If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така, де, но всичко на този свят има двойствена природа. И може би не можем да разделим тази двоица сили с ножче за бръснене и е налице едно преливане на двете състояния по конфуциански образец, а експресията е функция на броя чаши червено вино в този кучешки студ.
винаги ще защитавам тезата
че за евго най-добрата стратегия е
да пои обилно дамите
и сам щедро да си сипва
Така, де, но е много по-важно в следващите 50 години "лелите" в стола да ти казват, че си момче.
лелките са единствената неподправена агенция за рейтинг
в подкрепа на мнението си ще споделя един действителен случай
това беше преди много години
на обяд ходехме в един ведомствен стол
изостанал от ведомството
но запазил същността си и автентичността на лелите
имах един колега, който малко им даваше зор
лелче, дай оная чиния, че е с повече месо,
лелче, айде, че умирам
лелче това, лелче онова
и една женица веднъж му казва
мома да бях, до сега да съм ти дала
еми според ситуацията
веднъж си пират
друг път путьо
както дойде
Така, де, но всичко на този свят има двойствена природа. И може би не можем да разделим тази двоица сили с ножче за бръснене и е налице едно преливане на двете състояния по конфуциански образец, а експресията е функция на броя чаши червено вино в този кучешки студ.
По време на пандемията един приятел си хвана любовница. Тя забременя от него и той се разведе. И е направил общо 3 деца за 10 г. Обаче е културен, има пари и ги гледа и трите.
Евгич, това - да си мечтаеш за пират и съзнателно си вземеш някой путьо, ми се струва сюжет, който е писан от доста начинаещ автор и си е жив литературен провал. Виж, ако си мечтаеш за путьо и несъзнателно си вземеш пират, тук вече се докосваме до образци от световната класика.
Това наистина е доста интересно и се нуждае от по-задълбочено изследване. Почти всички жени в наши дни (включително и тия във форума)твърдят,че мъжът трябвало да участва наравно с жената в грижите за домакинството,в отглеждането на децата и т.н.Да,ама както каза мъжът от видеото, което постнах,жените едно казват, друго мислят,че искат и съвсем друго в действителност желаят. И ако си вземат путьо, който им изпълнява това,което кажат, те не го уважават,а ако си вземат лошо момче постоянно се опитват да го превъзпитат. Но ако и той започне да им изпълнява тия желания престават и него да уважават. И ще си търсят друг непокорен пират.
Според мен, българката мечтае за лошо момче, пират и разбойник, но много често си взема путьо, за да го командва.
А той слуша и изпълнява и трепери да не го сменят.
По време на пандемията един приятел си хвана любовница. Тя забременя от него и той се разведе. И е направил общо 3 деца за 10 г. Обаче е културен, има пари и ги гледа и трите.
Евгич, това - да си мечтаеш за пират и съзнателно си вземеш някой путьо, ми се струва сюжет, който е писан от доста начинаещ автор и си е жив литературен провал. Виж, ако си мечтаеш за путьо и несъзнателно си вземеш пират, тук вече се докосваме до образци от световната класика.
Според мен, българката мечтае за лошо момче, пират и разбойник, но много често си взема путьо, за да го командва.
А той слуша и изпълнява и трепери да не го сменят.
Коментар