Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съгласен съм за меркантилността при тях, която даже донякъде си е направо наследствена, защото често се предава от майка на дъщеря още с възпитанието, ама и българките не са като да не са меркантилни. Това си върви с всяка жена в различна степен, и в зависимост прага на толерантност или приоритети, или пък отрезвяване след рестарта, който се случва обикновено около 30те, а може и да е всичко накуп. Има жени за всеки.
Някои мъже въпреки, че не отговарят на масово търсения стереотип са по-нишово предпочитани за определени жени и при тях се пласират по-добре.
Например, притежанието на имот може изобщо да не играе никаква или много слаба роля за определени жени стига да има нещо друго, което е с голям приоритет при избора им.
Въпрос на експозиция и малко късмет. Шанса винаги играе някаква роля дори минимална.
На мен ми прави впечатление, че в последните години масово намалява броят на жените, които искат да имат деца или са си наумили да отлагат за края на 30-те си, че даже и 40.
И това не е само на местна почва, защото имам лични наблюдения и в чужбина от няколко европейски страни.
Коментар