Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
...
Да ти кажа, че гледам 3 балкона с цветя в двата апартамента. В момента и трите са образцови (с много цветове, мушката, сакъзчета, холандско мушкато, теменужки) и са много красиви. Това е едно от хобитата ми.
Добре е, че като ги пишеш - сам си вярваш...
Работил си (на няколко места)... Вярвам го.
Оттук - натам много събития са извън сюжета.
Как така се случва - работейки на няколко места - за пари - човек да гледа денонощно възрастни хора, защото "гледачът" (подчертаваме - денонощно! - е на разположение: пренася хора до тоалета, къпе ги, пазарува, готви им, храни ги... така се разбира "гледането на възрастен"..., но не от човек, който "работи на ДВЕ работи и не дава пари за гледач на възрастни...)..., а - да бе: а мама - къде е в цЕлата схема? Тя има съпътстващи заболявания и ..., ами да - Евго гледа И НЕЯ! Обобщаваме: 2 работни места и Евго години на ред бачка и ОЩЕ: грижи се за баба и дядо, за майка си: Батман! Пазарува, всеки ден върти пералня....
Почвам да уважавам Евго! Почвам и да го разбирам: печели и РАЗПОЛАГА с пари (термин, зает от лафовете на мама!), ходи по света на екскурзии...
Е, как да му остане време и за танци?...
Тати е направил жилища. Това е повече от сигурно и НИЕ сме му благодарни.
Братът продава своята част от наследството, защото му трябват пари за чужбина. Снахата е кофти не помага на мама, ама какво да й помага, като Евго върши всичко!
Три балкона с цветя са му на главата, а зимно време пак ги гледа! Сакъзчета, холандско мушкато...
Тая майка много още има да учи от своя син - Евго. Вундеркинд и красавец!
И те - така: уважавам го - този човек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич може да удари една пушка на кучката, докато се е надвесила над фурната. Ние сме животни, които четат Юнг и за квантова физика, но захвърлим ли тези четива, дивото у нас си зове. Такива откраднати мигове са апотеоза на отмъщението към ненаситните роднини.
Защото понататъка "дивото зове" не знам точно как да го разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Може. Каокто ти казах аз съм по конспирациите.
Това, че имаш здраво алиби още повече въпроси повдига.
Например - каква е тая допълнителна работа?Не е ли за кол офиса?
Коментар
-
Не позна с този пост.
Аз съм го разказвал в другата тема, но за теб ще го напиша пак.
Имам наследство 1/2 апартамент от любим възрастен човек, която гледах. И аз откупих другата половина. От 1999 г ходя на работа и успях да купя 2-та двустайни апартамента в София, като почти през цялото време съм работил и допълнителна работа.
Историята ми е малко тъжна, вместо да се занимавам с жени, съм работил след работа до 12 часа. Аз много не одобрявам европейските ценности.
Това, че имаш здраво алиби още повече въпроси повдига.
Например - каква е тая допълнителна работа?Не е ли за кол офиса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
де юре ще идат при брат му
а де факто в лапита на оная, дето само чака да ги прилапа
евго, дигай бялото знаме и отваряй портата
тия пари трябва да се харчат за кеф
веднъж се живее
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПроблема на Евго е, че един ден няма на кого да остави апартаментите с мушкатата. Няма наследник.
Не знам точно как е, но може би се наследяват от най-близките или поне има опростен способ за придобиване.
Тогава апартаментите ще отидат при брат му. И още по-лошо при оная кучка, жената на брат му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЕвго, аз съм привърженик на конспирацията и си мисля, че ти си от писачите платени да разпространяват евроейски ценности.
Влязал си в образ и от години мелиш едно и също. "Търся жена , но не стават за нищо", "Мускулестия мъж от партера", "Раждайте след 40 не е късно". Винаги вадиш от ръкава си изключително поучителни истории. Последната от 2004г !!!
Я кажи, втория апартамент не е ли от работата ти за кол офиса?
Аз съм го разказвал в другата тема, но за теб ще го напиша пак.
Имам наследство 1/2 апартамент от любим възрастен човек, която гледах. И аз откупих другата половина. От 1999 г ходя на работа и успях да купя 2-та двустайни апартамента в София, като почти през цялото време съм работил и допълнителна работа.
Историята ми е малко тъжна, вместо да се занимавам с жени, съм работил след работа до 12 часа. Аз много не одобрявам европейските ценности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПроблема на Евго е, че един ден няма на кого да остави апартаментите с мушкатата. Няма наследник.
Не знам точно как е, но може би се наследяват от най-близките или поне има опростен способ за придобиване.
Тогава апартаментите ще отидат при брат му. И още по-лошо при оная кучка, жената на брат му.
а де факто в лапита на оная, дето само чака да ги прилапа
евго, дигай бялото знаме и отваряй портата
тия пари трябва да се харчат за кеф
веднъж се живеепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Евго, аз съм привърженик на конспирацията и си мисля, че ти си от писачите платени да разпространяват евроейски ценности.
Влязал си в образ и от години мелиш едно и също. "Търся жена , но не стават за нищо", "Мускулестия мъж от партера", "Раждайте след 40 не е късно". Винаги вадиш от ръкава си изключително поучителни истории. Последната от 2004г !!!
Я кажи, втория апартамент не е ли от работата ти за кол офиса?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Има един лаф - да не ти влезе в къщата...
наложи се да го изгоня на третия или четвъртия месец
за таковата стават
но за друго -не!препоръка е
Коментар
-
Проблема на Евго е, че един ден няма на кого да остави апартаментите с мушкатата. Няма наследник.
Коментар
-
А гроздето кисело ли е?
И е малко мърлява като домакиня.
Дори не си ходи по родния край за Коледа и Великден, а виси сама в София.
- 1 like
Коментар
Коментар