IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Пушка. Какво имаш предвид ?12-ти калибър или пишка.
    Защото понататъка "дивото зове" не знам точно как да го разбера.
    И ти ли си ерген?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

...

Да ти кажа, че гледам 3 балкона с цветя в двата апартамента. В момента и трите са образцови (с много цветове, мушката, сакъзчета, холандско мушкато, теменужки) и са много красиви. Това е едно от хобитата ми.

Добре е, че като ги пишеш - сам си вярваш...

Работил си (на няколко места)... Вярвам го.

Оттук - натам много събития са извън сюжета.

Как така се случва - работейки на няколко места - за пари - човек да гледа денонощно възрастни хора, защото "гледачът" (подчертаваме - денонощно! - е на разположение: пренася хора до тоалета, къпе ги, пазарува, готви им, храни ги... така се разбира "гледането на възрастен"..., но не от човек, който "работи на ДВЕ работи и не дава пари за гледач на възрастни...)..., а - да бе: а мама - къде е в цЕлата схема? Тя има съпътстващи заболявания и ..., ами да - Евго гледа И НЕЯ! Обобщаваме: 2 работни места и Евго години на ред бачка и ОЩЕ: грижи се за баба и дядо, за майка си: Батман! Пазарува, всеки ден върти пералня....

Почвам да уважавам Евго! Почвам и да го разбирам: печели и РАЗПОЛАГА с пари (термин, зает от лафовете на мама!), ходи по света на екскурзии...

Е, как да му остане време и за танци?...

Тати е направил жилища. Това е повече от сигурно и НИЕ сме му благодарни.

Братът продава своята част от наследството, защото му трябват пари за чужбина. Снахата е кофти не помага на мама, ама какво да й помага, като Евго върши всичко!

Три балкона с цветя са му на главата, а зимно време пак ги гледа! Сакъзчета, холандско мушкато...

Тая майка много още има да учи от своя син - Евго. Вундеркинд и красавец!

И те - така: уважавам го - този човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич може да удари една пушка на кучката, докато се е надвесила над фурната. Ние сме животни, които четат Юнг и за квантова физика, но захвърлим ли тези четива, дивото у нас си зове. Такива откраднати мигове са апотеоза на отмъщението към ненаситните роднини.
        Пушка. Какво имаш предвид ?12-ти калибър или пишка.
        Защото понататъка "дивото зове" не знам точно как да го разбера.

Коментар

Може. Каокто ти казах аз съм по конспирациите.
          Това, че имаш здраво алиби още повече въпроси повдига.
          Например - каква е тая допълнителна работа? Не е ли за кол офиса?
          Разкажи малко за теб, семеен ли си, под чехъл ли си? Чета те често, но не знам кой стои зад ника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Вече е горда софиянка.
            Да,

Коментар

Не позна с този пост.

Аз съм го разказвал в другата тема, но за теб ще го напиша пак.

Имам наследство 1/2 апартамент от любим възрастен човек, която гледах. И аз откупих другата половина. От 1999 г ходя на работа и успях да купя 2-та двустайни апартамента в София, като почти през цялото време съм работил и допълнителна работа.

Историята ми е малко тъжна, вместо да се занимавам с жени, съм работил след работа до 12 часа. Аз много не одобрявам европейските ценности.
              Може. Каокто ти казах аз съм по конспирациите.
              Това, че имаш здраво алиби още повече въпроси повдига.
              Например - каква е тая допълнителна работа? Не е ли за кол офиса?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

де юре ще идат при брат му
                а де факто в лапита на оная, дето само чака да ги прилапа

евго, дигай бялото знаме и отваряй портата
                тия пари трябва да се харчат за кеф
                веднъж се живее
                Точно-да продаде единият апартамент и да си купи някоя спортна кола, с която да сваля жените.Даже и ще му останат пари, които да похарчи по жени.

Коментар

Проблема на Евго е, че един ден няма на кого да остави апартаментите с мушкатата. Няма наследник.
                  Не знам точно как е, но може би се наследяват от най-близките или поне има опростен способ за придобиване.
                  Тогава апартаментите ще отидат при брат му. И още по-лошо при оная кучка, жената на брат му.
                  Евгич може да удари една пушка на кучката, докато се е надвесила над фурната. Ние сме животни, които четат Юнг и за квантова физика, но захвърлим ли тези четива, дивото у нас си зове. Такива откраднати мигове са апотеоза на отмъщението към ненаситните роднини.

Коментар

Евго, аз съм привърженик на конспирацията и си мисля, че ти си от писачите платени да разпространяват евроейски ценности.
                    Влязал си в образ и от години мелиш едно и също. "Търся жена , но не стават за нищо", "Мускулестия мъж от партера", "Раждайте след 40 не е късно". Винаги вадиш от ръкава си изключително поучителни истории. Последната от 2004г !!!
                    Я кажи, втория апартамент не е ли от работата ти за кол офиса?
                    Не позна с този пост.

Аз съм го разказвал в другата тема, но за теб ще го напиша пак.

Имам наследство 1/2 апартамент от любим възрастен човек, която гледах. И аз откупих другата половина. От 1999 г ходя на работа и успях да купя 2-та двустайни апартамента в София, като почти през цялото време съм работил и допълнителна работа.

Историята ми е малко тъжна, вместо да се занимавам с жени, съм работил след работа до 12 часа. Аз много не одобрявам европейските ценности.

Коментар

Проблема на Евго е, че един ден няма на кого да остави апартаментите с мушкатата. Няма наследник.
                      Не знам точно как е, но може би се наследяват от най-близките или поне има опростен способ за придобиване.
                      Тогава апартаментите ще отидат при брат му. И още по-лошо при оная кучка, жената на брат му.
                      де юре ще идат при брат му
                      а де факто в лапита на оная, дето само чака да ги прилапа

евго, дигай бялото знаме и отваряй портата
                      тия пари трябва да се харчат за кеф
                      веднъж се живее
                      препоръка е

Коментар

• Евго, аз съм привърженик на конспирацията и си мисля, че ти си от писачите платени да разпространяват евроейски ценности.
                        Влязал си в образ и от години мелиш едно и също. "Търся жена , но не стават за нищо", "Мускулестия мъж от партера", "Раждайте след 40 не е късно". Винаги вадиш от ръкава си изключително поучителни истории. Последната от 2004г !!!
                        Я кажи, втория апартамент не е ли от работата ти за кол офиса?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Има един лаф - да не ти влезе в къщата...
                          имах едно такова за наемателка
                          наложи се да го изгоня на третия или четвъртия месец

за таковата стават
                          но за друго -не!
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ако нямам деца, един ден ще ги наследят две момчета, с което съм ОК.
                            Е, щом има избрани това е вече друга работа.
                            Кажи сега, за какво ти е жена тогава.

Коментар

• Проблема на Евго е, че един ден няма на кого да остави апартаментите с мушкатата. Няма наследник.

Коментар

А гроздето кисело ли е?

И е малко мърлява като домакиня.

Дори не си ходи по родния край за Коледа и Великден, а виси сама в София.
                                Вече е горда софиянка.

Коментар

Working...
                                X