IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Не убивайте темата!!!
    Всяко отклонение на лирически герой от темата води до нейното забравяне. Всички се вълнуват дали лирически герой накрая ще пристане на някой висок мачо без корем или ще продължи да хленчи и обижда.
    "Лирическия герой" можеше да се метне на коня и да препусне във всички посоки едновременно.
    Можеше, но няма да го направи защото е безхарактерен.
    А е безхарактерен, защото Евго / най-вероятно/ е един от платените глашатаи на либерастията.
    Скромен и трудолюбив образ, който от години глуповато и вироглаво ни разиграва едни и същи сценки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Знам, че раждат и на 40+. Много колежки и приятелки от ф.б. точно на тези години станаха майки. Преди години дори не беше възможно, репродуктивната медицина не беше напреднала толкова.

Няма да правя нова тема, пиша в тази и като не пиша, стои 2-3 дни без постове.
      Не е до медицина. Ни случайно жените във фертилна възраст се водят до 49 години. Естествено всичко е индивидуално, някои жени могат да забременеят и след 50,а някои не могат вече под 45.
      И лошо няма, че пишеш в темата и знаеш, че те подкрепям, но тия коментари за красивите мъже и други подобни надали вълнуват някого.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Не убивайте темата!!!
        Всяко отклонение на лирически герой от темата води до нейното забравяне.
        Всички се вълнуват дали лирически герой накрая ще пристане
        на някой висок мачо без корем или ще продължи да хленчи и обижда.
        Банален сюжет за един типичен филм за serial killer

Лирическият герой на сагата, разкъсван между своята латентна същност
        и изискванията на консервативното общество, се превръща в трагически герой.

Започва да "отмъщава"
        на жените защото "не му пускат", и на мъжете, защото не го искат

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна

Коментар

• Не убивайте темата!!!
          Всяко отклонение на лирически герой от темата води до нейното забравяне. Всички се вълнуват дали лирически герой накрая ще пристане на някой висок мачо без корем или ще продължи да хленчи и обижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз лично не бих имал против да се оженя и за жена на 40 плюс.Ако една жена живее здравословно и няма болести може и на тая възраст да роди.Моята жена роди на 40 години здраво дете,което скоро стана на 7 години.
            А относно мъжката любов предлагам да не я дискутираме в тая тема. Ако искаш може да направиш отделна тема и всеки да си каже мнението. Моето е крайно негативно.
            Знам, че раждат и на 40+. Много колежки и приятелки от ф.б. точно на тези години станаха майки. Преди години дори не беше възможно, репродуктивната медицина не беше напреднала толкова.

Няма да правя нова тема, пиша в тази и като не пиша, стои 2-3 дни без постове.

Коментар

Така е, има един момент, от който почват да пускат лесно. Тогава обаче интересът към тях спада.

Относно поста на Селена, тя се е отказала от родината си, емигрирала е, избрала е по-лесния път, а ние сме останали тук. Точно в Испания има много мъжка любов. Красивият стюард живее там,
              Аз лично не бих имал против да се оженя и за жена на 40 плюс.Ако една жена живее здравословно и няма болести може и на тая възраст да роди.Моята жена роди на 40 години здраво дете,което скоро стана на 7 години.
              А относно мъжката любов предлагам да не я дискутираме в тая тема. Ако искаш може да направиш отделна тема и всеки да си каже мнението. Моето е крайно негативно.
              Last edited by mirodes; Днес, 12:04.

Коментар

Така е, има един момент, от който почват да пускат лесно. Тогава обаче интересът към тях спада.

Относно поста на Селена, тя се е отказала от родината си, емигрирала е, избрала е по-лесния път, а ние сме останали тук. Точно в Испания има много мъжка любов. Красивият стюард живее там,
                Хм, Евго, пиле шарено, има едно научно понятие пасивен/латентен хомосексуализъм.

При латентния хомосексуализъм обектът естествено не е привлечен от жените. Обаче обществото, особено по-консервативното общество, каквото е българското му, налага да се “ожени”. Принципно няма как хомосексуалист да обича или харесва жените в сексуален план.

За него те са омразни по две причини: 1. Не го привличат сексуално и 2. Се явяват конкуренция за досег до мъжете, за които той копнее и бленува. Обектът освен това е потиснат, защото не изявява истинската си същност. Възпитали са го, че това е “нещо лошо”.

Естествено през неговата призма жените ще са “меркантилни използвачки” без изключение, ще “правят номера”, ще са капризни и неразбираеми.

Помисли над темата обективно.
                Last edited by Selena2024; Днес, 11:44.

Коментар

Да,ама такива са най-склонни към създаване на семейни отношения, щото са разбрали, че принца на бял кон няма да дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Давай я под наем на Евго
                    Пък и той може да ви готви
                    Най-после и той да разбере какво е устройството на жените
                    ако готви прекалено хубаво
                    държанката може да не се задържи дълго
                    препоръка е

Коментар

Но аз имам предвид госпожици, а не семейни жени или лелки. Има разлика.
                      Да,ама такива са най-склонни към създаване на семейни отношения, щото са разбрали, че принца на бял кон няма да дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        ами 23 часа ще е свободна
                        Па и трябва да си изкарва джобни - со 3к докъде ще я докара.
                        Аз за 1 час си намерих жена а евго за 5 години не можа.
                        САМА ми предлага да ми стане, без да съм искал, само разпитвах какво всичко предлага. А почна от 3к за седмица
                        Давай я под наем на Евго
                        Пък и той може да ви готви
                        Най-после и той да разбере какво е устройството на жените

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          ее, тъкмо започнахме да оформяме планове около държанката на ботчо
                          и завистлива модераторска ръка им посегна

ботчо, тя у вас ли ще живее
                          с какво ще се занимава в "свободното време"
                          все пак надника ѝ си върви...
                          ами 23 часа ще е свободна
                          Па и трябва да си изкарва джобни - со 3к докъде ще я докара.
                          Аз за 1 час си намерих жена а евго за 5 години не можа.
                          САМА ми предлага да ми стане, без да съм искал, само разпитвах какво всичко предлага. А почна от 3к за седмица
                          Last edited by bota156; Вчера, 22:33.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

40 годишни госпожици
                            сигурно доста добре бранят крепостта
                            Мислят се за младички и малки, а срокът им изтича.

Коментар

40 годишни госпожици
                              сигурно доста добре бранят крепостта
                              препоръка е

Коментар

Как трудно пускат?На тая възраст добър ден да им кажеш и ти викат, че си сладкодумник и с две думи си ги навил.

Коментар

Working...
                                X