Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ииииихаааа давай тука снимките от имгур.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТелескопа пристигна. Сега остава и да го сглобя,което ще отнеме време и най-вероятно утре или в понеделник ще го сглобявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТелескопа пристигна. Сега остава и да го сглобя,което ще отнеме време и най-вероятно утре или в понеделник ще го сглобявам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
На стар линк спътниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ така, Вергилчо вече колко, 2 нощи горница, гледа към светлините...и не казва, какво е видял. Можем ли да го тълкуваме това, като че не се е виждало добре, или е видял нещо земно? Как мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
запазил си разрешителното за служебния макаров, нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Утре или вдругиден ще го получа.
Коментар
-
Аз най-много от всички искам да не са НЛО.Изобщо не се въодушевявам,че са близо до дома ми.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Има проблеми с доставката. Несериозни интернет магазини. Твърдят, че бил повреден този в магазина, но мене ако питаш, просто го нямат на склад. Сайта им е със стотици телескопи и наистина щеше да е цяло чудо да имат всичко на склад. В същото време отказваме да го сменим с друг модел, защото този е подбиран от 200 други модела и само той има качествата, от които се нуждаем. И така - сега чакаме доставка, възможно от склад извън България. Знам ли..... При всички случаи ще се забави доставката, а на Миро аз вярвам, че каквото и да види, ще си го каже честно и няма да го крие от нас. Така че чакаме. Иначе всички сме любопитни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Извинявай, аз мислех че, вече си получил телескопа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Извинявай, аз мислех че, вече си получил телескопа.
Коментар
-
mirodes, балон за няколко лева, соларни клетки и те за толкова, един електромотор с пропелер и той толкова, камери и електроника при тях са много евтини също. О там нататък мобилния интернет прави чудесата. С много такива виждат като на длан. Ако го вдигнат на максималната му височина се води че е в Космоса, над самолетите - 25 км. без проблем. Мобилните мрежи са голяма уязвимост, дупка - яма.D.Y.F-091066
Коментар
-
Стига с твоите тъпотии. Като дойде телескопа ще дам информация.
Между другото ако е облачно НЛО ги няма.Тия дни се очертават облачни така че може чак след 3-4 дни да ги наблюдавам.
Коментар
Коментар