IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ професии и умения за бъдещето

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Успяват РЪБАТИТЕ а не дяланите камъни.
    А това да научиш някой на А и Б и така да го ОСАКАТИШ не е успех. Трябва да откриеш РЪБА му и да го заостриш за да пробие системата
    Харесах. Ама пък дяланите камъни, се вписват. Тук, там или на друго място, ПРОСТО, СЕ ВПИСВАТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
      Ама харесвай си го тоз бе, само не искай това от околните. Нищо не е “пробил” този специално. Играл е добре даден спорт. Натрупал е парички. И до там.

Ръб е Илон Мъск (най-вероятно скоро ще се возя на устройство създадено от неговия екип), ръб е Стив Джобс (в момента пиша от устройство създадено от неговия екип).

С какво точно е допринесъл за прогреса на човечеството един тъп футболист лично на мен не ми става ясно.
      Тук сме на едно мнение. Ритането на топка, дори много якото ритане, си е само игра и НЕ създава блага, а само развлича плебса. Да, източник е на доходи за някои но, за мен, е скучно.

Коментар

А това да научиш някой на А и Б и така да го ОСАКАТИШ не е успех. Трябва да откриеш РЪБА му и да го заостриш за да пробие системата
        Ама харесвай си го тоз бе, само не искай това от околните. Нищо не е “пробил” този специално. Играл е добре даден спорт. Натрупал е парички. И до там.

Ръб е Илон Мъск (най-вероятно скоро ще се возя на устройство създадено от неговия екип), ръб е Стив Джобс (в момента пиша от устройство създадено от неговия екип).

С какво точно е допринесъл за прогреса на човечеството един тъп футболист лично на мен не ми става ясно.
        Last edited by Arana; 31.01.2023, 22:24.

Коментар

И да не забравя тъп и проклет не е особено добра комбинация извън спорта.

Юлка, поздрав и от мен да разведрим атмосферата:

https://youtu.be/0OhjyuAL5K8
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Ъ! Баш па Ицата ли ви е примера за успял човек? - и що? Само защото е станал известен и са го давали по чиви-ту?

Точно най-успешните изобщо не държат да са пред камера, а са в сянка и зорко пазят личния си живот/ Някъде да сте видяли някой с фамилия Рокфелер или другите там еврейчета, дето дърпат конците на банки, борси и правителства да се изтъпанят като нашето парвеню пред камера и с гордост да демонстрират жалките си езикови познания? Малко ли плю по родината, че и нап там нещо като идеше реч за данъци, та последно добре, че захлеби от америк. телевизии, та се кротна и взе да се прави на аристократ - и то в реклами за хазарт!

И беше повече от ясно, че няма да го бъде като треньор, защото там се изисква да забравиш за себе си, за егото си и да се посветиш изцяло на учениците, докато на нашия "мотивационните му речи" бяха от типа - знаете кой съм АЗ, знаете какво СЪМ направил - излизайте и играйте! Т.е. ако не е директно "АЗ", ще е косвено и завоалирано, но пак АЗ. Смях...... Егото му е помагало единствено за собствената кариера, нищо повече! То и славчу трифоня сигур ви е пример за успешен българин тогаз?

Познах ли?
            И да не забравя тъп и проклет не е особено добра комбинация извън спорта.

Юлка, поздрав и от мен да разведрим атмосферата:

https://youtu.be/0OhjyuAL5K8

Коментар

• Ъ! Баш па Ицата ли ви е примера за успял човек? - и що? Само защото е станал известен и са го давали по чиви-ту?

Точно най-успешните изобщо не държат да са пред камера, а са в сянка и зорко пазят личния си живот/ Някъде да сте видяли някой с фамилия Рокфелер или другите там еврейчета, дето дърпат конците на банки, борси и правителства да се изтъпанят като нашето парвеню пред камера и с гордост да демонстрират жалките си езикови познания? Малко ли плю по родината, че и нап там нещо като идеше реч за данъци, та последно добре, че захлеби от америк. телевизии, та се кротна и взе да се прави на аристократ - и то в реклами за хазарт!

