IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как всеки може да си направи НЛО ...

https://www.facebook.com/reel/1953809332058951

Коментар

• Ами да оздравява, наистина. Нека се оправя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Я да извикаме заедно:
        - ВЕРГИЛЧООО!!!
        (
        И дано стреснем отвлеклите го 'звънземни. Да ни го връщат. Ама-ха!)
        Говорих с него по Facebook. Болен е човека, зле му е. Има заболяване, съпроводено с много болка, така че не му е до форуми и до социални мрежи. Нека да му пожелаем по-скорошно оздравявяане и да бъдем малко по-тактични.

ПП: Пратил ми е в месенджераа на Facebook един клип, в който се вижда колко трудно е да се настрои обектива на камерата да гледа точно в центъра на обектива на телескопа. От две минути клип с подскачане само няколко секунди се вижда едно много добро увеличение на клонките на някакво далечно дърво. Забелязва се и голямо подскачане на изображението. Това е сързано с микровибрациите. При такова голямо увеличение един микрон вибрация на пода на терасата предизвиква 1 сантиметър подскачане на образа. Така е и у дома с камерите в имота. В режим максимален Zoom дори и лек повей на вятъра разклаща стълба на лампата, на който е монтирана камерата, и това води до голямо подскачане на изображението.
        Last edited by Mateev; Вчера, 04:56.

Коментар

• Я да извикаме заедно:
          - ВЕРГИЛЧООО!!!
          (
          И дано стреснем отвлеклите го 'звънземни. Да ни го връщат. Ама-ха!)

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Аааа и на мене, и на мене, че ми дължи сериозно извинение за непристойно поведение.

Ама баш дето съм от смог нищо се не види. Един колега, кореняк вика, че няма никакво доверие във въздух, който не вижда. Градско чедо, какво да се прави.
            Да речем така, тури му пепел. Аз си те обичам споко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

телескопчето подарък ли е

сега като се замислям
              доста светлини блуждаят и над младост
              ...матейко дали се сеща
              може да ми прати и някой дрон, че ме е страх да ги доближавам
              Аааа и на мене, и на мене, че ми дължи сериозно извинение за непристойно поведение.

Ама баш дето съм от смог нищо се не види. Един колега, кореняк вика, че няма никакво доверие във въздух, който не вижда. Градско чедо, какво да се прави.
              Last edited by Selena2024; 08.06.2025, 08:00.

Коментар

еми, аз няколко пъти му казах да не вдига толко шум по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти Матэйка го остави, Вергилчо са ни отвлекли, гадовете извънземни.
                  еми, аз няколко пъти му казах да не вдига толко шум по форумите
                  препоръка е

Коментар

сега като се замислям
                    ...матейко дали се сеща
                    Ти Матэйка го остави, Вергилчо са ни отвлекли, гадовете извънземни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Редно е да ти върне подаръка. Но това означава, че са се обезмислили безсънните му нощи в търсене на UFO. Другият вариант е, жена му често да страда от мигрена вечер

сега като се замислям
                      ...матейко дали се сеща
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Редно е да ти върне подаръка. Но това означава, че са се обезмислили безсънните му нощи в търсене на UFO. Другият вариант е, жена му често да страда от мигрена вечер
                        Аз наистина почнах да се притеснявам за глупчото, жив ли е още?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Каква стана тя? Купих един телескоп и темата умря ...

Коментар

и аз се надявах да разбулим загадката
                            а сега, ни телескоп, ни загадка
                            Айтей кат' стани...

Коментар

и аз се надявах да разбулим загадката
                              а сега, ни телескоп, ни загадка
                              Last edited by RUBLA; 07.06.2025, 11:17. Причина: Спазвайте добрия тон!
                              препоръка е

Коментар

Ти му звънни на Врргилча, дано не са го отвлекли.

Коментар

Working...
                                X