IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Бате Радко не ми дреме за мен.Въпросът е,че всички данни, които съм събрал сочат, че ще има някакъв вид интервенция от тяхна страна.Нямя как да знам каква точно ще е.Но един човек с доста информация по въпроса, работел за американската армия и занимавал се с извънземни каза, че е започнал да си прави бункер,в който да се скрие и в който да издържи месеци наред той и семейството му.Аз няма как да направя такъв бункер,ама тия,които имате пари може да си направите.И това е съвсем сериозна препоръка, знаеш, че спрямо теб винаги ще имам добри чувства и намерения.
    Чувал съм, че в Щатите много хора си правят бункер или помещение под земята, но то това е за защита от урагани и торнада. Може би радиационни укрития - това мога да го повярвам, че някой богаташ може да даде пари да си го построи. Точно против извънземните обаче бункера е последното нещо, което може да те защити, и последното нещо, от което би се страхувл един нормален човек.

Твоето е страхова невроза. Много жени я имат - страх например от паяк или от мишка. Върви на лекар, има хапчета, с които той може да те успокои.
    Last edited by Mateev; 14.02.2025, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Човече, кажи най-накрая, че се шегуваш, будалкаш се с нас

Не е възможно нормален човек толкова да е изкукуригал
      филмирал се е
      ще му мине

само да се разкарат тия светлини над къщата

мирко, мой човек си
      и пак ти го казвам
      опитай се да се концентрираш върху нещо друго
      и извънземните сами ще изчезнат
      като ковида
      препоръка е

Коментар

Еби си майката, боклук.

Коментар

Бате Радко не ми дреме за мен.Въпросът е,че всички данни, които съм събрал сочат, че ще има някакъв вид интервенция от тяхна страна.Нямя как да знам каква точно ще е.Но един човек с доста информация по въпроса, работел за американската армия и занимавал се с извънземни каза, че е започнал да си прави бункер,в който да се скрие и в който да издържи месеци наред той и семейството му.Аз няма как да направя такъв бункер,ама тия,които имате пари може да си направите.И това е съвсем сериозна препоръка, знаеш, че спрямо теб винаги ще имам добри чувства и намерения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма да са добри
            ти така биеш тъпъна из форумите,
            че нищо чудно да те търсят

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма да са добри

Коментар

Да тук са Едното НЛО е точно над къщата ми,само че е доста високо.Какви са намеренията им не знам, но не е приятно всяка вечер да ги виждам.
                Сигурен съм,че ги има и над другите големи градове в България, просто хората не гледат в небето или ги мислят за звезди.
                Но който иска да си заравя главата в пясъка си е негово право.
                няма да са добри
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Значи, критиките ни ни избиват комплексите. Не е да се осъзнаеш, когато се излагаш и се злепоставяш, ами някой иска да ти навреди. Особено извънземните: Тук са, гадовете. И постоянно, влизат в колаборация с нас, форумните злодеи, само и само, да не признаем поражението си.
                  Да тук са Едното НЛО е точно над къщата ми,само че е доста високо.Какви са намеренията им не знам, но не е приятно всяка вечер да ги виждам.
                  Сигурен съм,че ги има и над другите големи градове в България, просто хората не гледат в небето или ги мислят за звезди.
                  Но който иска да си заравя главата в пясъка си е негово право.

Коментар

Това са лични неща.Като гледам какво отношение и подигравки получавам от някои потребители няма смисъл да разкривам повече лични неща пред тях.
                    Гледай сега ,много са прости нещата....Все тая дали си прав ,или не си прав....Важното е, че мнозинството, не виждаме това ,което ти виждаш....И Слава Богу,че живеем в 21 век и отнасяш само безообидни шеги или обидни поигравки....Щото...,ако живеехме в 16 век,досега да сме те изпекли на клада...

Тааа.... приеми,че след като пишеш неща,които не се приемат от мнозинствато,ще отнасяш и шеги, и подигравки...и т.н.,и това не трябва изобщо да те изненадва....

