Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ професии и умения за бъдещето
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеАма харесвай си го тоз бе, само не искай това от околните. Нищо не е “пробил” този специално. Играл е добре даден спорт. Натрупал е парички. И до там.
Ръб е Илон Мъск (най-вероятно скоро ще се возя на устройство създадено от неговия екип), ръб е Стив Джобс (в момента пиша от устройство създадено от неговия екип).
С какво точно е допринесъл за прогреса на човечеството един тъп футболист лично на мен не ми става ясно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Успяват РЪБАТИТЕ а не дяланите камъни.
А това да научиш някой на А и Б и така да го ОСАКАТИШ не е успех. Трябва да откриеш РЪБА му и да го заостриш за да пробие системата
Ръб е Илон Мъск (най-вероятно скоро ще се возя на устройство създадено от неговия екип), ръб е Стив Джобс (в момента пиша от устройство създадено от неговия екип).
С какво точно е допринесъл за прогреса на човечеството един тъп футболист лично на мен не ми става ясно.Last edited by Arana; 31.01.2023, 22:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И да не забравя тъп и проклет не е особено добра комбинация извън спорта.
Юлка, поздрав и от мен да разведрим атмосферата:
https://youtu.be/0OhjyuAL5K8
А това да научиш някой на А и Б и така да го ОСАКАТИШ не е успех. Трябва да откриеш РЪБА му и да го заостриш за да пробие систематаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЪ! Баш па Ицата ли ви е примера за успял човек? - и що? Само защото е станал известен и са го давали по чиви-ту?
Точно най-успешните изобщо не държат да са пред камера, а са в сянка и зорко пазят личния си живот/ Някъде да сте видяли някой с фамилия Рокфелер или другите там еврейчета, дето дърпат конците на банки, борси и правителства да се изтъпанят като нашето парвеню пред камера и с гордост да демонстрират жалките си езикови познания? Малко ли плю по родината, че и нап там нещо като идеше реч за данъци, та последно добре, че захлеби от америк. телевизии, та се кротна и взе да се прави на аристократ - и то в реклами за хазарт!
И беше повече от ясно, че няма да го бъде като треньор, защото там се изисква да забравиш за себе си, за егото си и да се посветиш изцяло на учениците, докато на нашия "мотивационните му речи" бяха от типа - знаете кой съм АЗ, знаете какво СЪМ направил - излизайте и играйте! Т.е. ако не е директно "АЗ", ще е косвено и завоалирано, но пак АЗ. Смях...... Егото му е помагало единствено за собствената кариера, нищо повече! То и славчу трифоня сигур ви е пример за успешен българин тогаз?
Познах ли?
Юлка, поздрав и от мен да разведрим атмосферата:
https://youtu.be/0OhjyuAL5K8
- 1 like
Коментар
-
Ъ! Баш па Ицата ли ви е примера за успял човек? - и що? Само защото е станал известен и са го давали по чиви-ту?
Точно най-успешните изобщо не държат да са пред камера, а са в сянка и зорко пазят личния си живот/ Някъде да сте видяли някой с фамилия Рокфелер или другите там еврейчета, дето дърпат конците на банки, борси и правителства да се изтъпанят като нашето парвеню пред камера и с гордост да демонстрират жалките си езикови познания? Малко ли плю по родината, че и нап там нещо като идеше реч за данъци, та последно добре, че захлеби от америк. телевизии, та се кротна и взе да се прави на аристократ - и то в реклами за хазарт!
И беше повече от ясно, че няма да го бъде като треньор, защото там се изисква да забравиш за себе си, за егото си и да се посветиш изцяло на учениците, докато на нашия "мотивационните му речи" бяха от типа - знаете кой съм АЗ, знаете какво СЪМ направил - излизайте и играйте! Т.е. ако не е директно "АЗ", ще е косвено и завоалирано, но пак АЗ. Смях...... Егото му е помагало единствено за собствената кариера, нищо повече! То и славчу трифоня сигур ви е пример за успешен българин тогаз?
Познах ли?
- 4 Харесвания
Коментар
-
И как така стоичков е тъп. Той е един от НАЙ-УСПЕЛИТЕ БЪЛГАРИ в света и със сигурност най-познаваемия.
И е успял както много други (тесла примерно) които НЕ СА ХОДИЛИ на училище да ги осакатят
Лечков беше умен.
- 1 like
Коментар
-
По човека. По постоженията, които пкнякога се дължат на други също толкова важни качества като и телигентността.
Какъв е твоят метод?
И е успял както много други (тесла примерно) които НЕ СА ХОДИЛИ на училище да ги осакатятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Селенка я кажи по кво определяш тъп/остър. Чувствам как сме на коренно различни мнения
Какъв е твоят метод?
Коментар
-
Т.е. подбрал си е добър екип. Хич не е тъп. Виж Стоичков не е много остърНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не съм казал,че е тъп.Оспорвам твърдението ти,че е много умен.А и си има хора, които професионално му движат нещата.
- 1 like
Коментар
-
Не разбира се, че не са тъпи учените в БАН. Просто не квалифицирай автоматично всеки като тъп само защото е от някой етнос. И специално примерът ти с Азис не е удачен.
Коментар
-
Ами той и Стоичков има къща в Барселона. Много ли е умен?И е милионер.
Същевременно тъпаци ли са учените от БАН,които работят за по 1500 лв на месец?
Просто и Азис и Стоичков имат дарба в области,които са в развлекателната индустрия, съответно са добре заплатени.
Иначе много интересно понятие въвеждаш"селска къща ".Къщата ми се намира в покрайнините на един от областните градове.Не вярвам в Мадрид или Барселона центровете на градовете масово да са застроени с къщи.А са в покрайнините на града.
Коментар
-
Шоу бизнесът и парите в него не са толкова проста работа, колкото изглеждат отстрани. Само това казвам, останалото се вижда за който иска да го види. Докато ти се фукаш с селската си къща, една от къщите на Василка е в Барселона.
Същевременно тъпаци ли са учените от БАН,които работят за по 1500 лв на месец?
Просто и Азис и Стоичков имат дарба в области,които са в развлекателната индустрия, съответно са добре заплатени.
Иначе много интересно понятие въвеждаш"селска къща ".Къщата ми се намира в покрайнините на един от областните градове.Не вярвам в Мадрид или Барселона центровете на градовете масово да са застроени с къщи.А са в покрайнините на града.Last edited by Vergil1975; 31.01.2023, 19:48.
Коментар
-
Кое му е умното?Фактът,че говори без затруднения български език за разлика от повечето цигани, не го прави умен. Но пък наистина пее хубаво. Имаше и провокативно поведение, което по принцип се харесва в един изпълнител.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар