If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мето Деянов имаше потенциал да стане много добър футболист, но онзи му спря развитието с цяла година. А след това вече не беше същия футболист Но така е винаги: талантливите момчета страдат за сметка на дърводелците!!!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Не забравяйте и Пол Гаскойн. И той доста картони си заработваше, докато алкохола не го изхвърли от футбола окончателно. Вини Джоунс пазеше Стоичков в един мач и в интерес на истината игра много спортсменски. И у нас си имаме доста рендета - да не забравяме "универсалното ренде Вьорнер" (който помни кой е Георги Марков ще се сети).
А че италианците си падат малко мръсници - това го знаят и децата. Не оправдавам Зидан за постъпката му. Големият играч трябва да може да се владе малко повече, имайки предвид, че отбора се крепи на него и противника ще се опита да го премахне по всякакъв начин.
За Ибрахимата е вярно, че беше брутален и непохватен в първия си сезон за ЦСКА, но миналата година вече беше най-стабилния защитник във вътрешното ни първенство...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
След Вини Джоунс по грубост се нареждаха Джулиян Дикс и Нийл Ръдок.А по едно време те двамата играеха двойка централни защитници в любимия ми Ливърпул.Представяш ли си нападателите как са се чуствали като знаят че трябва да преминат през двамата последователно.
P.S.Вини Джоунс и Джулиян Дикс се надпреварваха кой ще изкара повече червени картони.
Добре де, да не се караме
Не мога да ти кажа с какво съм го запомнил, но името ми е супер познато. Тогава бях по-малък, не помня подробности, но гледах яко мачове и следях футболните новини. Този футболист го помня!
Може би ти си по-прав обаче.
Голямо дърво беше.Идеята ми е че такива катъри и мишоци като Матераци и ГЕЙкоечея могат да станат известни само по този начин.
Вероятно е така. Сещам се за онзи грубиян, как беше, от Уелс или Англия... е излезе ми от главата...
Което не оправдава разбира се Зидан сега и прави още по-запомняща се изцепката му.
Не мога да ти кажа с какво съм го запомнил, но името ми е супер познато. Тогава бях по-малък, не помня подробности, но гледах яко мачове и следях футболните новини. Този футболист го помня!
Голямо дърво беше.Идеята ми е че такива катъри и мишоци като Матераци и ГЕЙкоечея могат да станат известни само по този начин.
Вероятно е така. Сещам се за онзи грубиян, как беше, от Уелс или Англия... е излезе ми от главата...
Което не оправдава разбира се Зидан сега и прави още по-запомняща се изцепката му.
Коментар