Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ да извикаме заедно:
- ВЕРГИЛЧООО!!!
(И дано стреснем отвлеклите го 'звънземни. Да ни го връщат. Ама-ха!)
ПП: Пратил ми е в месенджераа на Facebook един клип, в който се вижда колко трудно е да се настрои обектива на камерата да гледа точно в центъра на обектива на телескопа. От две минути клип с подскачане само няколко секунди се вижда едно много добро увеличение на клонките на някакво далечно дърво. Забелязва се и голямо подскачане на изображението. Това е сързано с микровибрациите. При такова голямо увеличение един микрон вибрация на пода на терасата предизвиква 1 сантиметър подскачане на образа. Така е и у дома с камерите в имота. В режим максимален Zoom дори и лек повей на вятъра разклаща стълба на лампата, на който е монтирана камерата, и това води до голямо подскачане на изображението.Last edited by Mateev; Вчера, 04:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Аааа и на мене, и на мене, че ми дължи сериозно извинение за непристойно поведение.
Ама баш дето съм от смог нищо се не види. Един колега, кореняк вика, че няма никакво доверие във въздух, който не вижда. Градско чедо, какво да се прави.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
телескопчето подарък ли е
сега като се замислям
доста светлини блуждаят и над младост
...матейко дали се сеща
може да ми прати и някой дрон, че ме е страх да ги доближавам
Ама баш дето съм от смог нищо се не види. Един колега, кореняк вика, че няма никакво доверие във въздух, който не вижда. Градско чедо, какво да се прави.Last edited by Selena2024; 08.06.2025, 08:00.
- 1 like
Коментар
-
еми, аз няколко пъти му казах да не вдига толко шум по форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти Матэйка го остави, Вергилчо са ни отвлекли, гадовете извънземни.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
телескопчето подарък ли е
сега като се замислям
...матейко дали се сеща
може да ми прати и някой дрон, че ме е страх да ги доближавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Редно е да ти върне подаръка. Но това означава, че са се обезмислили безсънните му нощи в търсене на UFO. Другият вариант е, жена му често да страда от мигрена вечер
сега като се замислям
...матейко дали се сеща
може да ми прати и някой дрон, че ме е страх да ги доближавампрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Редно е да ти върне подаръка. Но това означава, че са се обезмислили безсънните му нощи в търсене на UFO. Другият вариант е, жена му често да страда от мигрена вечер
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква стана тя? Купих един телескоп и темата умря ...
- 1 like
Коментар
-
и аз се надявах да разбулим загадката
а сега, ни телескоп, ни загадка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква стана тя? Купих един телескоп и темата умря ...
а сега, ни телескоп, ни загадка
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар