IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние имаме вила на Северното Черноморие и минаваме през Варна транзитно от 30 г.

Там е тихо, спокойно и пенсионерско (на вилата ни). Няма жени дори за местния контингент.

Рускините и украинките също са меркантилни и продават стари бижута от съветските ювелирни заводи и други стоки на двойни цени.

Ти сега на колко си години?

При мен има сила, защото дълго време съм работил основна и допълнителна работа едновременно. Сега за Великден съм изчистил 2 апртамента основно в София. Не ме мързи, но съм неоценен от жените.
    На 35 съм и специално за рускини и украинки съм останал с впечатления в две крайности - или искат брак преди изобщо да помислят за друго, обикновено тези са набожни и по-идеалистично настроени към живота или ги интересува основно ебън и не се свенят да заявят какво искат.
    Съгласен съм за меркантилността при тях, която даже донякъде си е направо наследствена, защото често се предава от майка на дъщеря още с възпитанието, ама и българките не са като да не са меркантилни. Това си върви с всяка жена в различна степен, и в зависимост прага на толерантност или приоритети, или пък отрезвяване след рестарта, който се случва обикновено около 30те, а може и да е всичко накуп. Има жени за всеки.
    Някои мъже въпреки, че не отговарят на масово търсения стереотип са по-нишово предпочитани за определени жени и при тях се пласират по-добре.
    Например, притежанието на имот може изобщо да не играе никаква или много слаба роля за определени жени стига да има нещо друго, което е с голям приоритет при избора им.
    Въпрос на експозиция и малко късмет. Шанса винаги играе някаква роля дори минимална.
    На мен ми прави впечатление, че в последните години масово намалява броят на жените, които искат да имат деца или са си наумили да отлагат за края на 30-те си, че даже и 40.
    И това не е само на местна почва, защото имам лични наблюдения и в чужбина от няколко европейски страни.

Коментар

Просто такава е демогрфската ситуация и дори мачо типът имат проблеми и не могат да намерят жена за връзка.

Години наред вярвах, че "апартаментът" има разни бонуси към него и предимства (прочетете мнението на колежката ми по-долу), но се оказа, че е просто вид инвестиция и място за живеене.
      Потенциалът на един апартамент за създаване на семейство е добър но не е главното, то ако само на това се стъпва в една връзка не е добра основа. Чист материализъм. Добре, че и ти забелязал.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
        Прочетох го на един приятел и той каза, че не си единствен.
        Той какви проблеми има, търси ли настойчиво жена?

Коментар

Просто такава е демогрфската ситуация и дори мачо типът имат проблеми и не могат да намерят жена за връзка.

Години наред вярвах, че "апартаментът" има разни бонуси към него и предимства (прочетете мнението на колежката ми по-долу), но се оказа, че е просто вид инвестиция и място за живеене.

Коментар

съветвам те да внимаваш с такива приятели
            препоръка е

Коментар

Не ме мързи, но съм неоценен от жените.

Коментар

Там е тихо, спокойно и пенсионерско (на вилата ни). Няма жени дори за местния контингент.

Рускините и украинките също са меркантилни и продават стари бижута от съветските ювелирни заводи и други стоки на двойни цени.

При мен има сила, защото дълго време съм работил основна и допълнителна работа едновременно. Сега за Великден съм изчистил 2 апртамента основно в София. Не ме мързи, но съм неоценен от жените.
                тия са някои гларуси
                хич не ги слушай
                та, те като кажат гутенморген и поне 3 чуждестранни моми вече развръзват банския

виж, това вече е странно
                толкова много приятели мъже са ти навити
                а жените пасуват
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

На мен Варна още от тийнейджърските ми години винаги ми е вървяла на полурускини и украинки.
                  Не ги търся. Те сами ме намират. Търся българки, ама ...
                  Като бях на около 30г. за последно една украинка, с която се знаехме задочо от около десетилетие директно си поиска. По-точно както уж само говорехме ме засмука и после вече вербално на втория път си поиска ебън.
                  Ако не се познавате обикновено е поглед, ама може да се гледате дълго време така и нищо, ако няма поне нещо разговор.
                  Особено, ако си като мен, който бавно се усеща за тези неща, защото аз все ги третирам уж като приятелки, а не като потенциални вагини, в които да паркирам.

Коментар

Радвам се, че накрая ме оцени.
                    очаквах това да стане началото на голямо приятелство
                    препоръка е

Коментар

• Коментар

• Имам усещането, че Евго е бот с мъжки хардуер и женски софтуер.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

На мен Варна още от тийнейджърските ми години винаги ми е вървяла на полурускини и украинки.
                          Като бях на около 30г. за последно една украинка, с която се знаехме задочо от около десетилетие директно си поиска. По-точно както уж само говорехме ме засмука и после вече вербално на втория път си поиска ебън.
                          Ако не се познавате обикновено е поглед, ама може да се гледате дълго време така и нищо, ако няма поне нещо разговор.
                          Особено, ако си като мен, който бавно се усеща за тези неща, защото аз все ги третирам уж като приятелки, а не като потенциални вагини, в които да паркирам.
                          не му мъти главата сега
                          на него му трябва първо да се осъзнае
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

А какви сигнали ти дават: поглед, усмивка или директно си искат?

Имам един приятел, които е страшен. Пийва си червено вино доста, напр. 1 бутилка или 1/2 бутилка на Трифон зарезан и люби жена си и любовницата си паралелно (в различни дни, дискретно с любовницата си). И е баща на 3 деца.

Коментар

И аз така мисля, но не получавам никакво разбиране от жена си. Само за едно сме съгласни, имотите да са повече.
                              Нали знаеш, че при турците един мъж не е само за една жена.

Може да действаш дискретно, ако имаш желание и нужда, че някои неща са до време.

Една приятелка казва за апартамента: "Един мъж може да те изостави, но апартаментът никога. Това е една сигурност, една стабилност и източник на доходи в продължение на дълги години."

Коментар

Вече не, те са низвергнати като лоши. Тук на плажа има много рускини и т. н. свободни ама ме дебне моята и е сложно пък и не съм такъв човек вече. Така, че действай докато не си ангажиран.
                                А какви сигнали ти дават: поглед, усмивка или директно си искат?

Имам един приятел, които е страшен. Пийва си червено вино доста, напр. 1 бутилка или 1/2 бутилка на Трифон зарезан и люби жена си и любовницата си паралелно (в различни дни, дискретно с любовницата си). И е баща на 3 деца.

Коментар

Working...
                                X