И беше повече от ясно, че няма да го бъде като треньор, защото там се изисква да забравиш за себе си, за егото си и да се посветиш изцяло на учениците, докато на нашия "мотивационните му речи" бяха от типа - знаете кой съм АЗ, знаете какво СЪМ направил - излизайте и играйте! Т.е. ако не е директно "АЗ", ще е косвено и завоалирано, но пак АЗ. Смях...... Егото му е помагало единствено за собствената кариера, нищо повече! То и славчу трифоня сигур ви е пример за успешен българин тогаз?

Познах ли?

Коментар

И как така стоичков е тъп. Той е един от НАЙ-УСПЕЛИТЕ БЪЛГАРИ в света и със сигурност най-познаваемия.
                И е успял както много други (тесла примерно) които НЕ СА ХОДИЛИ на училище да ги осакатят
                Тъп е. Тотално се провали в нещо идея по-сложно от ритането на топка. Треньорството.

Лечков беше умен.

Коментар

По човека. По постоженията, които пкнякога се дължат на други също толкова важни качества като и телигентността.

Какъв е твоят метод?
                  И как така стоичков е тъп. Той е един от НАЙ-УСПЕЛИТЕ БЪЛГАРИ в света и със сигурност най-познаваемия.
                  И е успял както много други (тесла примерно) които НЕ СА ХОДИЛИ на училище да ги осакатят

Коментар

Селенка я кажи по кво определяш тъп/остър. Чувствам как сме на коренно различни мнения
                    По човека. По постоженията, които пкнякога се дължат на други също толкова важни качества като и телигентността.

Какъв е твоят метод?

Коментар

Т.е. подбрал си е добър екип. Хич не е тъп. Виж Стоичков не е много остър
                      Селенка я кажи по кво определяш тъп/остър. Чувствам как сме на коренно различни мнения

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не съм казал,че е тъп.Оспорвам твърдението ти,че е много умен.А и си има хора, които професионално му движат нещата.
                        Т.е. подбрал си е добър екип. Хич не е тъп. Виж Стоичков не е много остър

Коментар

Не разбира се, че не са тъпи учените в БАН. Просто не квалифицирай автоматично всеки като тъп само защото е от някой етнос. И специално примерът ти с Азис не е удачен.
                          Не съм казал,че е тъп.Оспорвам твърдението ти,че е много умен.А и си има хора, които професионално му движат нещата.

Коментар

Ами той и Стоичков има къща в Барселона. Много ли е умен?И е милионер.
                            Същевременно тъпаци ли са учените от БАН,които работят за по 1500 лв на месец?
                            Просто и Азис и Стоичков имат дарба в области,които са в развлекателната индустрия, съответно са добре заплатени.
                            Иначе много интересно понятие въвеждаш"селска къща ".Къщата ми се намира в покрайнините на един от областните градове.Не вярвам в Мадрид или Барселона центровете на градовете масово да са застроени с къщи.А са в покрайнините на града.
                            Не разбира се, че не са тъпи учените в БАН. Просто не квалифицирай автоматично всеки като тъп само защото е от някой етнос. И специално примерът ти с Азис не е удачен.

Коментар

Шоу бизнесът и парите в него не са толкова проста работа, колкото изглеждат отстрани. Само това казвам, останалото се вижда за който иска да го види. Докато ти се фукаш с селската си къща, една от къщите на Василка е в Барселона.
                              Ами той и Стоичков има къща в Барселона. Много ли е умен?И е милионер.
                              Същевременно тъпаци ли са учените от БАН,които работят за по 1500 лв на месец?
                              Просто и Азис и Стоичков имат дарба в области,които са в развлекателната индустрия, съответно са добре заплатени.
                              Иначе много интересно понятие въвеждаш"селска къща ".Къщата ми се намира в покрайнините на един от областните градове.Не вярвам в Мадрид или Барселона центровете на градовете масово да са застроени с къщи.А са в покрайнините на града.
                              Last edited by Vergil1975; 31.01.2023, 19:48.

Коментар

Кое му е умното?Фактът,че говори без затруднения български език за разлика от повечето цигани, не го прави умен. Но пък наистина пее хубаво. Имаше и провокативно поведение, което по принцип се харесва в един изпълнител.
                                Шоу бизнесът и парите в него не са толкова проста работа, колкото изглеждат отстрани. Само това казвам, останалото се вижда за който иска да го види. Докато ти се фукаш с селската си къща, една от къщите на Василка е в Барселона.

Коментар

Working...
                                X