Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнениеЕвго, упорство и постоянство са нужни:препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Апартаментът в София е една сигурност и добра инвестиция, предвид голямото поскъпване. Също така е предпоставка за семейство. Но иначе няма голяма тежест, непознатите мадами много не ходят по апартаментите на ергените и ако има нейн апартамент, няма да е склонна да се премести при мъжа и да наруши комфорта си.
Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.
- 1 like
Коментар
-
Той се кара с нея, но няма ефект. Човек на 40+ не се променя.
А ти подчинил ли си напълно жена ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Щом в София не може да си намери жена,какво остава за по-малък град.В София има много необвързани жени и много възможности да ги срещнеш. Де да бях ерген в София със собствено жилище.
Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Щом в София не може да си намери жена,какво остава за по-малък град.В София има много необвързани жени и много възможности да ги срещнеш. Де да бях ерген в София със собствено жилище.
В последно време има голяма емиграция и няма работна ръка в СФ. Читави булки също трудно се намират. Двама мъже от блока ми се разведоха преди 6 и преди 3 г. И двамата имат апартаменти, добре изглеждат и не са стари. Но си стоят сами. Единият има любовница, но си купува храна от топлата витрина и не живеят заедно.
Коментар
-
+1
Все пак, в "Титаник" Джак Доусън е по-младичък, по-симпатичен и по-сърдечен. Изборът на актьор е много добър.
Аз познавам един ултрас на Левски, над 190 см, трениран, здрав, с татуси, на 40 г. Не е учил и не може да си намери млада жена. Беше се хванал с една млада лелка за секс, но за него това не е достатъчно. Ако беше учил, щеше да се пласира много добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Козата си сАка пръЧ , ако ще да е южноафриканска коза!!
А ти подчинил ли си напълно жена ти?Last edited by Evgo; Днес, 14:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Булката му е образована и все пак е изпълнила най-важната задача. Но иначе е зле в другите отношения. И се облизва за моето имущество. И тайно се подхилва.
Като отишла на гости на брат ми в новия апартамент през 2018 г и като видяла всичко, и като се има предвид факторът време, набързо отворила вратите на крепостта и развяла бялото знаме.
Брат ми не е чехльо, но по-смотаните задачи все на мен ми ги пробутва..........Last edited by pa4anga; Днес, 17:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеФилмът"Титаник",последната версия, по който толкова много жени въздишат ,показва истинската същност на жените. Главната героиня пренебрегва мъж,който я обича с финансови възможности и професионална кариера заради крадец ,с когото има тръпка.И го помни докрая на живота си.Което показва, че за жените най-важни са емоциите и скучен мъж е възможно най-неатрактивен за тях.
Все пак, в "Титаник" Джак Доусън е по-младичък, по-симпатичен и по-сърдечен. Изборът на актьор е много добър.
Аз познавам един ултрас на Левски, над 190 см, трениран, здрав, с татуси, на 40 г. Не е учил и не може да си намери млада жена. Беше се хванал с една млада лелка за секс, но за него това не е достатъчно. Ако беше учил, щеше да се пласира много добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Воистина Воскресе! (на църковно славянски - Воскресе, а иначе - въЗкръсна)...
Знаем, че само ти си неразбран - а "повечето (млади) българки не стават" според теб - разбира се.
Защо постоянно повтаряш това? Оправдания ли търсиш - някакви? Защо са ти оправдания?
Защо пригласяш на майка си? Нали вие ги каните на гости с децата? Искаш снахата да ти сервира, ли? Откъде - накъде ще ти сервира и ще ти отсервира? Нали е "У вас", а не в своята къща, където - очевидно се справя с всичко - и ви води децата, за които тя се грижи (в Германия).
Ти - като отидеш на гости в Германия - да не би да сервираш и да отсервираш?
Ако ще сипеш злоба тук - не си познал!
Като не харесваш гостуването на брат ти - защо не ги заведе в заведения? Щяхте да се кефите на обслужване, да се радвате на живота.
Скъпо ли щеше да ти бъде? Нали самият ти казваше, че "разполагаш с пари"? Как точно "разполагаш", Евгич? Ресторант, бе - ресторант! И майка ти нямаше да отсервира..., ама ти си я товари, нали - с всичките й съпътстващи...
Много е сложно, човек, който "разполага" с пари да вземе решението да покани своите гости в приятната обстановка на едно хубаво заведение!
Така и не каза какви "екскурзии" в чужбина имаше предвид, за които "харчиш"?
у вас като дойдат младите на гости
ти ли им шеташ и принасяш
учите ги на лошо и после хората страдатпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеХристос Возкресе.
Да ви кажа, че това, че нямам половинка не е случайно. А се е случило така, защото повечето млади българки и тези 40+ за нищо не стават.
Нашата снаха също е в това число. Мързелива, неорганизирана, некомуникативна. Майка ми има придружаващи заболявания, но въпреки това беше направила празнична трапеза и агне. А булката нищо не помага. Нито децата храни, нито нещо се включва, нито сервира, нито отсервира. Дори не знае да се държи любезно и възпитано, а е като дива коза. Обаче ние си траем, за да няма скандали и нещата да се влошат и да тръгнат на зле. И не цени голямата помощ, която сме им оказали до момента.
тая негова булка май изповядва еснафски ценности
а той свива опашкатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар