IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

едва ли е щялада му даде
      без 2-3 часа общи приказки по възвишени теми
      Пичът беше принципен и не искаше да разваля връзката на приятеля си.
      Last edited by Evgo; Вчера, 18:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ако знаех колко ще е трудно след години, трябваше да си избера някоя колежка от тези, които се оглеждаха.
        мани ги, те сега са вече баби
        търси някое 30 годишно цепеняче
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Тая си е търсела да й начеше .....,ама тоя не се е възползвал.Ама после реве,че не можел да си намери жена.Шантава работа.
          едва ли е щялада му даде
          без 2-3 часа общи приказки по възвишени теми
          Last edited by RUBLA; 26.03.2025, 22:56.
          препоръка е

Коментар

Мадамата оставяла вратата отворена и се виждало. Много обичала така да си играе с делфина.

А пичът с фалшивия профил имал приятелка, която била с репродуктивен проблем (едната тръба била запушена, а другият яйчник отделял малко яйцеклетки). И щяло да стане с инвитро, обаче били в оптегнати отношения и се разделили. И тя отишла при друг.
            Тая си е търсела да й начеше ...,ама тоя не се е възползвал.Ама после реве,че не можел да си намери жена.Шантава работа.
            Last edited by RUBLA; 26.03.2025, 22:55. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Кажи им ганки и не се занимавай.
              Ако знаех колко ще е трудно след години, трябваше да си избера някоя колежка от тези, които се оглеждаха.

Коментар

И при мен имаше такива, които се оглеждат. Имаше и такива, които искаха да се измъкнат и заминаха в чужбина.
                Кажи им ганки и не се занимавай.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Това не беше ли твое мнение за колежките от следването? Ся и тоя "пич" дето бил фалшив, мислил като теб. В тая глава дори компот не е, а един развален ошаф.
                  И при мен имаше такива, които се оглеждат. Имаше и такива, които искаха да се измъкнат и заминаха в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Сигурно е гледал през ключалката, после е писал на Евгич и на видео връзка са си ударили по една мистрия.
                    Мадамата оставяла вратата отворена и се виждало. Много обичала така да си играе с делфина.

А пичът с фалшивия профил имал приятелка, която била с репродуктивен проблем (едната тръба била запушена, а другият яйчник отделял малко яйцеклетки). И щяло да стане с инвитро, обаче били в оптегнати отношения и се разделили. И тя отишла при друг.

Коментар

Пичът ми се оплакваше, че живеят при него доста месеци (4-5), а не дават пари за сметки. Иначе са добри приятели и той ги е подслонил. Всеки си има стая. През нощта той е забелязъл какво прави мадамата и ми разказа. Иначе ходи по нощен живот, канил някаква за секс, и докато се оправял в банята, тя му откраднала каквото видяла - дъвки, шоколади и 30 лв, . Похвали и приятеля си, че много го бива като цяло.

Не знам защо използва фалшив профил, просто убиваше време и знае, че нормална жена трудно се намира по Интернет. И искаше дискретност.
                      Той разказваше, че преди 20г студентките от забутани и затънтени места се оглеждали за софиянец с апартамент. Някой да ги подслони и да се вземат.
                      Това не беше ли твое мнение за колежките от следването? Ся и тоя "пич" дето бил фалшив, мислил като теб. В тая глава дори компот не е, а един развален ошаф.

Коментар

Е тоя нали като го видят,че е друг човек от снимките ще избягат възможно най-бързо.
                        Иначе ми се вижда доста перверзно семейство да споделя едно жилище с друг мъж. И щом тая се е оправяла с вибратор му е показвала, че иска да я начеше. А той само е гледал. Доста извратено ми се вижда.
                        Сигурно е гледал през ключалката, после е писал на Евгич и на видео връзка са си ударили по една мистрия.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не съм дал назад, Евгич дава назад и мери с дърводелския метър фи-то. А Елфиета изчезна някъде.
                          Хайде и ти сега... Не е нужно Евго сам да ти дава размерите. Нали затова си майстор, вземаш си теслата и отиваш на място сам да мериш и майсториш, а ако си добър в занаята и Елфиета ще дойде.

Коментар

Е тоя нали като го видят,че е друг човек от снимките ще избягат възможно най-бързо.
                            Иначе ми се вижда доста перверзно семейство да споделя едно жилище с друг мъж. И щом тая се е оправяла с вибратор му е показвала, че иска да я начеше. А той само е гледал. Доста извратено ми се вижда.
                            Пичът ми се оплакваше, че живеят при него доста месеци (4-5), а не дават пари за сметки. Иначе са добри приятели и той ги е подслонил. Всеки си има стая. През нощта той е забелязъл какво прави мадамата и ми разказа. Иначе ходи по нощен живот, канил някаква за секс, и докато се оправял в банята, тя му откраднала каквото видяла - дъвки, шоколади и 30 лв, . Похвали и приятеля си, че много го бива като цяло.

Не знам защо използва фалшив профил, просто убиваше време и знае, че нормална жена трудно се намира по Интернет. И искаше дискретност.
                            Той разказваше, че преди 20г студентките от забутани и затънтени места се оглеждали за софиянец с апартамент. Някой да ги подслони и да се вземат.
                            Last edited by Evgo; 26.03.2025, 17:30.

Коментар

Един от интернетските ми приятели миналата година ми разказваше, че приютил при себе си млада двойка да живеят при него няколко месеца, докато им тече ремонта.

И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.

И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Уж багажника пълен с инструменти, пък сега даде на заден ход. Що така? При толкоз инструменти и поръчката за Елфиета и за Евгич трябва да бъде изпълнена.
                                Не съм дал назад, Евгич дава назад и мери с дърводелския метър фи-то. А Елфиета изчезна някъде.

Коментар

X