IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство Германия 2006

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мястото на Зидан бих се засегнал много дълбоко разбира се. И ни най-малко не оправдавам Матераци.
    Но щях много да се срамувам ако бях постъпил като Зидан.

За щастие интелектът ми позволява да не съм футболист и да не попадам в просташки сблъсъци пред 1 млд души

Коментар

• Не извъртай нещата. Не съм писал че Зидан е нищожество. Резилът му е от друго естество. И е много наивно да се изкарва жертва на провокация. Псувни на терена се раздават постоянно (което разбира се не е оправдано), но просташките жестове като на Зидан са истинска рядкост и наистина се помнят!

Футболистите обаче са прости и неуки хора в 95% от случаите. Вчерашното неадекватно изявление на Зидан пак го доказва.

И не обобщавай светът с какво бил запомнил Гойкоечеа. Аз съм част от този свят

Коментар

• 22 имай в предвид че съвсем не съм франкофил.Бях за Англия.Кажи ми честно обаче как би постъпил ти на мястото на Зидан?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
          ,П.С. Аз доста добре си спомням Гойкоечеа, и не заради счупения крак там...
          Но света го запомни с това.Нищо че беше здрав и добър защитник.
          Матераци имал принос за Италия.Зидан за Франция също.
          Зидан е нищожество едва ли не защото се поддал на провокацията а Матераци е невинна девица, така ли?Виж аз съм голям фен на Зидан но не го оправдавам.Просто ненавиждам гнусни провокатори като МАТРАЦИ.Вярно е че и това го има.Не само във футбола.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Пак по повод на дискусията за Зидан долу. Човекът е велик футболист, няма съмнение, футболен гений е, но постъпката му няма никакво оправдание и така го орезили, че именно с нея ще остане в историята!

Опитът му вчера да се извини на децата (?), но не и на Матераци, беше жалък и показва колко посредствен като личност е.

А франсетата са толкова арогантни и комплексирани на тема национално величие, че ги разбирам защо сега изкарват великия си идол за герой и невинна жертва.

С което разбира се не казвам, че Матераци е културен титан или че Италия са ми любимци. Но в този мач ги подкрепях, а е факт че Матераци на този мач и това първенство имаше голям принос за титлата им.

П.С. Аз доста добре си спомням Гойкоечеа, и не заради счупения крак там...

Коментар

• Май Локото по сателитния канал...
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ...май буферите...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ще дават ли някой от тях по телевизията?

Коментар

• Динамо-ЦСКА 18:30

Локо Сф-Македония 20:30

Копер-Литекс 21:00

Коментар

• Мика от колко часа са мачовете днес?Че наш'те "баби" съвсем ги бях забравил.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Хакинен, не съм си помислил такова нещо...
                        Успех на всички наши днес, да...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Матераци ще го накаже историята... а и феновете по стадионите с отношението си към него...

P.S. И малко встрани от темата: успех на трите ни отбора днес!!!

Коментар

• Ясно Мика.И това за настъпените помияри не беше по твой адрес.Съгласен съм че постъпката на Зидан не е хубава и не отговаря на неговото положение.Но и той е човек.И за него семейсвото му е важно.Майка му в болница и жабата го обижда.Аз направо щях да го нацеля в главата а не в гърдите, шибания жабар.Ако отнемат титлата на Италия ще бъде несправедливо.Но Матераци трябва да бъде изхвърлен от футбола изобщо.И за назидание.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Имп, Graham, дано не съм оставил у вас впечатлението, че Италия са ми някакви страшни любимци или пък, че се опитвам да критикувам Зидан. Не е така. На това първенство бях за Англия и Холандия, но и двата отбора ме разочароваха много. На финала наистина бях за Италия, но просто защото не обичам франсетата. А за Зидан не мога да кажа лоша дума, въпреки, че игра в 2 от най-омразните ми отбори: Юве и Реал. Просто той е футболен гении - един от тези, които рядко се раждат и остават завинаги в историята на футбола. Постъпката му на финала беше емоционална и глупава, но това по никакъв начин не помрачава неговото величие. Идеята на предишното ми мнение беше да изкажа възмущение от възможността титлата да бъде отнета от италианците заради инцидент, какъвто сме виждали в стотици мачове, независимо, че в случая касае един от великите футболисти. Просто не би било честно и това е личното ми мнение.

P.S. А за САЩ'94 мисля, че си беше в реда на нещата ние да играем на финала с Бразилия, а Италия да бъдат изпратени да играят финал на световното по волейбол

Коментар

• И тия дето защитават Италия и провокаторите и се жалват колко ги ощетили нека се сетят за полуфинала на САЩ'94.И тогава да скимтят като настъпени помияри.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X