по цяло лято като ученици да наблюдаваме за НЛО-та. Той за разлика от мен прекарваше цялото си свободно време в наблюдение. От времето прекарано в наблюдение бях установил, че НЛО не може да се види с невъоръжено око. В най-добрият случай ще е необходим 7х35 бинокъл. А вече за по-детайлни наблюдения си трябва зрителна тръба. Имайте впредвид, че аз не съм наблюдавал, но той беше видял НЛО 5 пъти за 10 години, като прекарваше на ден по поне 3-4 часа в наблюдение!

ПП: Все пак НЛО е Неиндефициран летящ обект. Не е задължително да е извънземни!
                                НЛО,които наблюдавам със сигурност са извънземни по метода на изключването. Щото нито са природни явления, нито човешки летателни апарати. Няма как да са самолети,хеликоптери,балони, щото стоят на едно място с часове.Няма как и да са дронове, щото дрон не може да лети с часове. А и каква е логиката да се пускат дронове месеци подред ,които с часове да стоят в небето. Не мога да дам подробно описание, щото виждам само светлини в три цвята-бяло,червено и синьо.Стоят над полето близо до околни на града села.Признавам си ,че ме е страх да ги приближа и разгледам отблизо.Няма смисъл да рискувам заради някакви палячовци във форума, които се присмиват.

Коментар

Working...
                                X