IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    Телескопа пристигна. Сега остава и да го сглобя,което ще отнеме време и най-вероятно утре или в понеделник ще го сглобявам.
    Ииииихаааа давай тука снимките от имгур.

Коментар

Телескопа пристигна. Сега остава и да го сглобя,което ще отнеме време и най-вероятно утре или в понеделник ще го сглобявам.
      Ей, пожелавам ти ОТЛИЧНА ВИДИМОСТ. СНИМАЙ И КАЧВАЙ.

Коментар

• Телескопа пристигна. Сега остава и да го сглобя,което ще отнеме време и най-вероятно утре или в понеделник ще го сглобявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

На стар линк спътниците
          На испанките прическите виждам с тоя телескоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            И така, Вергилчо вече колко, 2 нощи горница, гледа към светлините...и не казва, какво е видял. Можем ли да го тълкуваме това, като че не се е виждало добре, или е видял нещо земно? Как мислите?
            На стар линк спътниците

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

запазил си разрешителното за служебния макаров, нали
              Тия куршум не ги лови.

Коментар

Утре или вдругиден ще го получа.
                Дано, наистина. Защото, в последно време, започнаха СИЛНО да забавят И ДА "ЗАБРАВЯТ" за пратки, и да ти доставят ДРУГО, А НЕ КАКВОТО СИ ПОРЪЧАЛ И ВСЕ "ЕКСТРИ" ОТ ВИДА.

Коментар

Аз най-много от всички искам да не са НЛО.Изобщо не се въодушевявам,че са близо до дома ми.
                  запазил си разрешителното за служебния макаров, нали
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Има проблеми с доставката. Несериозни интернет магазини. Твърдят, че бил повреден този в магазина, но мене ако питаш, просто го нямат на склад. Сайта им е със стотици телескопи и наистина щеше да е цяло чудо да имат всичко на склад. В същото време отказваме да го сменим с друг модел, защото този е подбиран от 200 други модела и само той има качествата, от които се нуждаем. И така - сега чакаме доставка, възможно от склад извън България. Знам ли..... При всички случаи ще се забави доставката, а на Миро аз вярвам, че каквото и да види, ще си го каже честно и няма да го крие от нас. Така че чакаме. Иначе всички сме любопитни.
                    Аз най-много от всички искам да не са НЛО.Изобщо не се въодушевявам,че са близо до дома ми.

Коментар

Извинявай, аз мислех че, вече си получил телескопа.
                      Утре или вдругиден ще го получа.

Коментар

Има проблеми с доставката. Несериозни интернет магазини. Твърдят, че бил повреден този в магазина, но мене ако питаш, просто го нямат на склад. Сайта им е със стотици телескопи и наистина щеше да е цяло чудо да имат всичко на склад. В същото време отказваме да го сменим с друг модел, защото този е подбиран от 200 други модела и само той има качествата, от които се нуждаем. И така - сега чакаме доставка, възможно от склад извън България. Знам ли..... При всички случаи ще се забави доставката, а на Миро аз вярвам, че каквото и да види, ще си го каже честно и няма да го крие от нас. Така че чакаме. Иначе всички сме любопитни.

Коментар

• mirodes, балон за няколко лева, соларни клетки и те за толкова, един електромотор с пропелер и той толкова, камери и електроника при тях са много евтини също. О там нататък мобилния интернет прави чудесата. С много такива виждат като на длан. Ако го вдигнат на максималната му височина се води че е в Космоса, над самолетите - 25 км. без проблем. Мобилните мрежи са голяма уязвимост, дупка - яма.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Стига с твоите тъпотии. Като дойде телескопа ще дам информация.
                            Между другото ако е облачно НЛО ги няма.Тия дни се очертават облачни така че може чак след 3-4 дни да ги наблюдавам.

Коментар

И така, Вергилчо вече колко, 2 нощи горница, гледа към светлините...и не казва, какво е видял. Можем ли да го тълкуваме това, като че не се е виждало добре, или е видял нещо земно? Как мислите?
                              Стига с твоите тъпотии. Като дойде телескопа ще дам информация.
                              Между другото ако е облачно НЛО ги няма.Тия дни се очертават облачни така че може чак след 3-4 дни да ги наблюдавам.

Коментар

• И така, Вергилчо вече колко, 2 нощи горница, гледа към светлините...и не казва, какво е видял. Можем ли да го тълкуваме това, като че не се е виждало добре, или е видял нещо земно? Как мислите?

Коментар

Working...
                                X