Коментар

Твоя шегобиец се е специализирал в клипове за лапнишарани
                      Ето, подарък от мен, 3 НЛО преследвани от USAF F-22 Raptors над пустинята в Невада

https://www.tiktok.com/@iceman_fox1/...54919490899246
                      "Filmed with Digital Combat Simulator"

Още един подарък: Корабът майка вече е пристигнал
                      https://www.tiktok.com/@iceman_fox1/...16144759573806
                      "This video was created digitally."
                      ...Очакваме още корабите:
                      - Баща,
                      Брат -1, Брат -2, Братовчеди (1.÷5.),
                      - Баба - 2 бр.,
                      -Дядо - 2 бр.,,
                      - Вуйна,
                      - Леля,
                      - Сваковци проект 1.1 и 1.2 и т.н.,ит.к. дигиталният ми преводач от проксимиански, изпищя странно като загиващо тамагочи и се сви в ъгъла.

Коментар

Барби какво стана-нали щеше да идваш до Пазаржик и да снимаш НЛО-а и да ме изобличиш.И в момента са тук ,ама теб те няма.Само на приказки сте силни и нямате равни в обидите и подигравките.
                        И да тоя клип явно е фалшив, и се извинявам, че го публикувах,без да го проуча обстойно, което не означава, че и стотиците други са такива.
                        Според мен, накой в Пазарджик ти се надсмива.

Коментар

Това са лични неща.Като гледам какво отношение и подигравки получавам от някои потребители няма смисъл да разкривам повече лични неща пред тях.
                          Значи, критиките ни ни избиват комплексите. Не е да се осъзнаеш, когато се излагаш и се злепоставяш, ами някой иска да ти навреди. Особено извънземните: Тук са, гадовете. И постоянно, влизат в колаборация с нас, форумните злодеи, само и само, да не признаем поражението си.

Коментар

Под твоя "най-качествен" клип пише:
                            " Unidentified aircraft moving low and slow over Las Vegas neighborhood. No markings, no signal or transponder.
                            This video was created digitally."

Помоли някой батко да ти преведе какво значи

И най-страшното е, че има 742 commentaires, и само един е забелязал пояснението, след като гледал клипа 4 пъти
                            То и без пояснението е ясно за нормални човеци
                            Прав е Айнщайн - 741 / (1/4) е почти безкрайност
                            Барби какво стана-нали щеше да идваш до Пазаржик и да снимаш НЛО-а и да ме изобличиш.И в момента са тук ,ама теб те няма.Само на приказки сте силни и нямате равни в обидите и подигравките.
                            И да тоя клип явно е фалшив, и се извинявам, че го публикувах,без да го проуча обстойно, което не означава, че и стотиците други са такива.
                            Last edited by mirodes; 14.02.2025, 19:21.

Коментар

Специално заради теб си нарушавам обещанието да не качвам вече клипове, щото току що гледах един от най-качествените записи досега.
                              https://vm.tiktok.com/ZNd16pAd3/
                              Твоя шегобиец се е специализирал в клипове за лапнишарани
                              Ето, подарък от мен, 3 НЛО преследвани от USAF F-22 Raptors над пустинята в Невада

https://www.tiktok.com/@iceman_fox1/...54919490899246
                              "Filmed with Digital Combat Simulator"

Още един подарък: Корабът майка вече е пристигнал
                              https://www.tiktok.com/@iceman_fox1/...16144759573806

Last edited by barbaron; 14.02.2025, 19:09.

Коментар

Специално заради теб си нарушавам обещанието да не качвам вече клипове, щото току що гледах един от най-качествените записи досега.
                                https://vm.tiktok.com/ZNd16pAd3/
                                Под твоя "най-качествен" клип пише:
                                " Unidentified aircraft moving low and slow over Las Vegas neighborhood. No markings, no signal or transponder.
                                This video was created digitally."

Помоли някой батко да ти преведе какво значи

И най-страшното е, че има 742 commentaires, и само един е забелязал пояснението, след като гледал клипа 4 пъти
                                То и без пояснението е ясно за нормални човеци
                                Прав е Айнщайн - 741 / (1/4) е почти безкрайност
                                Last edited by barbaron; 14.02.2025, 18:56.

Коментар

Working...
                                X